Aktív témák
-
Fehércápa
aktív tag
-
Fehércápa
aktív tag
A gyári google navigáción neeem találom,hogy hol lehet beállítani,hogy az útvonal rövid legyen vagy gyors stb. Így állandóan főútvonalakra navigál!
Voice search-nek van magyar változata? Esetleg más, ugyan ilyen magyar alkalmazás?
Tök hasznos lenne!
Érdekes,hogy volt,amit eleinte felismert a voice search, pár napja meg nem ismeri fel
"Email to Robi"-ra simán belépett és megcímezte Robi-nak, most belép és szövegnek írja a robit.dokee78 NIncs! Kamerabeállításnál csak két variáció van: 1: Bekapcsol 2:kikapcsol és ha bekapcsolod folyamatosan ég.
Úgyhogy jó lenne egy ezt szabályozó app. -
-
Fehércápa
aktív tag
Múltkor valaki linkelt veszélyes, óriás telefonszámlákat generáló programokat marketről.
Ha jól emlékszem azokat akkor le is szedték,de volt köztük egy Angry B. rio és a kérdésem az lenne,hogy EZZELelvileg semmi gond?Ha feltelepülne egy ilyen káros program azt nem lehet kiszűrni, észrevenni valahogy?
-
Fehércápa
aktív tag
Feltettem Ray-re a GOsms-t.
Tetszik meg minden,de kicsit akadozik olykor.
találkozott már más is ezzel a problémával? -
Fehércápa
aktív tag
Van olyan alkalmazás,ami pontosan olyan billentyűzetet varázsol a telefonomra,mint ami legújabb iphone-on van?
-
Fehércápa
aktív tag
Ha a hívásnaplót szeretném egy gombnyomásra elérni, arra tudtok alkalmazást ajánlani?
Recent Call Log volt eddig, de annyira ronda
Valami szebbet nem tudtok? -
Fehércápa
aktív tag
Timerifficben mindössze annyit szeretnék elérni,hogy este 22:00 után fél hangerőn szóljon az sms és a csengés egész reggel 7ig, azonban mindig csak lehalkul, reggel nem hangosodik vissza
ez a beállításom és valamiért a reggel 7előtt lévő pötty,csak beállításkor vált zöldre, később megint fehér lesz,mintha nem menteném el a beállítást, de nem találom hol lehetne menteni.
Ötlet?Ráadásul elég sok furcsaságot csinál a telefonom, javasolták töröljek minden alkalmazást és "telepítsem" újra. Tudnátok megbízható leírást ajánlani,ahol még egy amatőr is megérti mit és hogyan kell? (xperia ray)
KösziLuissimo Mondjuk a köpönyeg időjárásjelentésére sokat nem adnék...
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
Psychonaut #26374 üzenetére
Várj, lehet félreérthetően fogalmaztam, szeretném,ha azok az alkalmazások továbbra is könnyen elérhetőek lennének
-
Fehércápa
aktív tag
Ha nem szeretném,hogy a kezdőképernyő tele legyen ikonokkal, akkor lunchert kell használnom? (kb. ennyit értek hozzá, sorry)
Ha igen,akkor melyiket ajánlanátok,ami nem túl csicsás és egyszerű!? -
Fehércápa
aktív tag
Van olyan sms alkalmazás,ami kezeli az ékezeteket és ékezetesen is lehet 160karakteres üzeneteket írni vele?
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
Psychonaut #26209 üzenetére
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
fatal` #26206 üzenetére
Na,ezt most kipróbálom!
Bevallom azt hittem,ha kilépek belőle, pláne,ha bontom a wifi kapcsolatot,akkor megszabadulok,de ezek szerint nem
Ha beválik oltárt állítok neked!Foose Isten ments, tiltok amit csak tudok.
Persze minden héten jön 3 adatvédelmi beállítás, amiről nem tudok.
Borzasztó erőszakos ez a facebook,várom már,hogy mikor szabnak neki gátat.kavics325i Köszi,én is használom,de említett elfelejtkezés miatt,nem akarom ezt beállítani, mert aztán meg tuti az lesz,hogy mikor kéne,akkor nem érnek el éjszaka
-
Fehércápa
aktív tag
Ez az egyetlen megoldás,hogy szabaduljak facebooktól?
Nevetséges,hogy szabadulni nem lehet tőle.
Kezd már nagyon elegem lenni facebookból.
Azért nem szívesen állítok be ilyeneket,mert tuti az lesz,hogy elmegyek szórakozni, tökéletesen elfelejtkezek erről és nem fognak tudni hívni,mert automatán repülő módba lép.
Más lehetőség nincs? -
Fehércápa
aktív tag
Sziasztok, van egy korábban már írt problémám,amivel azóta sem tudok megbirkózni.
Facebookon állandóan azt jelzi,hogy ott vagyok és ha írnak chaten, megkapom,mintha üzenet jönne.
Így kaptam már éjjel 3kor üzenetet,hogy "jaj,te sem tudsz aludni?"
Na, tudnék én,ha nem ébrednék fel ezekre az üzenetekre
Szinkronizálásnál mindent kikapcsoltam,az összes pipát kivettem, írja is,hogy nincs szinkronizálva!
Sőt, már esténként a wifi kapcsolatot is kikapcsolom, erre ma reggel richtig facebook chat üzenetre ébredek.
Az egész telefont ki kell kapcsoljam? (X-Ray)
Vagy még úgy is meg fogom kapni, ha írnak facebookon? -
Fehércápa
aktív tag
válasz
napocska2 #26076 üzenetére
nagy köszi érte, mostantól utolérhetetlen leszek az ágyban
A facebookos problémámra nem tudod mi lehet a megoldás? [link]Tesztelo.hu Exemnek lopták el, 100at le is vettek, de nem térítették meg.
Igaz a telefonjából nézték ki a pint,mivel az egész táskát ellopták és abba bele volt írva.schawo Igazad van és nem kell visszamászni a fára. (bár sok majom van
)
Én nem foglmaznék ennyire sarkosan, inkább azt mondom valamit más fizetási módot kéne ezekre kitalálni.
Netes utalás vagy ha az lassú,akkor sms fizetés.
Felőlem lehetne 23 helyett 50ft (tegye rá a szolgálató a magáét), de ne kelljen kiadni a bankkártya adataimat.A témát azonban szerintem zárjuk,mert itt szerintem off, bár kicsit on
-
Fehércápa
aktív tag
Ja,és mégvalami..
Facebook alkalmazásnál minden szinkronizálást kikapcsoltam.
Az összes pipát kivettem, írja is,hogy szinkronizálás kikapcsolva.
Ennek ellenére valamiért ha mobilnet van a közelben és felmegy rá a telefon,mert felismeri, az ismerőseim azt látják online vagyok és ha írnak chaten, értesítést kapok róla. (mintha sms jött volna)
Így jött már éjjel 3kor üzenet,hogy: "jé,nem tudsz aludni?" bla,bla..
Örültem
Mostanában kikapcsolom estére a wifit,de tökjó lenne,ha nem kéne ezzel külön tökölnöm minden este. -
Fehércápa
aktív tag
Van olyan alkalmazás,amivel be lehet állítani,hogy pl este 11 után hakabb legyen a csengőhang és az sms?
-
Fehércápa
aktív tag
Abban igazad van,hogy fölösleges pánik hangulatot kelteni,nem is állt szándékomban
A leütős-elrablós hasonlítás azért sántít,mert ott pl lehet védekezni,ahogy te is írtad, pl ezért nem hordom a farzsebemben a tárcám.
Akármennyire hihetetlen olvastam,hogy nem a market által lettek megkárosítva, sajnos azonban az eddigi tapasztalatok azt mutatják,hogy minden ilyen adatbázist megszereznek, feltörnek előbb vagy utóbb.
Számtalan példa volt rá, hirtelen a Sony playstation jut eszembe,ahol az összes net előfizető bankkártyás adatait megszerezték.
És hány olyan lehet,amiről nem tudunk,mert nem akarnak pánikot kelteni és rontani a saját bizniszüket.
A marketre is ez vár előbb vagy utóbb sajnos.
Bocs az OFF-ért. befejeztem a témát.Schawo Igen,valószínűleg,ha ezt ennek a benzinkútnak a fórumára írtam volna tegnap, ott is ezt a választ kaptam volna.
-
Fehércápa
aktív tag
EZ a bajom a kártyás fizetéssel neten...
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
pengemetal #25864 üzenetére
Igen, az oké,hogy quertis van benne,de CSAK AZ VAN? (swiftkey x)
Mert így nekem nagyon picikék a billentyűk,folyamatosan melléütök.
Nálam azokat használja ékezetesen,amiket tanult.
Ha egy új szóval találkozik,akkor nincs ékezet sajna -
Fehércápa
aktív tag
A swiftkey x-nél csak quertis billentyű elhelyezés lehetséges?
sssz
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
dokee78 #25831 üzenetére
A paper kamera volt valaha 23ft?
vinikorn Én is szívok ezzel, a mastercardokat nem szereti...
jer1cho De akkor nem kéne még mindig 23-nak lennie? Vagy ez valami korábbi akció?
Nekem is kénesssz Ez jól hangzik. Az sms-is ingyenes a felhasználói közt?
vinikorn Passz, az én mastercardomat nem akarta,ez fix
Kár,hogy nem lehet szimplán neten utalni. -
Fehércápa
aktív tag
válasz
hodostamas #25746 üzenetére
"Hiba történt a megrendelés létrehozása során."
Ja,ok, már az is megnyugtat,hogy nem én b@ttam el valamit
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
hodostamas #25746 üzenetére
-
Fehércápa
aktív tag
-
Fehércápa
aktív tag
Annyian dicsérik a SwiftKey X-et,hogy gondoltam beruházok rá 23ft-ot
Bár nem tudom mi a különbség az ingyenes és a fizetős közt...
Ez az első market vásárlásom, kicsit fosok megadni a kártyaszámom stb.
Más fizetési mód nincs?
(pl tel.számlához írás) -
Fehércápa
aktív tag
Van olyan android gps program,ami offilne?
Online-nál egyébként mennyi adatforgalommal jár ,ha használom a gps-t? -
Fehércápa
aktív tag
Sziasztok!
Bár sosem válaszol senki,azért kiírom magamból,mert unatkozom.
Mennyire elterjedtek a vírusok androidon?
Van egy gyárilag fentlévő Mcafee, az jó?
Illetve amit a kukába teszek pl widget,azt még máshol is törölnöm kell , mint pl windows lomtárbanvagy ennyi,az eltűnt? -
Fehércápa
aktív tag
Sziasztok.
Két alkalmazásra lenne szükségem.
Az egyik egy olyan,amivel jelszavas védelmet adhatok a képeimnek,videoimnak, a másik pedig olyan tárcsázó vagy névjegy app,amivel ki tudom tenni a hívásnaplót a főoldalra.
Melyiket ajánlanátok? -
Fehércápa
aktív tag
Nem tudom pontosan ide tartozik-e,de adott egy X-peria ray a legújabb androiddal és nem tudom,hogy a hívásnaplót hogy érhetem el egy gombnyomásra és arra sem sikerült rájönnöm,hogy hogy tudom jelszavas védelem alá venni a képeket, üzeneteket.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged