- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #25618 üzenetére
Csak kár hogy ez már nem fedi a valóságot... azóta csak az LP nem fejlődött semmit, a másik 2 meg bőven (főleg a Go)
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #25524 üzenetére
Nem kell az armv7, Pengén szépen fut.
-
TRob1
veterán
Ma a 9. és 10. app is ismétlés: Flick Golf és a Shazam Encore (ami persze még mindig nem megvehető nálunk)
-
TRob1
veterán
válasz
spuros #25510 üzenetére
Szívesen.
És remélem a holnapra vagy az utolsó napra gyúrnak igazán (pl. TitaniumBackupPro, NoteEverythingPro, RootExplorer triumvirátussal- De sajna kezdek félni, hogy kimaradnak.
)
(#25511) HGabor89:
(#25513) hunfatal:
(A citromfagyi a legjobb.
)
szerk: Nekem is fenn van, de egyelőre még a Root vhogy jobban kézre áll. (Szoknom kell a TC-t telefonon, annak ellenére, hogy PC-n a legkedvencebb appom
Vhogy majdnem minden esetben a RootExplorer-t indítom
)
-
TRob1
veterán
válasz
doddencs #25508 üzenetére
Sztem örökösek, de ha vki régen xarul értékelte, aztán újra értékeli jól, akkor persze a xarabb már nincs benne a "kalapban".
És igen, a Letöltésekhez képest nagyon kevesen értékelnek (pl. én is csak néha-néha)(#25505) HGabor89:
Az 1000 ingyen appos dolgot nekem is felajánlották a szaunában, de én visszautasítottam, mondván hogy családom is van, meg eleve hetero vagyok.(De ezekszerint vkinél bejött nekik
)
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #25500 üzenetére
Ilyen drágán játékot, válságidőben?
Egyébként te vagy az az 1 értékelő? -
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25498 üzenetére
Azzal nemtom mi a szitu.
(#25496) hunfatal:
Ne írjatok ilyeneket hogy ez a legjobb meg az a legjobb, mert úgyse igaz. Mondd úgy, hogy neked az a legjobb, vagy szerinted az a legjobb. (Ha már a legjobbról van szó, akkor meg már sztem eleve az a legjobb, amit a legtöbben használnak, és a legtöbben 5csillagra értékelnek. Ha mindenképp a legjobbat keressük)
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25493 üzenetére
Penge? Vagy milyen telefon? De itt vannak, ez mind jobb.
(#25494) doddencs:
Go is kitalál mindent (Igaz én nem írkálok sokat telefonról, de eddig minden ment neki) Váltani biztos nem fogok, mert elégedett vagyok vele. -
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25491 üzenetére
És miért a CM7.1 "Stable" van rajta, mikor azóta már van vagy 20-30-40 stabilabb, jobb CM?
(#25487) doddencs:
Nekem oly mind1, úgyis a GoKeyboard-ot használom(Igaz, megvettem a SlideIt-et, de csak talonba, ahogy az ADW-t is, de valszeg sosem fogom őket használni)
Még 1 occsóság:
-
TRob1
veterán
(#25478) dokee78:
Sztem nem újra 23Ft, hanem először 23Ft. -
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #25441 üzenetére
"Ezek mind remek cuccok." - Jah, pont annyira remek cuccok mint azok, amiket nem soroltál fel. Nézőpont kérdése.
(#25445) jer1cho:
Persze hogy tovább olvastam, pont ezért nem is írtam többet, hogy ne tűnjön kötözködésnek.(De annyit elárulok, hogy a 15-ös listádból 5öt vettem meg, és pl a BW nincs közte, ami ingyen sem kellene
)
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Én értettem mire gondolsz, csak én meg arra céloztam, hogy én használom a dolgokat, és nem tesztelgetem. (Ha vmi nagyobb dolog kellene ami 1 évben kétszer ha van, akkor meg Usb kábel)
Egyébként AirDroiddal másolok, de az nem mutatja a sebességet, csak százalékot (vagy én nem vettem észre) -
TRob1
veterán
válasz
punky10 #25327 üzenetére
És miért nem használod azon meg a GO_Launcher_EX_HDTest_V2.69Beta (for Pad)-et?
(#25326) Csibcsala:
A MortPlayer is jó, és azzal is lehet Rock-ot lejátszani.(Vagy az kérdés volt hogy jó-e?
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25324 üzenetére
Ja hogy arra értetted. Az más.
(Azt meg nem is értem, ha a Go-ban minden frankón müxik, minek próbálkozol a xarabb ADW-vel.
)
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25320 üzenetére
Miért lehetne gányolással. Miért nem olvasod el amit írtam neked?
(#25316) xSide :
Nemtom, nem szoktam mérni, de most is mikor NFS-hez szedett le 150Megát, viszonylag gyorsan megtette. Nem viszem túlzásba a nagy fájlok másolását wifi-n, ezért meg sem fordult még az életben a fejembe, hogy ez alapján válasszak Romot (de még ha fulltetű is lenne a wifi, ami amúgy nem igaz, akkor se ez lenne a döntő szempont) -
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25312 üzenetére
2. Kapcsold ki a gyáriban az értesítést.
(#25314) toth_janika:
Bemész az alkalmazások menüpontba --> Alkalmazások kezelése/Összes, ott megkeresed az Üzeneteket, ráböksz, és kiveszed az alapértelmezést (Alapértelmezések törlése). -
TRob1
veterán
Ez olvasható a neten:
"Mi értesülni, mádzsárok megin elégedetlen mint mindig, ezért dönteni, holnaptól nem lenni occsó appok elérhető Mádzsárorságon. Udv: Gugli HQ" -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
Zirowe #25187 üzenetére
Nem egyszerűbb csak simán lementeni .vcf-be az sd-re (export to sd), majd onnan beimportálni az újba?
(#25189) Edenyke:
Tedd azt, mert illene lennie.Ha netán mégsincs akkor viszont semeddig nem tart egy gmail címet reggelni és odaszinkronizálni (ott legalább mindig megmarad), vagy még tégy próbát pl. a MyPhoneExplorerrel (kliens a telefonra, progi a PC-re, lehet wifivel is meg usb-vel is és pont elég neki az 1.5)
-
TRob1
veterán
A reklámos verziókat használták/használtuk, vagy vmi ingyenes alternatívát... Én se vettem eddig 1 appot se, és sztem soha nem is fogok teljes áron, mert mindig van alternatíva (most is megvettem pl. az ADW Ex-t, de lehet hogy az életben nem fogom használni. Megvettem a Fruit Ninja-t, régebben ebből a free-t próbáltam. Megvettem az Endomondo Pro-t, régebben a sima verziót használtam néha, de már átálltam egy másik app-ra, valszeg ezt se fogom használni
(De talonba azért jól jönnek, hátha...) + még 1-2-t amiket soha nem néztem/próbáltam eddig (
De persze azért én sem vagyok szent)
(#25109) pethYeti :
Hogy-hogy nincs refund? Elvileg mindenre van, reklamálj! (Sőt perbe velük, 1 milla kártérítés-t követelve)
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #25105 üzenetére
Nálam is a régi ár látszódik (meg mindenki másnál is), de ha megvennéd, ott már az olcsósítottat írja majd.
(#25103) pethYeti :
Abban nem vagyok biztos hogy a weboldalak fejlesztői a hibásak pl. hogy apk-t akarsz letölteni és zip-ként szedi, a júzer meg csak néz hogy nincs benne apk. És ezzel a panasszal már szinte napi szinten lehet találkozni itt-ott. Vagy nem emlékszem pontosan, de a minap egyik ph-fórumtárs linkelt vmi képet, de rögtön írta is alá hogy nem használ ám IE9-et, csak most, mert az Opera nem tudja megjeleníteni... -
TRob1
veterán
Na még 1:
(#25102) ko9:
Én is Chrome-ot használok, nem volt eddig semmi gond 1ik vásárlással sem.(Persze hogy van-e köze a böngészőhöz, azt nem tudom... max az Operából nézek ki hülyeségeket, mert ott mindig akad 1-1.
)
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Egyébként nekem a második napon a Fruit Ninja és a Flick Golf is 23Ft-ba került.
(#25094) zozyk:
Jah, nagyjából nekem is ez a gondolat futott végig az agyamon mikor olvastam, annyi különbséggel, hogy én már annyit se tennék meg a Shazam-ért, hogy a PC-n kijelentkezzek a gugli alkalmazásokból. -
TRob1
veterán
Kíváncsi leszek, folytatják-e a tegnap elkezdett tendenciát... mert akkor ma már csak 8 app lesz elérhető, és abból 2 olyan ami már volt (vagyis 6 új). Aztán holnap már csak 7 érhető el nálunk, de abból 3 olyan ami már volt (vagyis 4 új
)...
és az utolsó nap már csak 3 app érhető el, amiből mind3 ugyanaz.
(#25087) ko9:
Tetris és NFS:Shift is plusz áfa volt.ui: És a dollár hogy alakult?
-
TRob1
veterán
Most néztem meg a Marketet (nem voltam netközelben).
Miez? 9 app a 10 helyett és abból is az egyik a Paper Camera ami már volt, de gáz....
Ezek szerint a Shazammal máshol is gond van hogy nincs a listában? Vagy csak én nem látom?És remélem nem ezt a 39 appot fogják mostantól 6 napon át variálgatni.
-
TRob1
veterán
válasz
schawo #25024 üzenetére
Nekem csak 1 készülék van, és ezt írja: This app is incompatible with your T-Mobile ZTE Blade. (Persze ha lenyitom, akkor már Country-t ír)
(#25022) ko9 :
Ugyanarra szolgál mind2, de nem ugyanazt tudja.Magyarul: Van olyan szám amit mind2 megtalál, de van olyan amit csak a Shazam és van olyan is amit csak a SoundHound (és akad olyan is, amit egyik se
)
-
TRob1
veterán
válasz
pethYeti #25006 üzenetére
Nyomj rá nyugodtan, ott már majd látod hogy 0,10 + 0,02 Dodó.
Tegnap mondtam vkinek hogy próbáljon így vásárolni és meséljen, de nem merte. Pedig ilyenkor már "occsósítva" vannak, hiába mutatja az eredeti árat.
ui: Jah, és természetesen nálam is 718-at írt. De mivel az NFS a bátrak versenye, ezért én bátran továbbkattintottam.
(#25010) hunfatal:
Dehogynem, 150megát 1-2 pillanat alatt lehúzta (de egyébként ha próba nélkül akarod visszamondani - me' mondjuk véletlen vetted meg -, akkor nem is kell leszedni ezt hozzá, amúgy meg csak pár mega) -
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #25002 üzenetére
Teljes, ha a Farm Frenzy-t 2szer írod
(#25003) k850:
Jah, PC-st 28Ft-ért, az Android totyikban jelezve. -
TRob1
veterán
Na vazze, megvettem az NFS Shift-et hogy mondom kipróbálom, erre még lehúz 150Megát.
És még a magyar nyelv se fér bele ennyibe.
(#25001) Z0C!:
Az szép. -
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #24994 üzenetére
Én is folyamat ezekre koncentrálok (+Note Everything Pro-ra) de úgy látszik ketten nem vagyunk elegek hozzá.
Sebaj, még vissza van 62 app, reméljük legalább az egyik benne lesz.
-
TRob1
veterán
A mai 8. nyerőszám a:
-
TRob1
veterán
Akkor itt a
Need For Speed Shift, ez jó lesz?
Na még 2 a mai olcsókból:
-
TRob1
veterán
Na elcsíptem 1 telefonbeszélgetésből 4 mai olcsó appot:
Spirit HD -
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:. #24929 üzenetére
Jaja, akár minden ott dolgozó név- és szülinapján+nőnap+anyáknapja...
(Jah, és a különböző országok saját ünnepeit se hagyjuk ki) Asszem így le lenne fedve az év elég nagy része.
(#24930) -SamS-:
Azért tégy 1 próbát, hogy mikor már "levadásztad" de még nem íródott át az ár ott ahol megveszed, akkor is vedd meg, és csekkold mit számláz (aztán meséld el nekünk is)... -
TRob1
veterán
Jah, az előbb néztem egy interjút vele, aztán meghallgattam a számot is, mert még nem ismertem. (Nagyon is igazat mond, sztem nincs semmi baj vele, csak néhányan mást magyaráznak bele illetve nem fogják fel...) Huh, már nagyon off lett
(#24924) .:LoMAX:.:
Akkor csak sikerült, és valszeg meg is marad. De holnap még lesz lehetőség olcsóért megvenni (ha netán vmi gebasz lesz mégis).(#24925) F-ECT$:
Várni nem várom tűkön ülve, de azért kiváncsi vagyok mik lesznek még a puttonyban (a hármas kívánságlistámból remélem legalább 1 lesz benne az elkövetkező 7 napban). -
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:. #24911 üzenetére
Igen, egy darabig gondolkodtam is hogy így már nem éri meg nekem.
De sajna a Can Knockdown 2-t úgyse tudom megvenni, úgyhogy ezzel spóroltam 4 áfát is, ezért aztán mégis megvettem az ADW-t.
(#24918) aggleány:
Látod cicám, én összespóroltam(igaz kényszerből, a hülye inkompatibilitás miatt
)
De jó hogy szóba jött, mert el is felejtettem uninstallálni, a hely meg fogytán, úgyhogy most megtettem.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #24861 üzenetére
Megvettem, ma játszogattam is vele. Nem a klasszikus golf, inkább olyan "gyakorlásnak" felfogható. 1 ütés, és vagy rögtön a lyukba kell ütni, vagy a körülötte felrajzolt "céltáblába".
Jól néz ki, elég nehéz is, elleszek vele ha épp telefonon támad játszhatnékom.(Nézd meg a videót Marketen, kb annyi amit látsz, csak több pálya, amiket unlockolni kell)
-
TRob1
veterán
válasz
kmisi99 #24814 üzenetére
Igen, onnantól bármikor frissítheted, illetve ha letörlöd, legközelebb ingyen újrainstallálhatod (akár más telefonodra is, ha időközben lecseréled)
ui: Csak ha vmit megveszel, várj minimum negyed órát a törléssel, mert ha azon belül uninstallálod, akkor a vásárlást is visszamondod ezzel.
(#24817) kmisi99:
Igen, ez most gyakori hiba ha telefonról próbálod. Vedd Pc-ről, webes Marketből. -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Már "élesek" az árak.
-
TRob1
veterán
Ez volt már?
-
TRob1
veterán
Tényleg. Nincs vmi kívánságlista az olcsó appoknak?
Én ezeket kérném a jézuskától: Note Everything Pro, Root Explorer (File Manager), Titanium Backup PRO (meg még kértem volna a Tom Cat-et, de az úgylátszik már teljesül)
-
TRob1
veterán
válasz
zsolt19900 #24795 üzenetére
Lásd alatta a kép (magyar csomag)
De itt van, mentettem telefonból, próba: Hungarian package for GO Launcher EX.apk
(#24798) kymco :
Na neked meg jó lett?Szívesen akkor.
(#24797) hunfatal :
Tegnap 6 után is elérhetőek voltak még ugyebár, valszeg ma sem "1az1ben" lesz a váltás.
Jah, valszeg arm v7 kell. -
TRob1
veterán
Húúú, ez nagyon tuti Game, csak sajna inkompatibilis a kis Pengémmel
:
(#24791) zsolt19900:
Ettől tartottam. De a képen azért látod hogy nálam ezt mutatja. Vajon a telefonomból ki lehet menteni a csomagot? -
TRob1
veterán
Néhány a leendő "ma esti" 22-23Ft-os appokból, ízelítőnek:
(#24787) zsolt19900:
Próba az alattad linkeltre? -
TRob1
veterán
Nézz rá erre a linkre, lehet telepíteni? Persze ha még kell...
-
TRob1
veterán
Nekem fenn van a telefonon, csak stefi fordító oldalán olvastam 1 hsz-t hogy nem taslálja vki, erre ránéztem, és tényleg nincs fenn pár napja (de akkor egyik se volt fenn, azóta meg már megint van jópár, csak a hun hiánycikk)
(#24781) Dzsuri89 :
A Go nem "még" elég sok angol részt tartalmaz, hanem perpill tartalmaz több (de azért nem olyan sok) angol részt: mert mikor hivatalosan magyar lett, akkor majdnem minden le volt fordítva, csak ami azóta változott/bővült, azt sajna nem követte a fordítás... -
TRob1
veterán
válasz
zsolt19900 #24780 üzenetére
Melyikeket?
Egyébként a legtöbbet lehet vagy így vagy úgy (speciel a Go-nak most vmiért eltűnt a marketből a magyar csomagja)
-
TRob1
veterán
Köszi.
De látod, mégis milyen hülye vagyok "vén" fejjel, eddig aprítottam a gyümölcsöket a ninja karddal. Pedig nem is igen szoktam játszani telefonon.ui: De ahogy észreveszem, RootRulez úr sem bír aludni, csak fordítgatja a fércbúk appokat serényen.
ui2: Jah, és a hibára: passzolom a kérdést, de a holnapi 10-es pakkból megpróbálom telefonnal a kiváncsiság kedvéért (ha lesz vmi érdemleges) Hátha holnap lesz benne az ADW is, és akkor elmondhatom hogy: Pedig még fizettem is érte, mégsem használom, annyira gyenge a Go-hoz képest.
(Ha nem holnap lesz, akkor meg majd mondom aznap, amikor benne lesz.
)
-
TRob1
veterán
válasz
aggleány #24743 üzenetére
Ami tegnap volt ingyenes az Amazonon és tegnap linkeltem is, az nem ilyesmi? Drawing Pad
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Könyvajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest