- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #56731 üzenetére
Néztem, de nagy része csak azt mutatja, mióta nem gyújtottam rá. A Smoke Control jónak tűnik, de mégsem az igazi. Lehet, hogy marad a Tasker-es megoldás egy szövegfájllal, amiben tárolom az időpontokat.
(#56732) Probert75: Bár kicsit másra tervezték, de nem is rossz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
gipsztigris #56727 üzenetére
Az túl bonyolult.
(#56728) Somatom: Ezeket én is ismerem, de célalkalmazást keresnék, nem kerülőutakat.
-
Bozek
nagyúr
Egy érdekes kérdéssel fordulok hozzátok. Van olyan alkalmazás, amivel be tudnám állítani, hogy mikor engedélyezek magamnak egy-egy cigit a nap folyamán és jelezne, ha eljött az idő?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Gabo83 #56588 üzenetére
Neeeee, csak iwowwe-t neeeee! Én ott voltam egy bemutató előadásukon, mert érdekelt a technika. Na, arról kevésbé volt szó, főleg csak a marketingről, mivel ez egy piramisjáték (bár az tiltott, úgyhogy mátrix-nak nevezik). Technikailag annyit tudtam leszűrni belőle, hogy akkor a 320x240-et tudta olyan 14-15 fps-sel, igaz, ennek már lassan 2 éve.
(#56580) beg: Ha már Camera FV-5. A fókusz módoknál a 4., a visszaforduló nyíl mit takar, mert arra nem jöttem rá. Vagy van ehhez a programhoz valahol leírás a NET-en? Amit találtam, abban ez pont nincs benne...
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #56023 üzenetére
Ez meg akár WAV-ba, MP4-be, OGG-ba, FLAC-be, 3GP-be, AAC-be és AMR-be is rögzít (igaz, MP3-ba nem) és 400 Ft-ba kerül. Attól, mert Neked nem kell a szüneteltetés, másnak még lehet, hogy szüksége van rá.
Egyébként a Field Recorder nem csak ebben tud többet az általad említettnél, hanem akár a túlvezérlést is meg lehet szüntetni vele felvétel közben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #56015 üzenetére
Persze, ezeket mind lehet benne állítani, bár először nem volt egyszerű megtalálni. Kipróbáltam, még a suttogást is jól felveszi, viszont amikor csendben maradtam, szüneteltette a felvételt.
Az igaz, hogy nem olcsó, de most legalább akciós. Inkább ilyen alkalmazásokra költök, amiknek van értelme, mint felesleges baromságokra. Újságíróként főleg hasznos. -
Bozek
nagyúr
Akciós a Field Recorder. Eddig az ASR-t használtam, de ennek van egy olyan funkciója, amit semmi másban nem találtam meg. Ha csend van, szünetelteti a felvétel, így nem lesznek benne felesleges üresjáratok. WAV-ba vesz fel, tehát a minőség is rendben van szerintem és a hangerővel sincs probléma, még a suttogást is vissza lehet hallgatni normálisan.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Freddycom #55904 üzenetére
Szerintem az MTK proci nem tetszik neki.
"Android compatibility has not been confirmed, but based on the Apple compatibility list, the following Android SoCs should be compatible:
Exynos 4 Dual and newer
Snapdragon S4 and newer
Tegra 3 and newer
AND at least 512MB of RAM
Intel chip compatibility is unknown, but it is likely that anything faster than an SGX540 (not including it) should work, assuming Gameloft makes the game x86 compatible." -
Bozek
nagyúr
Szerintetek melyik éri meg jobban, a WeatherPro vagy a MeteoEarth? Mind a kettőt ugyanaz gyártja, szóval a pontosság tekintetében gondolom nincs különbség, csak az a kérdés, hogy melyik a nagyobb tudású és kevesebb erőforrás igényű. Úgyis akciósak most.
-
Bozek
nagyúr
válasz
colonia #55581 üzenetére
Mondjuk a Telekom jóvoltából a Fociaréna. Régebben volt az NSO-nak is NBI-es alkalmazása, de nem találom. Szerintem azt megszüntették. Bár a hivatalos NSO kliens is tud értesíteni, ha gól van, az se rossz.
Ha meg tudósítást akarsz olvasni, akkor Onlajnok a mobil böngészőből. Itt még edzőmeccsek is mennek
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #55352 üzenetére
Oké, előfordult már a Sony-nál, hogy valami nem stimmelt a white paper-ben.
(#55364) quailstorm: Van egy tippem, hogy nem Play-es verziót használ...
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #55345 üzenetére
Itt azt írják a 16. oldalon, hogy tudja. Nem hinném, hogy lenne olyan is, amit nem Snapdragon 800-al szereltek, de a mai világban sose lehet tudni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #55337 üzenetére
Én mondjuk kíváncsi lennék egy H265-ös videóra, mert a Z1 Compact elvileg tudja, bár nem minden térségben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
james001 #55025 üzenetére
Ha lehet profibb is, akkor szerintem ez a nyerő:
SketchBook Pro
SketchBook MobileDe alapjában véve a Pro is használható telefonon, valamint ott nagyobb képet is tudsz csinálni, nem csak akkorát, amekkora a kijelző felbontása. Én ezért is vettem meg a Mobile után a Pro-t is.
(#55032) air: Főleg, hogy KitKat alatt már ott is mókolni kell, hogy működjön rendesen. Na meg ezek is a gyári dolgokat használják, csak kicsivel szebben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeorsdfd #55019 üzenetére
Volt olyan telefon, amelyikre gyárilag telepítve volt, tehát azok még emlékeznek rá.
Egyébként ez is sokatmondó: "de már évek óta nem arra fókuszálnak"... Szerintem nem lesz itt Magyarországon semmiféle hivatalos iGo soha sem Android-ra.
(#55021) assemble: Na meg SE telefont se mostanában.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kmarci25 #54887 üzenetére
Ha úgyis használsz reklámblokkolót, akkor van root-od. Rakd fel az Xposed framework-öt és a MinMinGuard-ot. Azon belül külön-külön tudod állítani, hogy melyik alkalmazás ne jelenítsen meg reklámot. Sőt, ez még a helyét is eltünteti. Nézd meg például a Menetrendek-et, ott AdAway-el is ki kell ikszelni a reklámot, míg a MinMinGuard-al eltűnik az is rendesen.
-
Bozek
nagyúr
válasz
TheProb #54863 üzenetére
Szerintem még próbáld ki az Adaptxt-t is, szerintem egész jól sikerült. Van belőle próbaverzió is. A legjobb, hogy be lehet állítani több alapmondatot és azt a későbbiekben akár 3 betű beírásával elő tudod hozni. Például beállítod +bsz-re a Boldog születésnapot! szöveget és akkor csak a +bsz-t kell beírni, majd a javaslatoknál rányomni és kész is a mondat.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #54785 üzenetére
Black Multi DPI
Alapból nincs fekete Gapps. Bár lehet, hogy az külön csomag, de ha abba belenyúlt, én nem bíznék meg benne, hogy másba nem...
-
Bozek
nagyúr
válasz
petipetya #54715 üzenetére
1. A root-ot és a kernel-t azért ne emlegessük egy lapon. Míg rootolni szinte minden telefont lehet, a kernel csere eléggé behatárolt.
2. "6 Android főverzió frissítést kaptam", majd leírtad, hogy melyek voltak ezek: "4.2.2 - 4.3 - 4.4 - 4.4.1 - 4.4.2 - 4.4.3 - 4.4.4"
Az első kettő Jelly Bean, a másik négy pedig KitKat. Nem azt kérdőjeleztem meg, hogy volt-e 6 gyári frissítés Nexus 4-re, csupán ezek összesen 2 főverziót takarnak. Később Te is megértetted, de azért most előhozakodsz vele...
Olyan telefon sose lesz, amelyik 6 főverziót kapna, hiszen ha úgy nézzük, ahhoz 4-5 éves támogatás kellene. A 2.0 (Eclair) 2009. október 26-án jelent meg és kétlem, hogy az lett volna a Nexus 4-en alapból. -
Bozek
nagyúr
Az Android nem támogatja és pont. Az, hogy valaki valamit módosít a kernel-en és mégis megy, már teljesen más dolog és ő itt programot kerestek rá, ami meg alapból, gyári rendszerre nem létezik.
(#54710) norbert1998: A CM-hez mióta van gyári kernel? Az is módosított, tehát ezért kezeli.
-
Bozek
nagyúr
Olvass és értelmezz: "Presently, only a few Android devices have full support because it is not enabled by default in most kernels."
Ha úgy írod, hogy "kezeli az NTFS-t, amennyiben megfelelő kernel van a telefonon", akkor oké, de alapból nem és itt nem a módosított cuccokról van szó.
-
Bozek
nagyúr
Egy program azoknak, akik az ékezetes betűket keresték az Android-os billentyűzeten: Clavis Keyboard
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #54304 üzenetére
Bizonyos mozgásokhoz nem is kell app.
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #54253 üzenetére
És akkor hogy indítasz el alkalmazásokat? Vagy egyáltalán mire használod a telefonod?
(#54254) Illusion1010: Én úgy értelmeztem, hogy nem másikat akar használni, hanem nem akarja, hogy legyen fenn a telefonon bármilyen launcher... Érdekes felvetés mindenesetre.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #54221 üzenetére
Válts telefont.
Nálam amúgy nem akad, mindig előjön és semmi gondom nincs vele.
-
Bozek
nagyúr
válasz
busman #53896 üzenetére
Esetleg megpróbálkozhatsz a DiskDigger-el. Root kell hozzá, nálam működött, amikor töröltem a teljes tárhelyet.
(#53897) petipetya: Amihez nem értesz, abba ne szólj bele...
(#53881) Somatom: Mert mindenkinek gigabites hálója van otthon. Általában a router a szűk keresztmetszet vagy pedig a HDD-k írási sebessége, bár már kevés IDE vinyó van a gépekben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
tomy86 #53852 üzenetére
Én belezavarodnék, hogy mikor mennyi rövidet is kellene nyomnom. De nem használok mikrofonos headset-et, így nem érdekel, ezeket amúgy is meg tudom csinálni az órámon is.
(#53853) zsoltzsolt: Senki se kötelez rá, hogy a PowerAMP-nál EQ-t használj. Soha nem is kapcsoltam be eddig.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Melyik a legjobb e-mail alkalmazás? Lehet fizetős is. Az Aquamail-t néztem, az nem tűnik rossznak, de hátha van jobb is. Kezelje a GMail-t és az Exchange fiókot.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ZsyfKo #53626 üzenetére
Persze, de először még nyomni kell. Nem is értem az embereket itt. Egyszer az a baj, hogy külön vannak a számbillentyűk (ami már Swiftkey-ben meg van oldva, hogy a betűk fölött legyen), aztán meg az, hogy nincsenek ékezetek. Mit akarnak? 101 gombos billentyűzetet 4-5"-on?
-
Bozek
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #53516 üzenetére
Pontos? Arra befizetek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
babosmiki #53345 üzenetére
és (#53346) Garada: Ha valamihez nem értetek, nem mást kell hülyének nézni.
A GravityBox egy Xposed modul, amivel a kívánt dolgot meg lehet oldani. Root kell hozzá és Xposed Framework. Keressetek rá és rájöttök, hogy mennyire hasznos is az ilyen. Bár én a GravityBox-ot nem használom, mivel az akksi kijelzését nem tudom gyárin hagyni, de attól még sokat tud.
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #53315 üzenetére
Ne proxy-t használj, hanem VPN-t. Próbáld meg a VPN One Click-et, ismerősnek elvileg tegnap ment Németországban a MindigTV, amihez magyar IP kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xbox Series X|S
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest