- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iOS alkalmazások
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #171484 üzenetére
GmsCore-t is ugyanazt tetted fel? Van ugye abből egy Huawei/MIUI "verzió" is meg egy "sima". Az is ugyanaz? Bár egyesek meg azt mondják hogy se a ROM-nak, se a készüléknek, se a GmsCore-nak, se a használt patch-eknek nincs (akár csak statisztikailag összeköthető) köze ehhez.. bár páran mégis azt mondják hogy a GmsCore re-login "segített"..
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #171479 üzenetére
Nálunk se a j-ch se a shekhawat prebuilt-el nincs baj, se a saját patch-eltemmel nincs bajom - viszont a GmsCore-ban van beléptetett fiók mindben. Eddig nem állt meg. Mindkettőből van friss build egyébként.
-
crok
Topikgazda
válasz
hajraolaj1 #171184 üzenetére
Ezt ajanlom atolvasni - vegig - GmsCore lesz a baja szerintem, abbol friss, meg a patch-elesbol nem tudom mit adtal hozza.. de a GmsCore legyen bent meg a regi megoldas (spoof version) ne legyen. A lenti kep (self-check) nalunk is ilyen, nem az a baja.
-
crok
Topikgazda
A Vanced MicroG-t törölheted is (előtte kilépnék a fiókból benne). A microG Settings néven van a launcher-ben az amit feltett és azon belül van a GmsCore egyébként de neked ezt igazából nem is kell tudnod. Minden mást ami nem a microG Settings az mehet is le.
Az Android rendszered milyen főverzió? Valami régebbi? Mert ilyet csak jó régen csinált a rendszer (nem a microG egyébként) hogy a futó folyamat miatt kitesz egy téged értesítő és egyébként idegesítő értesítést - aminek az értesítési csatornáját egyébként letilthatod a microG Settings értesítési beállításaiban (nem az alkalmazáson belül) mert a kutyát nem érdekli, én se használom. Sőt, ha a Youtube-on belüli értesítések sem érdekelnek igazán akkor a microG-ben ki is kapcsolhatod: ez a microG Settings-en belüli Cloud Messaging (én se használom, teljesen felesleges, ha érdkel van-e értesítés megnézem az alkalmazást).
-
crok
Topikgazda
válasz
cidalain #170782 üzenetére
ReVanced ügyben újítás van: a Google okoskodására kijött a ReVanced új megoldása az app version spoofing helyett - itt és itt írtam róla a topikban hogy merre van az új irány.
Röviden: a ReVanced GmsCore abban "jobb" hogy ezzel működni fog az új ReVanced patch megoldás.A user-es kérdés még nyitott nekem: most a több user az szimplán több fiók vagy konkrétan multiuser környezetben egy második teljes user profil? Mert adb szempontból nagyon nem mindegy (az app törlés meg app letiltáspm parancsokhoz illik ugye --user [szám] módon megadni melyik user alól kell törölni/tiltani de nem mindegy hogy másik profil vagy másik fiók).
-
crok
Topikgazda
@ReVanced GmsCore: ujabban van egy un. Default es egy Huawei/Xiaomi build, ennek megfeleloen kell majd hasznalni (gyari ROM-ot feltetelezve, ertelemszeruen).
-
crok
Topikgazda
válasz
berbatov2 #170681 üzenetére
Ahhh.. na ekkora szintű lustaságra tényleg nem számítottam.
Neked egy személyre szabott megoldás kell nem egy 2..3 pontos megoldás..
Jelenleg akkor ez kell neked RevancedYT_19.09.37_240403_v1-noroot.apk mivel a shekhawat2 féle build-et használod ezek szerint és abból ez a legújabb. Szedj le mindent (microG és ReVanced Youtube) majd ezt tedd fel amit linkeltem és járj vissza oda megnézni időről időre hogy van-e frissítés és frissítsd (nem értem honnan gondoltad hogy egyszer felteszed és az onnantól örök élet?). Most is elég lenne csak frissíteni de mivel azóta szerintem volt egy key change is így valszeg nem megy fel és úgyis uninstall lesz a vége. Első startkor kérdezi majd hogy mivel nincs GmsCore így azt tedd fel, el is dob a letöltési oldalra ahonnan ez most a legfrissebb build app.revanced.android.gms-240913006-signed.apk ezt fogja majd feltetetni veled de felteheted előtte is és be is léphetsz.Szóval tényleg a végtelenségig egyszerűsítve csak neked csak most:
RevancedYT_19.09.37_240403_v1-noroot.apk
app.revanced.android.gms-240913006-signed.apk -
crok
Topikgazda
Ha követed amit linkeltem és írtam akkor nem lyukadsz ki annál amit fel akartál tenni és nem sikerült (és a spoofing és egyéb melléolvasásod se releváns).
Szóval ha mindenképp magadnak patch-eled* a manager-el akkor válaszd a megfelelő patch-et (spoofing nem, GmsCore igen) majdnem az eredeti microG GmsCore-t hanema Revanced GmsCore-t teszed fel. Külön kiemelik hogy nem kell előre telepíteni és az alkalmazás sír majd és el is dob oda ahonnan szedd le a GmsCore-t (azt amit ők csináltak, ők fejlesztenek és amivel biztosan működik is). De egyébként itt van a ReVanced házon belüli microG-je (GMSCore - microG services) és innen letölthető.
*Ha meg nem magadnak patch-eled csak legyen már végre egy prebuild ami működik és megjegyezhető és bookmark-olható és csillagozható, etc.. akkor ott van pl. j-ch féle ReVanced prebuilt amiből van akár Magisk modul is vagy a shekhawat2 féle ReVancedYT vagy a Revanced APKs.. vagy sokféle.. ha majd a Revanced Extended is behúzza a patch-et akkor ott is lesz.. mostmár millióféle megoldás van, a a MIUI.HU-nak is van egy Revanced változata, magyarosítással, tegnap bekerült abba is a GmaCore patch.
Én bejelentkezés nélkül egyébként nem használom, arról nem tudok nyilatkozni hogy úgy működik-e ha nincs az ember bejelentkezve - de ha meg nem akarnék bejelentkezni csak Youtube-ot nézni-hallgatni akkor eleve nem használnám a ReVanced-et hanem valamelyik alternatív lejátszót (NewPipe, NewPipeX, BraveNewPipe.. ha meg csak zene akkor YMusic, SongTube, Spotube, etc.) -
crok
Topikgazda
válasz
axlfsi #170606 üzenetére
Ez melyik ReVanced-el patch-elt pre-built app vagy sajat patch vagy Revanced Extended? Revanced fele MicroG? A fiokkal beleptel mar?
[link] itt van a hir a helyzethez (+ az elso, sticky comment).
Roviden a hivatalos megoldas az, ha GmsCore-al patch-el ujrapatchelt Youtube melle a Revanced microG-t tesszuk fel (ezert mukodott nalam egybol mindegyiken) es nem kell a spoof (a menuben se lesz benne mert helyette van a GmsCore patch ami a remenyeik szerint hosszu / hosszabb tavu megoldas a spoof-al szemben).Amit a spoof-rol irtam rosszul irtam mert millio build meg patch meg verzio van. Bocsi mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Okos Otthon / Smart Home
- Ford topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest