- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
Aktív témák
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kavics325i #25780 üzenetére
Miért nem próbálod ki?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hodostamas #25436 üzenetére
Nem értek veled egyet, majdnem minden nap volt kimondottan jó cuccok.
Paper Camera
Sound Hound
Asphalt 6
Beautiful Widgets
Fruit Ninja
Reckless Racing
ADW EX Launcher
Tetris
Shazam Encore
Spirit HD
Apparatus
BackStab HD
Doodle Jump
Blow Up
Block Breaker 3 Unlimited HDEzek mind remek cuccok. Bizonyára mindenkinek volt olyan még, ami tetszett, de én ezeket próbáltam, ezekről ki merem jelenteni, hogy jó dolgok. Tehát szerintem mindenki talál magának valót.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
F-ECT$ #25421 üzenetére
Kicsit olyan, mint a Cut the Rope vagy a Where is my Water?, de sokkal könnyebb. A szisztéma ugyan az, gyűjts össze 3 nyalókát, a panda meg essen a "lukba". Egyelőre sokkal könnyebbnek tűnik (az első 18 pályát lendületből vittem végig), mert valahogy nem annyira logikai, mint ügyességi. Vagyis nem nagyon kell azon gondolkodni, hogy hogyan. De lehet, hogy ez később változni fog.
Szerk.: de az árát megérte.
Egyébként a mai Gameloft-os game, a Block Breaker 3 Unlimited HD 'va jó! Aki szereti ezt típusú a játékot, annak tetszeni fog. Jó az irányítás, szépek a pályák, és kellő mennyiségű extra van benne a többi hasonló játékkal szemben.
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
Rámentettem egy pár képet telefonra, majd feltöltöttem őket Picassa-ra is. Most a Galériában 2x jelenik meg. Valahol be lehet állítani azt, hogy az online fotókat ne jelenítse meg, vagy ez a google áldása?
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Skype-al kapcsolatban lenne kérdésem:
Galaxy S2-n ha hívnak, akkor úgy csörög, mintha hívnának. (lezát képernyőnél "felold" és csörög)
Desire HD-n viszont nem. Csak akkor jelez, ha nincs lezárva a képernyő. Ha le van zárva, nem jelez semmit, ha feloldom, akkor egyből csörög.
Mi okozhatja ezt?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hodostamas #23583 üzenetére
Igen, gondolom én is...
De mondom hátha próbálta valaki.
-
TazLeacher
nagyúr
2 "glu"-s játéknál is láttam az alábbit:
Ugyan az a kettő játék, csak az egyik után oda van írva, hogy (NR), ez az UNRATED verzió. Ez mit jelent? Miben másabb ez? Van valakinek tapasztalata?
Pl.:
CONTRACT KILLER: ZOMBIE és CONTRACT KILLER: ZOMBIE (NR)Melyik a jobb?
-
TazLeacher
nagyúr
Vannak a komolyabb játékok, amik csak egy indítófájlt szednek le, és indítás után letöltenek 2-3-500Mb-ot. Ha ezekből csinálok .apk-t, és később abból telepítem újra, akkor ugyan úgy le fogja rántani a sok megát, vagy akkor már nem, és egyszerűen települ net nélkül is?
-
TazLeacher
nagyúr
Megnyitottam Opera-val a mobiladrena tesztet, amiben volt egy beágyazott videó.Azt írta ki a böngésző, hogy telepítsek Silverlight-ot. Ilyenkor mi van?
-
TazLeacher
nagyúr
Még egy kérdés:
TitaniumBackup-ban a "jegelés" mit csinál pontosan? -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Mercutio_ #23353 üzenetére
Megnéztem, köszönöm, tökéletes (lenne...
). Egy extra lehetne. Nem tudsz esetleg olyat, ami nagyobb, vagy jobban méretezhető? Mondjuk úgy, hogy egy db elfoglalja a teljes képernyőt? Egyébként pont úgy működik, ahogy gondoltam....köszönöm.
Szerk.: közben látom jött más tipp is. A HTC hub-ot csak HTC-n érem le, vagy más telón is? Ha igen, hogy működik? Eddig nem találkoztam vele...
-
TazLeacher
nagyúr
Olyan jegyzettömb widget-et keresnék, mint ami a Windows Vista-ban volt gyárilag. A lényeg:
Kirakom a widet-et a képernyőre, és onnantól ott kapok egy felületet, ahova bármit beíratok, ha rá kattintok. Tehát, ha új jegyzetet szeretnék, akkor nem új widget-et kell kirakni, hanem az üres területre odakattintok, és egyből megjelenik a billentyűzet, hogy mit szeretnék beleírni. Ha két nap múlva megint szeretnék valamit, akkor odakattintok, és vagy kitörlöm, amit előtte beírtam, vagy hozzáírom. Tehát arra, ha tényleg gyorsan kell felírni valamit: lapozok egyet a homescreen-ről, odakattintok, és már írhatok is. -
TazLeacher
nagyúr
A marketen "My Market Account" részen ott van egy csomó program, amit valaha letöltöttem. Nem lehet azokat valahogy onnan kitörölni? Az logikus, hogy azok a programok ott vannak, amikért fizettem, de azok is ott vannak, amiket fél évvel ez előtt telepítettem fel, és ingyenesek...
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Root nélkül van-e lehetőség a játékok mentéseinek backup-olására? Ez az egy dolog, ami miatt rootolnék, mert nincs kedvem mindig elölről kezdeni, de ha lenne rá megoldás, akkor azt szívesen fogadnám.
-
TazLeacher
nagyúr
Hi,
Hívásszűrő programot keresnék. Olyan kellene, mint a DnD Callblocker, csak valami profibb. Azzal a legnagyobb problémám, hogy a kivételeket nem én határozom meg (vagy mindenki a telefonkönyvből, vagy csak a kedvencek). Nekem olyan kellene, amiben normálisan tudok csinálni "kivétel listát". Lehet fizetős is, nem baj, mert kell.
Köszi előre is...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bigrock #22709 üzenetére
Nem tudom, de lehet itt én voltam a béna, de nem tudtam beállítani normálisan. Vagy csoportot, vagy minden nevet, vagy a tököm tudja mit akart berakni, de olyan opció nem volt, hogy én választhattam ki, hogy kik legyenek, és hány darab ikon.
Én most az Arti's Fancy-t használom. Arra jó, amire kell.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
aggleány #22104 üzenetére
Több helyen olvastam, amit Te írtál, ezzel ellentétben olvastam még az alábbiakat:
1. Az elején egyszer lemeríted, "formázás" gyanánt, aztán soha.
2. Az elején egyszer lemeríted, "formázás" gyanánt, és hetente egyszer.
3. Az elején egyszer lemeríted, "formázás" gyanánt, és havonta egyszer.Ezt rakd össze.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
aggleány #22100 üzenetére
Ezeket az akksikat nem szabad teljesen lemeríteni. Soha.
Erre tudnál linkelni bármilyen HIVATALOS forrást? Komolyan szeretném egyszer olvasni egy olyan cég hivatalos álláspontját, aki ilyen akkumulátorokat gyárt. Mindenkinek van egy elmélete, amit hallott valakitől, de hivatalos forrást én még nem láttam.
-
TazLeacher
nagyúr
Launcher Pro-ban szeretnék segítséget kérni (angol nyelvű változat).
Valaki le tudná írni, hogy hol tudom beállítani, hogy a programok menüje ne lefelé/fölfelé gördüljön, hanem jobbra/balra legyenek oldalak? Ez melyik menüpont?
Másik: hogy tudom lecserélni a programok gyári fekete hátterét? Jó lenne a készenléti képernyő háttere is, csak ne a fekete legyen.
Köszi.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hodostamas #21753 üzenetére
Köszönöm.
Ezért nem használom. Az, hogy nem lehet egy programból normálisan kilépni...2011? Akkor marad továbbra is a Dolphin HD.
-
TazLeacher
nagyúr
Opera böngészőből ki lehet valahogy normálisan lépni? Mert semmilyen ilyen opciót nem találtam, csak a feladatkezelővel tudom bezárni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
transmission #21696 üzenetére
Szerintem ez a kettő egy kizárja egymást:
vagy
iszonyat jó 3D-s játék
vagy
galaxy gio
Együtt a kettő nem fog menni...
Ezeken a hardvereken még sokszor a normál működés is meg-meg akad, nemhogy valami durva 3D-s cucc.
-
TazLeacher
nagyúr
Szerintem sok dolog folyamatosan nyílik meg előttünk. Van olyan játék, aminek az ingyenes verziója letölthető marketről, működik, minden sirály, de a fizetősre meg azt írja, hogy nem kompatibilis. (pl.: aTilt Labyrinth).
A Smurfs' Village egyébként az én Ace-emmel nem kompatibilis, ott azt is írja.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
jozsi252 #21027 üzenetére
Tényleg nem értem. Mármint azt, amit most írtál.
Ha beállítod, hogy ébresszen 5:40-kor, akkor holnap 5:40-kor ébreszt.
Azt nem értem, hogy miért baj, hogy ha nem állítod be a szombatot, akkor, akkor nem ébreszt szombaton. Én valahogy úgy vagyok a dolgokkal, hogyha nem állítom be, hogy pénteken ébresszen, akkor örülök, hogy nem ébreszt pénteken, hiszen akar a rák minden nap 5:40-kor kelni, amikor nincs rá szükségem.
Tehát van egy javaslatom: ha fel akarsz kelni szombaton, akkor állítsd be az ébresztést szombatra. Azonban, ha nem szeretnél fel kelni, ne állítsd be.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
zsolt19900 #19368 üzenetére
Te tudod beállítani, hogy kicsöngjön a telefon, csak némán - tehát te látod is hogy hív, ő meg azt hiszi, hogy csak nem veszed fel - ilyenkor azt is be tudod állítani, hogy legyen e ebből adódóan nem fogadott hívásod, avagy ne látszódjon a hívásnaplóban, illetve a másik megoldás, hogy egyből "kinyomja" a hívást.
Ja és nem, nem kerül pénzbe.
-
-
TazLeacher
nagyúr
GoLauncher-ben el lehet valahogy tüntetni a házikót, ami a programok alatt van? ADW-ben el lehet, de itt nem találtam...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
petipetya #17591 üzenetére
Most nincs nálam a teló, de elég sokat szívtunk vele. Beállítottuk, hogy alapértelmezett művelet: hívás, odarakja a kis ikont, működik, de amint beállítunk másikat, eltűnik az ikon...
A névjegyek között egyesítve vannak az ugyanolyan névjegyek?
Ezt viszont nem értem...
Hogyhogy ugyan olyan névjegyek? Hogyhogy egyesítve?
Van a widget, oda berakok egy nevet (pontosabban 9-et), rákattintok, akkor - beállítás után - hívnia kellene. Csinálok mégegyet, oda is berakom a 9 nevet (másik 9-et) beállítom az Sms-t, és nem működik ez sem.
-
TazLeacher
nagyúr
Pont az a gond, hogy nem...HTC Sense van a telefonon. A gyári ilyen Widget-je nem működik normálisan - ott be lehet állítani, hogy mi legyen, hívás, sms...stb., de nem jegyzi meg a beállításokat - az Elixír-t meg nem lehet ott valamiért kihúzni teljes képernyőre, és a 9x9-es rács csak a képernyő 1/4-ét foglalja el, nagyon kicsit az ikonok...
-
TazLeacher
nagyúr
Hi,
Olyan widget-et keresek, amivel gyorshívást és gyors SMS-t lehet csinálni. Tehát az egyik oldalra kirak 9 vagy 12 kis kockát, abba bele tudom tenni a neveket, és erre kattintva hívja is őket, a másik oldalon meg ugyan ez sms-ben. Tudom, hogy az Elixír tudja ezt, de az nem jó.
Várnám az egyéb alternatívákat...
Köszönöm
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Shrike7973 #16970 üzenetére
De valóban warez, tehát igen, jogos volt a megjegyzésed, én csak arra reagáltam, amit írtál.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Shrike7973 #16964 üzenetére
Igazából nem kell
egy ilyen kérdés után. Csúnya dolog a warez biza, de még csúnyább, hogy nem lehet megvenni. Én megvettem volna, 1 hétig kerestem boltban/veterán/itt, hátha tudok valahonnan szerezni. Utána feladtam...tehát lehet csúnyán nézni
, én is csúnyán nézek rájuk.
Aktív témák
Hirdetés
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged