- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
customer114 #95961 üzenetére
Alkalmazást kerestél, mondtam egyet.
A használatáról itt olvashatsz: Android Eszközkezelő -
Bozek
nagyúr
válasz
customer114 #95961 üzenetére
Mit kell ezen kifejteni bővebben? Ott van az Android Eszközkezelő. Keress rá Google-ban, ha többet akarsz róla tudni.
Egyébként ha más alkalmazásnak a nevét írja le, akkor se lesz több 2 szónál. Abból többet tudtál volna?
-
air
nagyúr
válasz
customer114 #95959 üzenetére
"Illetve ezen kívül olyan "antitheft" alkalmazást keresek, amivel távolról meg tudom határozni a telefonom pontos helyét."
Android Eszközkezelő.
-
válasz
customer114 #95754 üzenetére
Ez esetben nem, nem képes lefogni a netet.
kovacsen222 A CM nem a legjobb, de nem árt, végülis nekem is fent van. De ha a legjobbak közül akarsz, akkor a Dr web-et ajánlanám, ahhoz nem kell más
-
válasz
customer114 #95752 üzenetére
Előfordulhat. Kb olyan, mint mikor egyazon hálózaton, de te vezetékesen torrentezel, más meg nem kap Wi-Fit
Szerk; de ha ekkora az adatforgalma, nem éri meg fenttartani szerintem
-
brd
nagyúr
válasz
customer114 #95719 üzenetére
Az egyetlen, amit én eddig találtam és többé-kevésbé működik 5.1-en, az XPrivacy (Xposed és emiatt root kell hozzá), de ez sem a szó szoros értelmében permission management, hanem úgy működik, hogy képes fals adatokkal etetni az általa támogatott kéréseket használó appokat. Viszont ez kicsit pilótavizsgás, ha nem szeretsz ilyenekkel 'aszakodni, elég hamar el fog menni tőle a kedved. Az 5.1 elég mostoha sajnos ebből a szempontból, mert már a hülye érából való (material design, 1.5 GB RAM foglalás
), de egyben sajnos túl bonyolult/új (vagy valami más ok) ahhoz, hogy ilyen programokat rendszeresen frissítgessenek rá.
-
válasz
customer114 #95717 üzenetére
Skypeba le lehet tiltani a kontakt szinkront, hogy csak a Skype neveket hasznalja,
Vibert meg bajosan tudod hasznalni, ha nem engeded neki a nevjegyzeket.
Wazet nem ismerem.Szerk:
Masodik hsz: tuzfal alkalmazas, pl. No Root Firewall a playstorebol. -
tybsen
addikt
válasz
customer114 #95717 üzenetére
Első kérdésedre: Google készülék manager vagy Cerberus.
Az alkalmazások jogosultságai témához: ha elveszed a névjegyzékhez a hozzáférést akkor hogyan fogod tudni kiválasztani azokat a kapcsolatokat akiknek írni szeretnél? ( feltételezem, hogy valami régebbi Android verzió van a készülékeden mert alapból az aktuális android képes a jogosultságok kezelésére)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest