- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
lomposfarkas #145469 üzenetére
Azt hogy hogy.. volt a készülékből kivéve? Mert hogy a <-body> lehetne egy HTTP kód részlete, ˇMˇJ meg egy klasszik sortörés (CR+LF) de hogy hogy sikerült neked azt oda bevarázsolni.. nézd meg mi a teljes label, hátha segít a teljes string..
-
crok
Topikgazda
@Maki:
ami eltunt az a nemreg ingyenes de amugy "pro" valtozat volt, ami meg fent van az a "sima", alkalmazason belul fizetos volt. Egy wrapper, nem mentett szerintem semmit. Szerintem nem sertett Google Play szabalyt se, csak gondolom a beetetesnek vege.. majd utanaolvasok, hatha van valahol info.
-
crok
Topikgazda
válasz
zeusz55 #145419 üzenetére
A Gmail-nél az nem gyorsítótár lesz hanem app adat. Ez ilyen, így van megírva sajnos, így járás..
Viber: az ott szintén nem gyorsítótár.. topikjában kérdezz körbe hogy lehet onnan exportálni amit akarsz és hogy lehet a nagyságát csökkenteni, példaképp a Telegram is ugyanígy menti a médiafile-okat de van rá menü hogy hol lehet ezeket törölni. Lehet nem tárolhat (szerinted) de valahogy csak meg kell kapnod ha meg akarod nézni (mert a kép nem stream, a video se valószínű, hogy stream..).
Root-al, pl. DiskUsage-el / SD Maid-el meg tudod nézni mi van a /data-ban (ott vannak az appok adatai) és mik vannak egyéb helyeken még. De ezt csak root-al.
A "belső tár" alapvetően két "könyvtár", külön van kezelve a /data és a /data/media.
Egy készülékre ami írva van hogy mekkora a tárolási kapacitása az a ráépített chip-et jelenti. Az még utána szanaszét van partícionálva, mindenféle Android specifikus (pl. /boot, /system, /vendor Oreo óta..), SoC specifikus (/persist, /tzdata, /firmware, EFS, hardverazonosítók..) és gyártóspecifikus (MIUI-nál pl. a /cust) partíciókra. Ennyivel eleve kevesebb a helyed amivel rendelkezhetsz a /data-n. Ehhez jön hozzá, hogy a file-rendszer is önmagában foglal helyet (ext4-nél inode tábla, rendszernek fenntartott (reserved) hely amit nyilván filerendszer szinten nem használhatsz, etc..)
-
crok
Topikgazda
válasz
zeusz55 #145416 üzenetére
Pl. ha le van tiltva a Google app.. akkor annak az adatait mert hogy az nincs önmagában 160MB az biztos.
Amúgy pont a GMail az egyik olyan app ami borzasztó storage megoldásokkal van tele.. gyakorlatilag letölt minden csatolmányt és az appadatok közt tárolja, rendszeresen szoktam a GMail-t full kiütni mert felmegy 500..700, de volt már hogy 1.5GB-ra, nettó csak csatolmányok miatt, és nálad most ez 898MB, gyanítom pont ezért. De úgy látom nálad a Viber is ugyanígy tárolhatja a videokat, képeket.. mert az is kész vicc, hogy egy Viber 2.49GB(!!!) legyen..
-
crok
Topikgazda
válasz
libus #145324 üzenetére
1, Android szakmai
2, valószínűleg amiatt nem tudja, mert nem tudja decrypt-elni talán.. de a recovery.log-ot a TWRP-ből ha kinyered (a /cache-re teszi általánban) mondjuk MTP-n valahogy akkor megnézem. Egyékbént formázd vissza arra aminek lennie kell (F2FS-re pl. csak akkor formázd ha a kerneled is támogatja, gyári kernel gyanítom nem fogja..). -
crok
Topikgazda
válasz
Bozek #145190 üzenetére
Hm, ez érdekes, ez nem volt meg - de tényleg úgy tűnik, hogy lehet mert megjelent mint elfogadott fizetési mód. Friss lehet a dolog, mert a május 11-edikei Google cache-ben itt még nincs benne a Paypal.. Rákérdezek a PayPal topikban.
-
crok
Topikgazda
Akkor mi marad..? Akkor mit szeretnél menteni ha appokat nem? Kontaktokat, SMS, híváslista? Arra a Super Backup & Restore szerintem jó és elég. Vagy még valami? (Mondjuk kontaktokat ki tudod exportálni vcf-be is.)
-
crok
Topikgazda
Root + Swift Backup - syncelheted felhőbe, mentési könyvtárat időközönként PC-re
Root + Titanium Backup - syncelheted felhőbe, mentési könyvtárat időközönként PC-re
Root + MyBackup - syncelheted felhőbe, mentési könyvtárat időközönként PC-reRoot nélkül meg felejtő hogy át tudod tenni az app adatokat, eljátszhatsz a Heliummal de szinte biztos, hogy nem fog minden appod menni és az is szinte biztos hogy az nem fog menni amit nagyon akarsz. De a többi PC-s dolog is azért nem fog menni amiért a Helium.
-
crok
Topikgazda
válasz
w.miki #145055 üzenetére
2019 Április óta ugye nem férhetnek hozzá a kontaktokhoz az appok csak úgy - pontosan ugyanígy és pontosan ugyanezt kérdezted már egyszer, kicsit több, mint fél éve
még el is csesztem a választ és ki is javítottam magam mert Somatom rámszólt
Ha ilyen engedélye nincs az appnak vagy nem kér vagy nem adtad meg akkor nem fog menni. A régebbi apk még nyilván úgy veszi hogy ilyen szabály nem volt és olvasni akarja az infot csak nem kap vissza a rendszertől adatot - így lesz ismeretlen minden hívás. Millióan húzzák le emiatt az appot amúgy a review-kban. Ez van.
-
crok
Topikgazda
válasz
badabum #145040 üzenetére
Spec. jogot és|vagy root-ot igényel mindenképp.
Network Monitor Mini - összesített statot tud
All Connections - statot mutat ez is
NetGuard - tud record-ot csinálni appokrólRoot-al:
- Connection List free - listára ez is jó.. kiírja melyik aktív session melyik apphoz tartozik
- AFWall: logolni tud ez is (bár ez jóval összetettebb, ez egy rendes tűzfal)
- terminálban van netstat parancs, azzal az összes élő kapcsolatot meg lehet nézni
- Magisk-hoz van tcpdump modul vagy ha régi a készülék és supersu-t használsz akkor a modulból ki is szedheted a binárist - egy a lényeg azzal tudod menteni is a csomagokat is és megnézheted pl. Wireshark-ban a tartalmát.
- Shark for root - levették Play-ről de egy tcpdump ez is - csak app-al..Elég sokat használom (használtatom ha nem vagyok ott) ezeket.
-
crok
Topikgazda
válasz
cidalain #145042 üzenetére
Összefoglalóban levők nem jók? Vagy a Simple Gallery vagy a Focus Go pl.? Egy modolt QuickPic? Vagy egyéb igényeid vannak az appal szemben?
-
crok
Topikgazda
válasz
w.miki #145027 üzenetére
..erre gondoltál? (Hát igen, !(könnyen visszakereshető volt..))
-
crok
Topikgazda
válasz
kmarci25 #145008 üzenetére
..de van benne TWRP most is, nem? Vagy lehet rajta bootolni egy TWRP-t, nem? Fastboot módba el tudod gombokkal indítani? Akkor TWRP alatt mivel van adb (adb sideload is csak adb-vel megy) onnan is kérhetsz adb shell-t is akár, onnan meg megy az aztán reboot -p vagy eleve adb reboot -p (A rendszerből magából menne a
svc power shutdown is
.)Vagy látszik bármi a kijelzőn? USB OTG + egy egér, azzal nem tudod kikapcsolni?
Fastbootban ha otthagyod sokáig akkor restartol vagy power off?
Meg szerintem amúgy ki kéne kapcsoljon ha 15sec-ig nyomod a kikapcs gombot (vagy kikapcs + vol- talán?).
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Satyricon #144899 üzenetére
Legjobb emlékeim szerint kamerán keresztül feliratokat azt simán igen.. gondolom A4-re nyomtatot szüveget (nem kézírást) is vinni fog, mert a falon levő táblához képest a nyomtatott A4 lap az kvázi laborkörülmény. És akár a "helyén" mutatja a feliratokat, AR-el. Keress rá YouTube-on, első pár tíz találat elég meggyőző.
-
crok
Topikgazda
válasz
tomy88trance #144801 üzenetére
Nem gondolom, hogy olyan jellegű a probléma.
-
crok
Topikgazda
válasz
tomy88trance #144797 üzenetére
Én spec. előtte egy valamennyire megtisztított fülpiszkálóval (amin kevés vatta van) megpróbálnám megtisztogatni-megmozgatni, hátha elég lenne hogy ne zárjon össze "magától"..
-
crok
Topikgazda
válasz
tomy88trance #144793 üzenetére
Tehát fizikai változásra jön elő.. én így is inkább fizikai problámát, mondanék, Somatom. Nem mondom hogy az aljzat.. lehet a csatlakozó maga vagy a kábel tört és összezár..
-
crok
Topikgazda
válasz
hodostamas #144786 üzenetére
Ha egyelore senki nem talalt megoldast.. akkor miert privatba ossza meg ha megis talal megoldast?
-
crok
Topikgazda
válasz
tomy88trance #144788 üzenetére
Igen, az a kovetkezo gondolat.
-
crok
Topikgazda
válasz
oszi666 #144776 üzenetére
Már kérdezted pontosan ugyanezt egy hónapja (dupla rezgés) és válaszoltam is hogy szerintem mi lehet - azt írtad kipróbálod de azóta nem jött válasz.
-
crok
Topikgazda
válasz
tomy88trance #144758 üzenetére
A Google app csinálja a Google Assistant-al.. használod egyáltalán? Ha nem akkor tiltsd le (ha van root akkor egyenesen töröld).
-
crok
Topikgazda
válasz
TODI1111 #144725 üzenetére
Ha bele van téve, nem nagyon teszik már bele gyári rendszerekbe.. lehúzott értesítési sávon pl. ki lehet tenni egy kis ikont erre.. vagy pl. úgy elő lehet szedni, hogy felteszed a Quick Shortcut maker-t és megkeresed azt az activity-t aminek az a neve, hogy:
com.android.settings/com.android.settings.Settings$DevRunningServicesActivity
Ha annyira keresel, hogy "running" (magyarul talán a "futó"-ra is kiadja..) akkor a Settings/Beállítások app-ban lesz. -
crok
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #144701 üzenetére
Szerintem az a VoWIFI.
-
crok
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #144697 üzenetére
Nem-e a VoLTE/VoWIFI? Esetleg nyíl van benne vagy hasonló, vagy a kézibeszélőn van egy "wifi" jel? Esetleg hívásátirányítás? Screenshot-al picit könnyebb lenne, mert van minimum 6 olyan dolog ami lehet..
-
crok
Topikgazda
válasz
manokaki #144681 üzenetére
Az az apk 2019 augusztusi. Miert szeretned feltenni? Egy moddolt FB APK, gyanitom az alairasa miatt nem megy fel. Messengerben van alapbol dark mode kapcsolo (de szerintem mar mintha a FB appban is lenne..),
kapcsold be aztan tedd melle ezt az APK-t ha szeretned de biztos ez kell neked?
-
crok
Topikgazda
Ezesetben esetben marad a próbálkozás pl. Heliummal de az ma már szinte biztosan nem megy bizonyos appokkal.. Lehet próbálkozni a Google saját felhőmentésével de ugyanazért nem fog mindenre működni mint a Helium.. Lehet próbálkozni azzal, hogy az appok saját megoldását használod (ha van, export-import) vagy az appba Google Games / Facebook / egyéb account hozzárendelésével lépsz be és úgy csinál maga az app/játék mentést és a másik készüléken ugyanígy belépve visszaállítod.. Más meg nem nagyon van.
-
crok
Topikgazda
válasz
Aurig@ #144641 üzenetére
Az architektúra a különbség, úgyhogy leginkább azt válaszd, amelyik elfut majd a készülékeden, mert azt nem mondod hogy milyen architektúrájú chip van benne meg milyen Android főverzió van használva.. De hacsak nem 32 bites ARM CPU van benne akkor válaszd a arm64v8a-t. Az ARMV7a még elfuthat ARM64v8A-n, visszafelé biztosan nem. Wiki
-
crok
Topikgazda
válasz
svgyula #144627 üzenetére
nyisziati jól mondja, a Google Play Services csinálja.
Többi OFF:
Egész sok dolgot módosít amúgy, akár boot során vagy futás közben - hogy egy pár egyszerű de szerintem ultragáz példát mondjak: a doze beállításokat módosítja (két értéket, light_after_inactive_to és light_pre_idle_timeout) meg gyári rendszerre (meg OpenGApps-ben is) akkukímélésből alapból kivétellistára veszi magát.. ezek jó részét ki lehet kapcsolni egyébként de annyira szerteágazó a működés hogy én még 100% minden részletére kiterjedő kikapcsolást még nem találtam (de van rá nagyon nagyon jó törekvés hogy az ilyesmiket meg a mindenféle tracker-eket hogy lehet kiírtani (meg egy open source app (Blocker / GitHub forrás), ugyanettől az embertől).. hacsak eleve nem is tesz fel az ember GApps-ot..).
Szóval ez a service csinálja:
com.google.android.gms/.phenotype.service.sync.PhenotypeConfigurator
..és így lehet letiltani (akár adb-n, akár root-al..):
pm disable --user 0 com.google.android.gms/.phenotype.service.sync.PhenotypeConfigurator
De van egy csomó más is ami ehhez tartozó service vagy bcast receiver:
pm disable com.google.android.gms/.phenotype.receiver.PhenotypeBroadcastReceiver
pm disable com.google.android.gms/.phenotype.service.PhenotypeCommitService
pm disable com.google.android.gms/.phenotype.service.PhenotypeIntentService
pm disable com.google.android.gms/.phenotype.service.PhenotypeService
pm disable com.google.android.gms/.phenotype.service.util.PhenotypeDebugService
Az adatbázis erre itt található (egy sima sqlite3 db):
/data/data/com.google.android.gms/databases/phenotype.db
Db editorral lehet benne turkálni.. bár helyben ehhez kell root, nem helyben szerintem adb pull-al ki lehet pattintani és utána lehet szerkeszteni gépen aztán mehet vissza adb push-al.. Érdemes lehet belenézni mit tartalmaz a /data/data/com.google.android.gms/databases könyvtár még.. érdekes.
Az Android rendszerbeállításait tartalmazó adatbázisban - aminek a helye a
/data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db - a Global táblában a Phenotype_flags néven szereplő kulcs alatt van elmentve hogy mikhez nyúlhat hozzá így "valami". Az adatbázisból pl. egy Settings Editorral megnézheted vagy pl. adb-vel lekérheted és ha csak ezt a kulcsot akarod megnézni, akkor ezzel a parancsal meg is teheted:
settings get global Phenotype_flags
SetEdit-hez kellhet ez az adb parancs (vagy root, akkor megcsinálja magának..) ha olyan kulcsot akarsz megnézni ami secure:
pm grant by4a.setedit22 android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS
Egyébként ezek a változók vannak most benne alapértelmezetten.Hirtelen ennyi - nem tudom érdekelt-e ennyire.. mindenesetre itthagyom, hátha hasznos lesz még valakinek.
-
crok
Topikgazda
válasz
szanysa #144630 üzenetére
"Tényleg nincs rá semmi megoldás?"
Tényleg. Gyári ROM-okban is csak azért lehet benne mert a ilyen szintű mókoláshoz ismerni kell a bootloader-t is többek közt - és ha van is custom ROM a bootloader forrását nem adják ki. A gyári ROM-ban ha nincs ilyen akkor vagy nem vette meg a lehetőséget a SoC gyárótól a telefon gyártója vagy nem is tudja a készülék. Ez ilyen.
-
crok
Topikgazda
válasz
tomy86 #144589 üzenetére
@-szabi- @tomy86
Megnyitva a Play-ben ha legörgetsz legalulra akkor van olyan, hogy jogosultságok, meg lehet nézni előre hogy mihez kér hozzáférést: jelen esetben a pontos helyzethez, file tároláshoz és előtérben futás + hálózat + alvó módba lépés megakadályozása van még a listán összesen (ezek meg úgyis mind kellene egy folyamatos útvonalrögzítéshez). Ha a készülékben van valami akkukímélő mód akkor abból ki kell majd venni hogy ne zárja be háttérben. -
crok
Topikgazda
válasz
-szabi- #144574 üzenetére
Nincs harag, semmiképp!
Igen, ezért van a sok reklámos app, ezért ajánlok olyat ami FOSS - ha lehet. A díj egyébként 25 dollár (ami nem sok az Apple-höz képest pl.). Nem sok de ha nem pénzt akarsz vele keresni akkor azért szemmel jól látható. Ha pénzt akarsz látni belőle akkor reklámok.. vagy fizetős app.. de a sáp 30%. Aztán a developer policy betartása.. pl. levették a koronavírusappokat mert hisztériát kelthetnek..? Máris bukta a 25 dollárt.. jó, talán nem sok pénz de vissza nem kapja..
-
crok
Topikgazda
válasz
-szabi- #144569 üzenetére
Az a poszt file-átvitelre vonatkozott, ez igaz, de mindhez odaírtam miért ajánlom.
A SimpleSSHd nem FTP hanem SCP, ezt írtam is - meg hogy miért jobb mint az FTP.
Az FX-ben WebDAV-ra vonatkozott az említés, amit szintén írtam, nem tudom minek próbáltad akkor ki.
A Wifi FTP-t én nem ajánlottam, soha nem is használtam.. soha még a telefonjaimon se volt.
Az utolsó - FTF Szerver - szintén zenész, sose használtam még, sose telepítettem, nem is ajánlottam..
Ellenben a legelső app amit említek (MiXPlorer XDA-ról, amit szerintem sokan mások is mondanának első körben) nálad meg sincs említve, pedig abban is van többek közt FTP szerver is. MiXPlorer Silver elérhető Play-ből természetesen, fizetős mert ingyen elérhető XDA-n (szól ha van frissítés) és a Play változat a fejlesztő támogatására van kitalálva - de gyakorlatilag ugyanazt tudja.
Az, hogy egy app nem fér hozzá csak a belső memóriához lehet jogosultság kérdés is (nincs belefejlesztve, nincs engedélyezve, Android verzióhoz kötött "sajátosság") de ettől még a program miért ne lehetne amúgy jó? A Wifi FTP Play-es leírása azzal kezdődik, hogy "On Android 5.0 & higher, to access external SD card, in app settings, click mount folder, select "custom" and then select the external SD card in the next screen." - ezt megcsináltad mielőtt el akartad indítani a szervert az SD kártyával?
Az, hogy neked nem kell user/pass az egy dolog, én pl. olyat fel se tennék aminél az az alap hogy az anonim hozzáférés engedélyezett.. pont nem érdekel hogy helyi vagy bármilyen hálózat, elég csak egy reptéri WLAN-ra gondolnom.. brrrr.. az is "helyi".. de a Servers Ultimate megoszt (ha beállítod akkor "figyel") az összes interface összes IP-jén.. az meg gond, a jelszó nélküli csatlakozás meg nem.. mondjuk ez kikapcsolható szerintem.
A Play-en kívül pedig egyrészt van élet másrészt egy FOSS app fejlesztője nem feltétlen akar pénzt adni azért, hogy az appot te ingyen letölthesd - hiszen ott van az F-Droid, csinálhat GitHub oldalt, ott release-eket.. arra pedig írhat update keresőt is. De ha csak Play Store akkor marad neked a szomorú valóság meg a ShareMe szerű appok - az egyszerű userek nem akarnak már FTP-t hanem idetapp-odatapp működik - valahogy. Na ez nem én vagyok, ilyet nem fogok ajánlani - pedig a Snapdrop - szimpla böngészővel - is hasonló.. de ahhoz is nyílt a forrás vagyis meg tudom nézni hogy hogy működik.
@Somatom: Szerintem ez nem vita. Szimplán ez van. Nem tisztem eldönteni ki mit ajánl. Max. érvelek mellette vagy ellene. Én leírtam erre a célra mit ajánlok. Neki is megvannak az érvei - ellene leginkább. Akkor már épp topikgazda voltam itt (vagy két hete?) de nem érzem úgy hogy megmondóemberként nekem kell jönni egy ilyen "rosszatajánlottál" dologgal, mert amúgy az appokhoz odaírtam hogy melyiket miért ajánlom, arra viszont jók. Ha nem tetszik az ajánlás majd jönnek még itt sokan segíteni találni megoldást. Play-en kívül - belül. Magam részéről körbejártam a file átvitel lehetőségeket az én szemszögemből és továbbra is tartom, hogy jók - szerintem. -
crok
Topikgazda
válasz
-szabi- #144567 üzenetére
Ennél jobban nem járnám már körbe a fileátvitel témát, ennél többet nem szeretnék rászánni, nekem ennyi elég, van benne FTP is.
-
crok
Topikgazda
válasz
szita.erno #144556 üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz
andrás47 #144548 üzenetére
Van, pl. a BetterBatteryStats (nem feltétlen kell hozzá root de ha nincs root akkor adb kell).
Ha az nem akkor egy bugreportból egy Battery Historiannal mindenképp minden hasznos infot ezügyben ki lehet nyerni. Keress rá itt arra, hogy "gyorsan merül" - ha nem haladsz írj rám privátban és juttass el egy bugreport.zip-et. -
crok
Topikgazda
válasz
Motar #144546 üzenetére
Oszinten fogalmam nincs mirol beszelsz, az Authenticatorba nem jon az oldaltol semmilyen kod, ez biztos. Kisatirozott screenshot-okat tudsz mellekelni? Akar privatban.. Az Authenticator-rol is.. az az erzesem hogy valami kavar van a nalad, es talan nem is a Google Auth-ot hasznaltad. Van sok hasonlo app es a Google Auth. se csak a Google account-ra hasznalhato es az, hogy Google-os emailcimmel lepsz be sem azt jelenti hogy az account-al lepsz be.
-
crok
Topikgazda
válasz
Motar #144538 üzenetére
Hát sajnálom de így meg én nem értem mi történik vagy mit csinálsz vagy mi ez az egész, mert az Authenticator app-ban nincs olyan, hogy kód érkezik valahonnan csettintésre, az folyamatosan adja a kódokat és amikor a 2FA-hoz valami a belépéskor kódot kér akkor te megnyitod az Authenticator-t és onnan az aktuálisan bent levő (bizonyos időnként lejáró és újragenerált, percenként vagy fél percenként új) kódot ütöd be, az oldal ahol be akarsz lépni nem küld sehova semmit - vagy nem is Google Authenticator-t használtál.
-
crok
Topikgazda
válasz
Motar #144535 üzenetére
"Tudom, hogy a Google az android" - na pont ezt írtam hogy rosszul tudod, de mindegy.
Az automatikus, hiszen Play-ből töltötted le és a Play-hez használt account-hoz rendelte hozzá hacsak nem adtál meg mást. A QR kód is ahhoz az account-hoz szól amin generáltad, Authenticator app-ban a setup-ban beolvasod - kész. Vagy itt a magyar help.
És most lehet én vagyok értetlen de milyen harmadik oldal?
-
crok
Topikgazda
válasz
Motar #144533 üzenetére
Először is: Android =/= Google
Másodszor " kaptam újat a gmailhez" - mihez mit kaptál újat?
Mi a "harmadik oldal"? A link megnyitása után belépsz abba az account-ba amihez a régi authenticator-od volt rendelve (talán rossz account-ba léptél be, van több is?) és utána authenticator app > change phone > iPhone (vagy Android.. mert ugye ez egy Android topik) és utána dob egy QR kódot hogy az új telefonon az elindított authenticator app-al olvasd be (vagy ha nem akar menni akkor a kép alatt van egy gomb hogy "nem tudod beolvasni" és akkor a kódot írja le amit be kell pötyögni) - és gyakorlatilag készen is vagy. Talán használj PC-t a link megnyitásához, ugyan kérni fog 2FA kódot amit most nem tudsz megadni de SMS kódot is lehet kérni.
-
crok
Topikgazda
válasz
Motar #144531 üzenetére
iPhone? Akkor mit keresel itt?
2FA esetén át kell költöztetni a authenticator-t is az új eszközre, Google fiókba belépéskor lehet kérni pl. SMS-t. Itt belépsz aztán Authenticator app-t megkeresed -> change phone.. etc, követed az utasításokat. -
crok
Topikgazda
válasz
Tökimanó #144526 üzenetére
Mondok érdekesebbet. Nyugatabbra trafikban veszel 5000.- JMF-nak megfelelő összegért egy feature phone-t ami független. Az talán még mobilnetezésre nyomokban se alkalmas
ellenben elérnek rajta és SIM is bármi belemegy mert független. És egyedül voltam kint. Szóval én örültem.
-
crok
Topikgazda
válasz
Tökimanó #144523 üzenetére
Nem elsődleges tárolásra jó ma már a SIM-re mentés.. De ha pl. meghal a telefonod és nincs más csak egy butatelefon amit használni tudsz (külföld, nincs pénzed, nincs net, nem is képes rá a telefon, ésatöbbi..) akkor marhajól jön ha van pár biztos szám amit bármikor elő tudsz húzni mert SIM-re úgyis szükség van és manapság már nem sokan jegyeznek meg telefonszámokat (én igen, de akkor is inkább legyen meg elérhetően). Volt már róla szó, engem pl. mentett meg szar helyzetben, külföldön.. azt a pár számot SIM-re menteni nincs 30 másodperc, nekem bőven kifizetődött.
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #144423 üzenetére
Nincs most csomagom tesztelni.. de a weboldalon se ad eredményt?
-
crok
Topikgazda
válasz
Tökimanó #144412 üzenetére
Régen ott van az már.. Nem telepítetted ezeket most megint, mondjuk egy ú készülék belakásakor? Engem már sokszor megszivatott, hogy egy régen megvásárolt appom egy új ROM-on feltettem de meggondoltam magam hogy nem kell most és 10 percen beül töröltem - már jött is a "miért akarod visszatéríteni?" kérdéssel a Google automata..
-
crok
Topikgazda
válasz
Ramos_ #144398 üzenetére
Most nem teljesen értem. Itt pl. ebben a videoban LG G6-ot írnak és screen share-t és működik - na, neked ilyen menüpontod nincs is?
-
crok
Topikgazda
válasz
Ramos_ #144394 üzenetére
Szerintem ő nem egy külön appra hanem erre gondolt:
ha itt végigmész azon, hogy mobil eszköztől akarsz megosztani képet -> ami Android -> mindezt WIFI-n keresztül -> akkor le van írva hogy lehet (Android 4.0 és felette, szerintük) ezt megcsinálni a készülék saját beépített megoldásával (ami lehet DLAN, de lehet már Miracast vagy Share Cast ami most épp "Wireless Display" vagy "Screen Sharing" vagy "Share and Connect" néven szerepel (angolul)) meg linkel egy Play Store alkalmazást ami nem érhető el Play-en (fura, mert ez az LG honlapjáról van..) de pl. APKMirror-on mintha elérhető lenne.
Esetleg ez a video, nem segít? -
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #144376 üzenetére
Ach, módosítottad az eredeti hozzászólásod, én még csak az időjárásos dolgot láttam, a szimpla szenzorkiolvasást nem.. arra azért nagyon sok app van.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #144373 üzenetére
Csak tippelek meg a hiányos meteorológiai ismereteimre támaszkodom, mikor azt mondom hogy nincs túl sok értelme: ha egy mobilt állandóan hordoznak és így a leolvasott adatait nézed abból nehéz megmondani hogy épp ahol mér az vajon neked érdekes lesz-e vagy nem lesz érdekes, helyadattal menteni a mérési értékeket meg megint olyan, hogy akkor hol nézed meg hogy épp milyen idő lesz ott, ahol épp vagy.. vagy voltál? Debreceniként ha teszek egy karikát Budapest felé meg vissza, akkor vesz nekem mintát a telefon az úton és aztán hogy mondja meg hogy Debrecenben milyen idő lesz abból, amit a nap folyamán a Debrecen-Budapest-Debrecen úton mért? Gondolom ezért is hívják weather station-nek a mérőállásokat.
-
crok
Topikgazda
válasz
Bozek #144371 üzenetére
A review-kat + az aktuális értékelés 3.4*-át elnézve nem hiszem, a hozzászólások 80+%-a arról szól, hogy nem megy, de már 2014..2015-ös hozzászólásokban is.. "not for modern phones" gyanítom 4.x..5.x-es Android-on még jó lehetett.. a leírásban említett Samsung Galaxy Note és S III is 2011-2012-es (Android 4.x).
-
crok
Topikgazda
válasz
blt.62 #144366 üzenetére
GSMArena szerint nincs.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #144321 üzenetére
Erre gondolsz - GBoard beta programme jelentkezés?
Van hogy nem fogadnak jelentkezést mert "betelt". -
crok
Topikgazda
válasz
7Sony7 #144287 üzenetére
Ugyanaz lesz legjobb valószínűség szerint, főleg ha utána ugyanazokat az appokat teszed vissza ugyanúgy. Szerinetem annyit lehet most ezzel a rendszerrel tenni, hogy adb-vel vagy root-al kérsz egy kényszerített DEX optimalizálást, sokszor elég ennyi is:
Root-al egy terminálból ha Nougat-od (Android 7.1.2) van:
su
cmd package compile -r bg-dexopt -a
PC-ről adb-vel:
adb shell cmd package compile -r bg-dexopt -aAppok számától/nagyságától kb. függően ez egy olyan 10..30 percig fut mire mindenen végigmegy (rendszerappoktól telepítettekig mindenen), elindítás után nem látszik semmi folyamatjelző vagy ilyesmi (türelmesnek kell lenni, na) és amikor kész van visszakapod a promptot. Utána max. egy restart. Próbáld ki, FR-t utána is csinálhatsz..
UI. másoknak - Oreo és felette:
Root-al egy terminálból:
cmd package bg-dexopt-job
vagy adb-vel:
adb shell cmd package bg-dexopt-job
Kicsit részletesebben itt írtam róla, keressetek arra, hogy "dexopt". -
crok
Topikgazda
válasz
fecus #144254 üzenetére
Mar volt hasonlorol szo (mar irtam rola egy Facebook frissites kapcsan nemreg), meg kell varni, hogy neked is "kimenjen" Play-en a frissites, nem egyszerre teszik elerhetove - de az alternativ aruhazak es apk letoltok script-ekkel dolgoznak, ott mas a helyzet, ott mar latszik/latszhat egy-egy frissites mig neked meg nem (es a split frissitesek pludzban csavar(hat)nak ezen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest