Aktív témák
-
sssz
őstag
én ezt használom és nagyon sok jó dolog van benne. A teljes szoftver és harver info a tools/system infoban tudod lekérdezni.
-
sssz
őstag
válasz
bozont #10145 üzenetére
igen, az töröl mindent.
de ha nem akarsz mindent keresgélni meg egyenként újra telepítgetni, akkor töltsd el az appbrain appot, telepítsd szonronizáld vele az appjaidat és a factory reset után elég lest ezt az egy appot letöltened és ott megtalálod az összes progidat és tudod őket telepíteni is, nem kell krersgélni
-
sssz
őstag
válasz
V.Stryker #10130 üzenetére
különbözö lockscreen appok tudják hogy kirakják a lock screenre a várost és a szolgáltatót.
azt hiszem ilyen pl a simply lockscreeen
amugy tényleg az a legegyszerűbb ha lehúzod az értesítési sávot
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
mar1boroman #9910 üzenetére
elképzelhető hogy valami a háttérben sok memóriát foglal vagy beragadt valami progi. nézted hogy mik futnak jelenleg?
meg tudod nézni pl. advanced task killer. -
sssz
őstag
válasz
GSpecter #9911 üzenetére
azért mert nem úgy kell csinálni
a telón kiválasztod egy filekezelőben (pl. estrong explorer) vagy képnél magára a képre bökve hosszan, hogy "sent as" és ott kiválasztod a dropboxot és utána upload. ennyi.
magába a dropbox mappába csak letölt a progi, abba belehúzva nem szinkronizál.
-
sssz
őstag
válasz
kristof83 #9581 üzenetére
home launchernek pl: ADW EX, launcher pro plus, go launcher EX
sms: handcent sms, go sms pro
keyboard:smart keyboard pro
file kezelő: estrong explorer, astro
adatforgalomszámláló: netcounter
calendar: simple calendar
weather:simi weíther
rendszerfolyamatok figyelése: android assistant
battery: battery status
egyéb: dropbox, quickoffice
röviden ennyi
-
sssz
őstag
válasz
werszomjas #9526 üzenetére
ilyen színes, kék színű ikonokat a status barban csak custom rom-mal tudsz elérni , gyárival nem tudtommal. illetve rootolt telefon kell hozzá.
ha csak simán ilyen battery ikont szeretnél a statusbarba arra itt a battery status bar
-
sssz
őstag
válasz
werszomjas #9518 üzenetére
-
sssz
őstag
válasz
RootRulez #9402 üzenetére
azt hiszem azért, hogy ha valaki hiv azt felismerje. akkor hàttérben fut tovàbb ès elötèrbe kerül a tàrcsázó futtatása.
de ekkor max annyi lehet a telepitèsi feltètelekben, hogy "...állapot figyelèse...". ha olyan van benne, hogy hivàsokat kezdeményezhet akkor inkàbb ne telepitsd fel.
-
sssz
őstag
ezeket néztem, egyik sem felel meg a kritériumoknak
legtöbbje a mérete miatt. 2×1-ben olvashatatlan és nem is 3d-s.
jelenleg ez van fenn: weather widget
a második kép jobb felső sarkában van az amit szeretnék, csak kissé plasztikusabbat, "3d-sebbet" és fekete felírattal (na ez aztán szép szó
)
-
sssz
őstag
keresnék egy olyan weather widgetet, ami tudja az alábbiakat:
- nincsen háttér (transparent)
- lehetőleg animált (de nem fontos)
- állítható benne a betűszín (agy ha nem akkor lehetőleg fekete felirata legyen, mert világos hátteret használok általában )
- kicsi legyen (max 2×1)
- és most jön a lényeg, legyen 3D-sHa van ilyen, mert lehet nincsen, akkor megköszönném ha megírnátok melyik is az, mert rengeteget kipróbáltam és letöltöttem a marketről, de egyik se az igazi. köszönöm
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #9222 üzenetére
na kipróbáltam, nekem erre azt írja ki, hogy installáljam az image editor app-ot.
gondolom ez az Image editor de ezt már nem próbáltam ki.
De ezt leszámítva az app teljesen jól működött nálam a Desire-en.
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #9196 üzenetére
töltsd le pl a HD wallpapers appot.
Úgy emlékszem abban van valahol egy ilyen háttérkép.
Az meg hogy a menüben is látszódjon csak úgy érhető el, hogy olyan launchert használsz (pl. ADW EX), amiben be lehet állítani, hogy a menü háttér teljesen átlátszó legyen, így ott is látni fogod a beállított háttérképet.
Illetve be lehet állítani az ADW EX-ben custom hátteret is a menühöz, így ahhoz is ki tudod választani azt a háttérképet.
-
sssz
őstag
válasz
molnarpeter #9193 üzenetére
sajnos egyáltalán nem biztos hogy bármely főzött rom megoldja ezt nálad. sajna nekem se volt erre megoldás egyik sem, különben megtartottam volna a spica-t.
-
sssz
őstag
válasz
Tesztelo.hu #9189 üzenetére
nem tudom van-e ilyen app, de olyan van ami kikapcsolja a lockscreen funkciót. esetleg megpróbálhatod hogy töltés előtt ezt bekapcsolod, utána meg vissza kapcsolod és lesz újra lockscreen.
-
sssz
őstag
viszont ha olyan telót veszel amiben ez a funció alapból nincsen meg akkor ezt javaslom exchange sznkronizáláshoz
-
sssz
őstag
válasz
molnarpeter #9187 üzenetére
teljesen egyetértek. spica-t ne, ha fontos a gyors TELEFONÁLÁS. Nekem a Desire előtt spica-m volt. Imádtam, tényleg. Sose váltam volna meg, ha a telefon része működött volna rendesen. Csörgött a teló és eltelt kb 1-2 mp mire kiírta hogy ki hívott és láttam a képét is. Ezen kívül a főzött romok tényleg nagyszerűek voltak rá, de ezet a hibát egyik se orvosolta.
Ha ez nem annyira lényeges neked, akkor vegyél Spica-t, mert ezt és a 3d drivert hiányát leszámítva jó teló szerintem.
Ha viszont egy olyat szeretnél amihez nem kell nyúlni (buherálni), és emelett nem fogsz sok programot telepítgetni, akkor javaslom a HTC Desire-t. Ha ha olyat akarsz amihez nem kell nyúlni(buherálni) és sok programot akarsz telepíteni akkor javaslom a HTC Desire S-t.
Ezek amugy alapból tudják az Exchange-el való kommunikációt, szinkronizálást.
-
sssz
őstag
válasz
Studi22 #9135 üzenetére
szerintem ezt a gyári e-mail kliensben is be lehet állítani
E-mail fiók beállításainak módosítása
Nyomja meg a KEZDŐLAP gombot, majd érintse meg a > Mail elemet.
Váltson a szerkeszteni kívánt e-mail fiókra.
Nyomja meg a MENU (MENÜ) gombot, majd érintse meg a More (Tovább) > Settings
(Beállítások).
Az alábbi lehetőségek közül választhat:
Account settings (Fiókbeállítások)
Módosítja az e-mail fiókbeállításait, például a nevét, az e-mail címet, a jelszót és a leírást.
General settings (Általános beállítások)
Beállítja a betűtípus méretét e-mailek olvasása közben, bekapcsolja, kikapcsolja vagy
beállítja az aláírást, az e-mail fiókot beállítja alapértelmezett fiókként és beállítja, hogy
hova mentse az e-mailek mellékleteit.
Send & receive (Küldés és fogadás)
Beállítja az e-mail maximális fájlméretét a fogadáskor, az új e-mailek ellenőrzésének
gyakoriságát, valamint azt, hogy hányat ellenőrizzen. Beállíthatja azt is, hogy titkos
másolatot kapjon az elküldött e-mailekről.
Notification settings (Értesítési beállítások)
Beállítja az e-mail értesítési beállítását.
Fiók törlése
Érintse meg az e-mail fiók törléséhez. -
sssz
őstag
pedig nem rossz, sőt
amugy telefonra nem látom semmi értelmét csilivili msn kliensnek. elvégre nem azt nézed folyamatosan. a lényeg hogy jól kezelhető legyen, rendesen jelezzen és jól használható legyen.
ez azért tetszik, mert van folyamatos fejlesztés (most kapott nemrég új felületet) és nagyon megkönnyíti hogy nem kell külön msn és skype appot használnom egyszerre, ami ugye jobban viszi az akksit is és a tárhelyet is foglalja.
szerintem próbáld ki
-
sssz
őstag
olyan appot keresek, ami lehetősvé teszi, hogy beállítsam tetszólegesen pár embernél, hogy ha nem veszem fel vagy a hangposta jelentkezik, akkor utána automatikusan elküldjön neki egy sms-t a teló.
nekem úgy tűnt hogy a desire-ben ez csak akkor lehetséges ha én magam utasítom el a hívást. de nekem pont az lenne a lényeg, hogy ha edzésen vagyok és nem tudom felvenni a telót, akkor arról küldjön értesítést annak akinek én beállítom (vagy ha más nincs akkor mindenkinek aki abban az időben hív)
-
sssz
őstag
ha valaki még nem hallott volna róla
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
DonMedve #9000 üzenetére
a főképernyőn hosszan nyomva tartoz az ikonon az ujjad, előjön hogy "edit" , ráböksz, utána ráböksz a megjelenő képre, ott kiválasztod az adwtheme iconpack-ot és aazután a texticonreatort.
én nagyon szeretem
szívesen csinálnék fotót a teló képernyőjéről, de nem rootolt a telóm és azt hiszem android sdk-val is csak rootolt telóval lehet.
ha hazajön a párom, akkor lefényképezem majd a telójával és feldobok egy képet lehet
JamesFinn: én úgy emlkszem, még mikor galaxy spicam volt, hogy ez a cyanogen rom egyik ikonja, mégpedig az, amikor engedélyzed a fejlesztőnek, hogy az adatokat továbbítsa a teló felé, hogy tudja fejleszteni tovább a romot. szóval ez szerintem gyári romos telókon nincsen és nem is lehet.
de ez nem biztos.
-
sssz
őstag
válasz
DonMedve #8996 üzenetére
jó kis téma
nekem is valami hasonló van (a háttérképet leszámítva
) az adw ex-el. itt van egy kiegészítő app, amivel lehet az összes ikont szövegesként megjeleníteni, különböző színekkel, árnyékolással, reflektálással stb.
esetleg próbáld ki az adw ex-et, nekem sose szaggatott és gyors is.
-
sssz
őstag
én próbáltam a Go ex-t, de nekem pl. a menü megnyitásakor görgetés sokkal lassabbnak tűnt mint az adw ex-nél. engem zavart. a másik, hogy nem tudtam eltüntetni a menü megnyitásakor az alsó sávból a házikót (ami visszavisz ugye a home-ra). Ha ez a kettő nem lenne rögtön váltanék, mert minden másba nagyon bejön
-
sssz
őstag
válasz
Oppenheimer #8950 üzenetére
vagy a dropbox nevű app. az is egy gyors, egyszerű megoldása ennek. ráadásul máshol is elérhető a dropboxban tárolt fájl
-
sssz
őstag
válasz
llaszlo #8908 üzenetére
csak viccnek szántam
ne harapd le a fejem lécci
tudom, hogy segítesz ha tudsz, de sajnos tényleg vannak olyanok akik nem azért nem keresnek mert lusták, hanem mert nem tudnak. És ezt nem úgy értem, hogy nincs netük, számítógépük , stb. hanem nem tudják konkrétan mit kellene beírni a keresőbe, hogy azt kapják amit keresnek, vagy csak tényleg nincs idejük keresgélni vagy csak nem tudják kiszűrni a sok találat közül mi az ami nekik jó.
Persze vannak lusták is aláírom, de azért nem biztos hogy mindenki az
(Én egy nagyon optimista ember vagyok
)
-
sssz
őstag
válasz
Hopkins_001 #8904 üzenetére
nyugi , llaszlo már csak ilyen
na az elsőre (bár én nem használok nyilakat) :smart keyboard
vagy smart keyboard proa másodikra (bár én ilyet sem használok) esetleg: iCam vagy SECuRET SpyCam
-
sssz
őstag
handcent sms -ben van olyan hogy kézbesítési jelenés kérése. orr konfigurálhatod, hogy hogyan jelezzen ha megkapta valaki az üzenetedet, pl. rendelhetsz hozzá hangot, rezgést, beállíthatod hogy kiiírja az értesítési sávban hogy elment az üzenet és ezeknek bármely kombinációját be tudod állítani
nálam pl. egy sima rövid rezgés van csak visszajelzésnek hogy elment az sms illetve hogy meg is érkezett a másik telóra.
valamint van egy olyan beállítási pont illetve nézet, ahol meg tudod nézni a kézbesítetlen üzeneteket.
-
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #8815 üzenetére
a beàllìtàsokon belül van olyan hogy account &sync vagy vmi hasonlo. ott van hogy sync background data. na innen meg az alatta lèvö auto sync mellöl kell kivenni a pipàt.
-
sssz
őstag
válasz
delbarta #8808 üzenetére
igen, de azért biztos ami biztos
Speeedfire: de nemcsak a programokat szinkronizálja a teló. ha pl van időjárás vagy hírek widgeted, akkor azt, vagy ha a névjegyzékhez facebook profilok vannak hozzárendelve akkor azt,meg van még pár ilyen apróság, meg rengeteg widget ami szinkronizálást igényel.
-
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #8806 üzenetére
és kivetted mindezek mellett a pipát a háttérben való szinkronizálásból?
mert képes a rendszer "csodákra" -
sssz
őstag
tud valaki olyan programról, amivel témától, launchertől függetlenül az app drawer-ben lévő ikonok képe tetszőlegesen lecserélhető mint pl a home képernyőkön?
a másik: adw témák szerkesztéséhez ért valaki esetleg?
-
sssz
őstag
tudna nekem segíteni abban valaki, hogy az OPAKE nevezetű adw témát keresem, illetve meg is találtam, de fizetős. nekem nem rootolt a telóm, ezért megvenni nem tudom, egyéb "megoldások" nem vezettek célra mert nem találom azokon a helyeken
minden megoldás érdekelne
köszönöm
-
sssz
őstag
olyan appot keresnék, ami kiírja nekem melyik app menyire szívja az akksit.
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #8484 üzenetére
ha ahogy elindítod a power control plus appot, ráböksz az 'ad notification ba'-ra , ott megjelenik egy olyan hogy buttons. ott olyanokat válasz ki, ahol csak annyi van a leírásokhoz írva, hogy pl wifi: toggle: wifi on and off.
akkor nem kell nyomkodni a plusz lenyíló ablakon semmit.
de ezen az egy "hibán" kívül még mindig az egyetlen program szerintem, ami berakja az értesítési sávba ezeket az opciókat és kapcsolóként, nem pedig úgy, hogy az adott beállítási felületre visz rá a settingsben.
llaszlo: megnézem azt is. azt nem ismerem.
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #8482 üzenetére
akkor valamit nem jól magyaráztam el.
igaz hogy előjön egy másik ablak, de ott már nem kell kattintanod. legalábbis akkor ha kétállású bállítást használsz. pl. a wifinél:lehúzom az értesítési sávot, ott rákattintok a wifi ikonra, előjön az újabb ablak, ott látom, hogy már zöld a wifi ikonja alatt, így nincs mit csinálnom, nyomok egy vissza vagy egy home gombot hogy eltűnjön ez a plusz ablak. ha ki akarom kapcsolni, akkor ugyanez, szintén csak az értesítési sávban lévő wifi ikonra kattintok, megint megjelenik a pusz ablak, látom eltűnt a zöld jelzés a wifi alól,,,,stb.ennyi. legalábbis nálam így működik.
én on/off-ra állítottam ezeket, így nem kell nyomogatnom a plusz egy ablakban megjelenő ikonokat. ha 3 vagy négyállásúakat csinálsz akkor nyomni kell. -
sssz
őstag
válasz
kissandras20 #8460 üzenetére
adw launcher és ahhoz sense téma
-
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #8455 üzenetére
én a pro verziót használom, abban vannak.
-
sssz
őstag
válasz
Balázs1621 #8453 üzenetére
én ezt használom. konfigutálható, hogy mi kerüljön be az értesítési sávba.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest