- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
Sziasztok, nem tudom létezik-e ilyen program, de hátha ismeritek ilyet.
Szükségem lenne egy alkalmazásra amit ha elindítok óránként figyelmeztet, hogy álljak fel.
Ezen kívül pluszban be lehessen állítani 10-15-20 percenkénti értesítést, hogy mozogjak (pár ülő mozdulatsor elvégzése miatt). Csak akkor szóljon, ha el van indítva a program, de a háttérben fusson, közben lehessen másra is használni a telót. Ne nagyon merítse az akkut, ne kelljen neki helymeghatározás, hozzáférés névjegyekhez stb. A jelzést lehessen állítani. Pl.: rezgés, hangjelzés. Az egyórás jelzés más legyen, mint a 15 perces.Tudom nagyon sok kívánság, de hátha létezik. Ha nem, akkor ami nem konkrétan erre lett kitalálva, de eként is lehet használni. Pl.: egy ivásra figyelmeztető app, amit nagyon lehet buherálni, pl.: hogy szóljon 15 percenként, hogy igyak, ezzel ugyan azt el tudom érni.
-
66zio
aktív tag
válasz
nyuszi123456 #78251 üzenetére
Sziasztok!
Itt a nyár újra biciklire ülnek az emberek. Én is így tettem. Szeretnék egy alkalmazást ami naplózza az útvonalat stb. Milyen erre megfelelő alkalmazásokat ismertek? Jó lenne ha ingyenes lenne és az se lenne gond ha kis gépigényű lenne ugyanis nem rendelkezem egy csúcskategóriás telefonnal (Sony Xperia Tipo). -
66zio
aktív tag
Sziasztok. Swiftkey-ben ki lehet valahogy kapcsolni a szójavaslatot mert sose használom cserébe viszont sok helyet foglal a képernyőből feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch
- Formula-1
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged