- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
Aktív témák
-
Balinov
titán
ugy van, eleg ramasolni, bar ha sok olyan programot telepitettel, ami adott adatallomanyt az sd-re ment (pl. SlovoEd, navik tobbsege, ahol a keretprogram a belso, adat a kulso adathordozora telepul) elkepzelheto,hogy varialni, esetleg ujratenni kell 1-2-t, bar logika azt mondja,hogy nem kell igy molyolni.
En is 2gb-8gb valto vagyok,csak en mindjart mikor megvettem,akkor upgradeltem. Egyebkent a gyari sd-n semmi extra nincs, activesync telepito,egyket gyari image, esetleg demo video, meg a kezikonyv pdf formatumban.
-
Balinov
titán
koszi.
Rohadjak meg,igy sem talalom. Mutatja a ki/bejovot egy nezetben, de nem tudom kivalasztani az egy adott szamra kuldott smseket sehogysem. A telszam ugyanaz, csak a szoveg vege valtozik, attol fuggoen, hany perc parkolasert kell fizetnem. Marad az egyesevel, ugy latom. Beepitett uzenetkezeloben sem latok csak kimeno uzenet nezetet...
-
Balinov
titán
sracok, hulye kerdes, de az androidos sms kezeloben, vagy Handcentben, hogy lehet megnezni a kuldott uzeneteket? VAn vagy 100+db parkolasfizeto sms-em, amit ki szeretnek gyalulni a francba
-
Balinov
titán
válasz
ThorsHUN #2044 üzenetére
udv,
Az Aldik FAQ-ja szerint .epub kiterjesztesunek kell lennie a fajlnak. Ugy remlik, hogy ugy mukodik, ha elinditod, az SD-t atfesuli .epub kiterjesztesu fajlokert es automatikusan hozzaadja a bookshelf-hez
Epub konverziohoz proszald meg az eScape konvertert
ami openoffice-bol tud kesziteni epubot. Vagy itt nezz meg korul, hogy mik vannak erre a celfeladatraEn szemely szerint az FBReadert hasznalom Legenden (2.1). Ez kicsivel tobb formatumot tamogat. FBreaderhez en pl. az ingyenes MobiPocket Creatort hasznalom, jellemzoen pdf-bol valo konvertalasra, prc formatumban. Nem azt mondom, nincs jobb mas formatum, csak ugy hozzaszoktam Uiq3-on, hogy nem valtok egyenlore mas konverterre.
udv
Balinov -
Balinov
titán
8-10e m, ugy remlik, legalabbis utoljara mintha ennyit mondott volna be a pilotabacsi. ugy tudum, helymeghatarozashoz 3 muholdot kell latnia, mig magassaghoz tovabbi minimum egyet. Europa felett szvsz ez nem lehet gond, pl. autos Navigonom altalaban 6-9 hodot lat,attol fuggoen a szigeten merre megyunk, meg menyire felhos
-
Balinov
titán
pff...igaz,ott volt a menuben....koszi
Meg egy kerdes, hasznalta mar valaki ugy a Legendjet/Herojat/STb. hogy repules kozben, flight mode-ban egy navig programmal (ndrive,navigon,stb) nyomonkovette, hogy merre jar epp?
Multkor probaltam Legenden flight modban,de nem nagyon akarta megtalalni a gps jelet.Igaz, nem ablaknal, hanem kozepen ultem. Vajh ablaknal ulve jobbak az eselyek,vagy flight mode lekapcsolja a gps-t is?
-
Balinov
titán
sracok, Hero-n volt egy olyan gyari program, ahol egyfajta Itt Jartam naplot lehetett kesziteni, kepekkel,videoval ill. geotag-es gps kordinatakkal. Legenden nem talalom, valaki nem tudja a program nevet?
-
-
Balinov
titán
válasz
f1alonso #2021 üzenetére
a skyfire egy erdekes egy allatt amugy. Eleg sok oldalt tamogat, sokat kozuluk me is neztem,mert mukodik, viszont kicsit csaloka, mert nem nativ streaming videot tud,hanem a hw-t hasznalva on-the-fly attomoriti a telefon szamara emesztheto formatumba. Irtak is valamikor hogy ezt a modszert alkalmazza.
-
Balinov
titán
válasz
CoolBoy323 #1999 üzenetére
sdk-s installt szvsz csak egyszer kell vegigjatszodni, utana mar megy az sd kartyarol valo telepites,ha felrakja valamelyik file managert
-
Balinov
titán
udv, majdnem azt irtam, hogy menj a Market-re es szedd le pl. az Astro vagy ES file managert, de latom ez nalad nem opcio.
Igy nincs mas hatra, mint letolteni az Android SDK-t, megfeleloen telepiteni, beallitani, majd a telefonban ezen a helyen beallitani, hogy
ismeretlen forrasbol erkezo fajlokat is telepitsen.Settings -> Application Settings -> Enable Unknown Sources
ha ez megvan, es az SDK jol fel van telepitve indits el egy command prompt-ot (cmd parancs)
majd a kovetkezo parancsot ird beadb install path/file.apk
a path/file.apk termeszetesen a pc-n levo apk telepito fajl neve es eleresi utja, kell, hogy legyen
-
Balinov
titán
válasz
james008bond #1934 üzenetére
nem kekeckedesbol, de minek kapcsolod ki, szvsz tobbet eszik a ki/bekapcsolas, mintha egesz ejszakara flight modba rakod a keszuleket.
-
Balinov
titán
udv,
kepmenteshez asszem 2 utad van. Rootolt telohhoz vannak keplopo programok, ez az egyik.A masik meg ha felrakod az Android SDK-t, akkor lesz benne egy olyan lehetoseg (fejbol nem tudom, ha akarod otthon megnezem pontosan hogyan is) kepmentesre. En a torrentFU-s androidos logoutos cikkemhez is az SDK-s keplopos modszert hasznaltam. Szerintem gordulekenyebb, mint keplopo apk-val bajlodni
-
Balinov
titán
udv,
allitolag a Fenec-bol van ujabb elerheto beta verzio, probalta mar valaki kozuletek?
-
Balinov
titán
válasz
ghoster888 #1645 üzenetére
alapvetoen szvsz nincs olyan, amit keresel. viszont szamos winmo/szifon programbol keszult androidos verzio vagy mas fejlesztotol hasonlo funkcioval biro program.
LogMeIn hogy jon a kepbe? az tavoli asztal menedzsmentre jo, magyaran wifi/3g-n tudod elerni a logmein-es klienseket futtato tavoli pc-ket
-
Balinov
titán
Sracok,
skype beta: megerkezett az skype out egyenlegemre a feltoltes, mondom probakepp felhivom asszonyt skypeon keresztul a telefonrol a mobiljan, de nem engedi a szemet. Se wifin, se 3G-n kapcsolodva. Letezik az, hogy a szolgaltato es/vagy a skype megegyezett, hogy ez az adott orszagban le van tiltva.
Gyanithatoan a skype rendszere lesz egyebkent a ludas, mert Fring-et hasznalva meg megy konnyeden es a hangminoseg is rendben van. Mintha amikor kijott a publikus beta le lett volna par szem orszagra korlatozva, lehet az a baj?
-
Balinov
titán
válasz
mgoogyi #1512 üzenetére
valahogy en is igy sejtettem.
egyebkent tegnap probanap volt LogMeIn beta vs HTC Legend temakorben. Mind 3G-n es wifin siman ment, kezelheto, gyors idaig, sot tegnap voltam olyan helyen, ahol csak EDGE lefedettseg volt, ment ott is, igaz egy picit lassabban, de boven a kezelhetoseg/hasznalhatosag hatarain belul.
-
Balinov
titán
válasz
CoolBoy323 #1494 üzenetére
hm...esetleg egy masik router beszerzesen nem gondolkodtal? ez igy szerintem messze nem normalis. nekem netgear-rel asztali vezeteken, asszony notija wifin, legend manageles wifin siman megy, portforward szinten.
-
Balinov
titán
válasz
CoolBoy323 #1489 üzenetére
a gyarto altala adott lehetoseg birizgalasatol? sztem ez igencsak ketseges, bar ha igy van, akkor nem renditi meg nagyon az msi-be vetett bizalmamat... lehet lapot, vga-t tudtank/tudtak jot, de az osszes tobbi kukas (tunerek, pl.)(
egyebkent meg ha tenyleg beszarik,- ne legyen igy persze- mindig ott lesz a reset, annak meg kell mindent oldani
-
Balinov
titán
válasz
CoolBoy323 #1487 üzenetére
lodd be a portforwardot. Egy kis utmutatas hozza
-
Balinov
titán
válasz
CoolBoy323 #1484 üzenetére
router miatt? WGR614 v9 Netgear router mogul siman megy.
-
Balinov
titán
válasz
CoolBoy323 #1475 üzenetére
remote desktop. eleg profi megoldas.itt van nemi info
-
Balinov
titán
Sracok,
kint van a LogMeIn Ignition beta a marketen, de Europaban egyedul csak UK-ban elerheto marketrol.
Nincs meg valakinek az install APK?
Orok halam uldozne azt, akinek megvan
-
Balinov
titán
válasz
lámerlúzer #1280 üzenetére
szia,tovabbra is ugy gondolom, hogy valamiert a letoltott apk kiterjesztes valahogy hozza lett rendelve windowson a winzip-hez vagy winrar programhoz. Siman kosd ossze a pc-t a telefonnal, mountold fel, masold ra amit letoltottel es pl. apk installerrel (Astro file manager resze) telepitsd memkartyarol. Jopar oldalt, forumot felturtam alkalmazasokert, jatekert, de *.rar formatumban idaig nem talaltam semmit, csak apk-ban
igazam is van,
amit emlitesz oldalrol, csak total veletlenszeruen kivalasztva ezt
a letoltesnel teljesen vilagos es 110%, hogy az apk formatumot hasznalja.
szedd le ezt, , telepitsd ,majd masold fel a telepiteni kivant apk-kat, majd ezzel a managerrel inditsd el a telepitot.
-
Balinov
titán
válasz
killipoly #1252 üzenetére
szia, skpe lite apk, kiprobalni megeri szvsz
majd irj, hogy valt be
-
Balinov
titán
hurra, vegre hivatalosan is elerheto a google navi nalunk
-
Balinov
titán
Batorkondam ajanlani a TorrentFu-rol szolo logoutos irasomat
-
Balinov
titán
sziasztok,
ajanljatok Legendhez egy gyors, okos,stabil kepernyolopo programot, ha letezik ilyen.
Koszi
Balinov -
Balinov
titán
válasz
tibi666 #1106 üzenetére
telon tudsz konyvet olvasni . En a Lorincz L Laszlo eletmu 80%-at 2,8"-on, egy SE P990en olvastam ki buszozas kozben.
ebookokat meg mindenfele forumrol, torrentrol,stb. erdeklodesi kortol, legalitastol fuggoen ugye
igazsagszerint ebook reader van ezer, de nekem specifikusan azert valt ez be,mert kezeli a mobipocket creatorral csinalt ebookjaimat
-
Balinov
titán
Kulonoskepp ugy semmi, csak Hero-n a default HTC-s widgetet hasznalva mindig megtalalta a tartozkodasi helyet es 2/3G-n lehuzta hozza az idojaraselorejelzest, de Legend-en hiaba allitom be helynek Dublin-t (a tobbit eltavolitom), mindig Ireland-ot jelez es annak is mutatja az idojarasadatait.
-
Balinov
titán
Udv,
Legenden a gyari HTC ora/idojaras widget-et mire erdemes lecserelni?
-
Balinov
titán
Sracok, Legend-hez tudnatok ajanlani olyan task killer programot, ami jo, atlathato, hatekony es nem igenyel rootolast?
-
Balinov
titán
droidappz.org-gal nem tudjatok, mi tortent?
-
Balinov
titán
Sziasztok, letezik olyan android app, ami kilistazza nekem, hogy a feltelepitett alkalmazasok mennyi helyet foglalnak a ram/rom-bol? Egy Hero-n szeretnem megnezni, nincs rootolva,hogy az app2sd-t hasznaljam.
Koszi
Balinov -
Balinov
titán
nem tudja valaki, hogy a LogMeIn Androidos betaja elerheto-e khm...valahogyan?
-
Balinov
titán
Ujabb kerdes,
Mobipocket-hez hasonlo ingyenes eBook reader ill. eBook keszito alkalmazas letezik Androidra? Az ingyenes mobipocket creatorral, pdf/rtf/txt-bol konvertaltam gyk. a Lorinc L. Laszlo eletmu 80%-at, amit az uiq3-as readerrel ki is olvastam P990-en. Ilyen vagy ettol jobb letezik Androidra? Isilo-t ismerem, de az nem az igazi, legalabbis nekem a Mobipockethez kepest. Sajna Android verza meg nincs
-
Balinov
titán
Urak, lenne egy lama kerdesem. Hero (gyari rom), beeTagg QR kodolvasoval hasznalva. Ma delelott egy oldalon lattam egy linket (Ndrive trial, asszem) a gyarto honlapjan, QR koddal. lekaptam a BeeTagg-et, beolvastam vele az ndrive trial qr-jet, ugrott is egybol a marketre. Most nezegetnek egyket kiprobalando cumot, gyujtooldalon qr koddal, beetagg rafokuszal, jelzi, hogy QR kodot olvasott, de basz*k se felmenni a Marketre. Valamit elszabtam, vagy nem minden QR koddal mukodik. VAgy ajanljatok masik QR olvasot, ami klafabb
Koszonom
Balinov
Aktív témák
Hirdetés
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged