- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
LonGleY #61807 üzenetére
LonGleY:
Ő pont azt szeretné, hogy az elforgatás NE legyen automatikus vagy ő is tudjon forgatni a dokumentumon, mint pl. a QuickPicben lehet két ujjal forgatni a képen.locaLpatrioT:
Szerintem kapcsold ki a kijelző elforgatását.Nem találtam elforgató gombot az Acrobat Readerben....
ollie:
Szerintem igen. -
-
-
-
-
válasz
robagp #61721 üzenetére
Én a Solid Explorert használtam most, de ez fizetős.
Ingyenesből pl. az ES File Explorer File Manager tud ilyet.Az ikonra kattintva felajánlja a programot vagy alapból azzal nyitja meg.
-
válasz
robagp #61717 üzenetére
Most kipróbáltam.
Létrehoztam egy parancsikont az OTG elérési útvonalának úgy, hogy nem volt rádugva semmi OTG. A parancsikont kitette, nem tűnt el.
Rádugtam egy pendrive-ot, a parancsikonra kattintva simán behozta.A képfel(nem)töltést szerintem a képfeltöltő programon belül lehet beállítani, ha.
-
-
Image Shrink (Resizer).
Tud olyat, hogy csak összetömörít, meg olyat is, hogy megosztáskor először összetömörít, majd még egy megosztás, és már küldi is a kicsinyített képet. -
válasz
pixelshader #60917 üzenetére
Ezek jellemzően erre szolgálnak. Tedd fel a neked tetszőt.
-
válasz
-=Vacsek=- #60461 üzenetére
Menü - Beállítások (fogaskerék ikon) - Customize - Keep notification bar.
-
válasz
-=Vacsek=- #60447 üzenetére
Feltettem a Dolphint.
A képernyő jobb oldalától indíts egy "suhintó" mozdulatot, itt a Control panelen válaszd az első (Fullscreen) lehetőséget. -
Nem használok ilyen programot (állandóan be van kapcsolva a wi-fi), de ezt nézted már?
"Wi-Fi Matic doesn't work under Android 4.3 or 4.4
Google has included by default a new feature in Android to enable "Wi-Fi scanning" to improve location, even if you have setting Wi-Fi off. Thit might be conflicting with Wi-Fi Matic On and Off actions.Please check if you have enabled the advanced Wi-Fi option "Advanced Wi-Fi" - "Scanning Always Available" under Android settings menu and dissable it to see if it helps."
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Winner_hun #59110 üzenetére
Csak te nem látod, mert van.
A "More from developer" rész szokott meglepetéseket tartogatni.
-
válasz
gipsztigris #59105 üzenetére
Egyébként kipróbáltam ismét.
Tapasztalatok:
- be akart mérni (helymeghatározás, GPS). Ezt eddig egyetlen launcher sem akarta... szerk.: rájöttem, az időjárás widget miatt volt, elfogadom.
- tele van reklámmal (még az értesítési sávban is spammel), meg töltsd le ezt azt a kiegészítőt
- 100 megát evett nálam is...
+ (hogy azért ez is legyen) : megfelelően gyors!
-
válasz
gipsztigris #59103 üzenetére
Amennyiben hihetünk az aláírásának, ugyanúgy 1 giga memóriával szerelt készüléke van (Haier W910), mint nekem (Xiaomi Hongmi).
-
válasz
Viktor0610 #59100 üzenetére
Bocs, "csak" 107, de az is min. kétszer annyi, mint a MIUI.
Nálam nem volt számottevő különbség az Apex és a Nova sebességében.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
havri1 #58229 üzenetére
Ezt nézted már?
Re #58232:
Az simán lehet.
Gondolom, egy időben csak egy promóció lehet aktív.Igen:
"If I purchased multiple promotion-eligible devices, can I redeem the same offer multiple times?No. Each Dropbox account can only redeem the same type of deal once. For example, you can't redeem the Samsung 48 GB for two years promotional deal more than once."
-
-
-
válasz
blt.62 #58066 üzenetére
blt.62:
Root kellhet hozzá, mint pl. ehhez: Auto RebootDottore:
Bennem is volt fricska vágy, hogy Google keresést linkelek, de aztán nem tettem. -
Roottal, Xposed framework és pl. GravityBox installal kiváltható.
-
-
-
válasz
LyonnaisFan1 #57442 üzenetére
Más fajta füles kell a telefonhoz, szerintem ez a megoldás.
-
-
-
-
válasz
Viktor0610 #57206 üzenetére
Bocs, tévedtem, megzavart a név.
Nekem ez a uListen van fenn a készülékemen, ezzel lehet háttérben hallgatni a zenéket, a korábbi, kettes verzióval letölthetőek a zenék.
-
válasz
Viktor0610 #57203 üzenetére
Nekem sem dobta fel, de rákerestem a telefonon a Playen, és kiírta, hogy frissítés érhető el, a verzió 2.0.9-build-561-play lett.
alacka:
A PVSTAR+-t korábban próbáltam, háttérbe küldve is játszotta a videót, én inkább az uListen 2 - Free verzióját preferálom, az nem akad meg, ha háttérbe teszem a zenét. -
-
válasz
#79335424 #57192 üzenetére
De találó...
Az első (512 megás) telefonomon is elfogyott a memória, ha használtam a kütyüt, meg a jelenlegi egy gigásomon is így van, illetve olvastam visszajelzéseket két gigával szerelt készülékekről is, amikben elfogy a memória, ha az embernek multitaskingolni támadna kedve...
Én pl. fél vödörrel és egy vödörrel írtam volna.
-
-
válasz
Viktor0610 #56736 üzenetére
Szóval.
Nem trusted, nincs autostart, mégis váltja a dátumot. (beállítottam éjfél előtti időpontot).Lehet, "alvás" után nem frissíti, ezen szerintem segíthet a Trusted és/vagy az autostart beállítása.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
glspeter1 #56532 üzenetére
Az nem több programot indít egyszerre, csak csoportba tudod azokat rendezni. Simán csak egymásra húzod a két (több) ikont.
Fontos, hogy pl. a Nova / Apex Launcherben csak a fizetős verzió teszi lehetővé mappák létrehozását a programtárban. A kezdőképernyőn (ami az általad linkelt képen is van) lehetséges "mappázni". -
válasz
vadászcsiga #56460 üzenetére
Az angol alapján a Töröl a Cancel, vagyis a Töröl lehetőség nem töröl.
-
válasz
vadászcsiga #56460 üzenetére
-
-
válasz
quailstorm #56277 üzenetére
De jóóóóóóó!!!
Mit nem adtam volna, ha ezt korábban megtalálom, meglátom!?"Kár", hogy a jelenlegi készülékem simán csatlakoztatható a géphez, mint külső meghajtó.
-
-
-
-
válasz
Oppenheimer #56093 üzenetére
No látod, akkor mégsem kell vele foglalkozz.
A Greenify-t én is használom.
-
válasz
Oppenheimer #56089 üzenetére
Ne foglalkozz vele, mi van a memóriában, majd az Android megoldja magától.
(Egyébként szerintem, ha kilőnéd, nem feltétlen indulna el magától.)
-
-
-
-
-
-
Nekem az a gondom vele, hogy anno kértem a bankomtól Visa kártyát, mert úgy láttam, azt több helyen fogadják el, mint a Maestrot (pl. a Playen is). A bankom idén "önhatalmúlag" lecserélte Maestrora a kártyámat, amit a PayPal-nál be tudok állítani, viszont a Playen nem. Így tudnék újra vásárolni náluk. Pár program volna, amit megvennék.
Volt webkártyám, de az "állandó" utalásos dolog zavaró volt, így megszüntettem. -
-
-
válasz
rootkiller #55893 üzenetére
Régi készülékre telepítsd fel az SMS Backup & Restore programot, mentsd le az üzeneteket, majd rakd fel az új készülékre is, ott állítsd vissza a másikon lementett fájlt.
A Nexus nem bővíthető, így a mentett fájlt pl. Bluetooth segítségével tudod rá átküldeni.
Szerintem a Hangouts csak kezeli az SMS-eket, nem szinkronizálhatók oda az üzenetek.
-
-
-
-
válasz
LyonnaisFan1 #55724 üzenetére
Nem lockoltad az asztalt?
Főképernyőn Menü - Lock desktop.
-
válasz
quailstorm #55717 üzenetére
Én kérek elnézést!!!
-
válasz
quailstorm #55709 üzenetére
Én a mass storage módra gondoltam.
Én minden készülékem így használom.
-
válasz
nyuszi123456 #55706 üzenetére
Ez készülékenként más és más módon lehetséges.
Néhány készülékhez driverek kellenek, néhánynál beállítás/külső program feltelepítés kérdése. -
-
-
-
-
válasz
atillaahun #55644 üzenetére
Épületen belül?
Melyik GPS ad pontos helyet épületen belül?
-
-
-
-
válasz
7Sony7 #55410 üzenetére
Ha annyira érdekelne a dolog, amennyire nem, akkor azt csinálnám, hogy a teljes törlés után telemásolnám a készülék memóriáját mindenféle képpel, hanggal, majd letörölném az egészet, majd ezt többször megismételném...
Majd, miután elpazaroltam az életemből ki tudja, hány órát, napot, eladnám a készülékem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest