- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
enginev3.0 #109151 üzenetére
Most kipróbáltam.
Köszi!
Fényévente egyszer van szükségem háttérben futó Youtube-ra, akkor ez megteheti. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
darvinya #108789 üzenetére
Ma pl. a buszmegállótól 100 méterre lett volna az úticél, erre a Google Maps elvitt egy tíz perces "gyalogtúrára".
Visszafele, a cél elérése előtt vettem észre, hogy visszaérkeztem majdnem a buszmegállóhoz.A gyors javítást cáfolnám. Jeleztem, hogy a Kincsem Park címe nem megfelelő, azóta sem javították.
-
válasz
Viktor0610 #108772 üzenetére
Válaszolok magamnak. A HERE WeGo teljesen jól használható gyalogos naviként is.
-
Mivel a Google Térkép már másodjára szívat meg gyalogos navigáció közben, keresek másikat.
Olyan navit keresnék, ami házszám szinten jól működik. Az extra jóság volna, ha benne volnának a budapesti tömegközlekedés járatai -útvonaltervező.
Ahogy látom, a Waze pl. ilyen, de az autóval akar vinni, én pedig tömegközlekedem + gyalogolok.drnet:
Én innen töltöttem le szintén Xiaomira a megfelelőt. -
-
-
-
Olyan PDF olvasó van, ami megjegyzi, hogy hol tartottam egy adott könyvben?
-
-
-
válasz
frankstork #107911 üzenetére
Hangerő fel vagy le + bekapcsoló gomb.
Ez szinte minden készüléken működik. -
-
-
-
-
-
válasz
AXisBOLD #107402 üzenetére
Ha jól értem, nem helyben tárolja:
"Can I save videos?
For the latest version, if you choose to share the video clips, an encrypted link is generated and it will never expire. In the next update, you will be able to download and save the clips directly so please stay tuned!" -
válasz
aelod #107333 üzenetére
Szerintem megtaláltam a problémát.
Nálam már lejátssza a muzsikát OTG-ről is (bár vicces, hogy a többi programnak nem kellett így bütykölni)
Beállítások - Mappák és könyvtárak - Zenemappák - itt görgess le az OTG meghajtóig - katt az ENABLE gombra, add meg neki a jogokat (ha kell, engedélyezd a korábban letiltott Documents programot), és viola! -
válasz
timbookedtwo #107335 üzenetére
Szerintem ez csak roottal oldható meg. A készüléked topikjában több sikerrel kaphatsz segítséget.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
SunMount3r #107139 üzenetére
"És lenne egy Extra kérdésem is: Windows-ról a Chrome-ban vannak kezelve a Google account-jaim, tehát Google Paly Store-ba és a Gmail-ben is van lehetőségem (a dolgom végeztével) rendes kijelentkezni a fiókomból. De Android OS alatt sehogy se találom az a menü opciót, hogy "Kijelentkezés". Én pedig nem szeretnék folyton csatlakozva lenni a fiókomhoz. Ezt Android-os Chrome-ban (Play Sotre-ban akár) hol lehet elérni, hogy teljesen ki tudjak jelentkezni a Google account-omról?!
"
Miért kellene kilépned? Akkor ne állítsd be a fiókot vagy minden művelet után távolítsd el a fiókot, konkrétan kijelentkezni nem tudsz.
(Szerintem nem is volna értelme...
)
-
-
-
-
válasz
RAZERXX #107043 üzenetére
Ezt találtam: Barcode to Pc
Egy hálózaton kell legyen a PC-vel, egy EXE fut a háttérben a PC-n.
-
válasz
fulton #107039 üzenetére
Most kipróbáltam a Redmi 4 Prime-ommal, és úgy van, ahogy írtad.
Beállítottam Exchange szerver módon a gyári mail kliensben, és lehetőséget ad a nevek, naptár szinkronizálására is a mail mellett.
Nálam plusz nehezítés volt, hogy a kétlépcsős azonosítás be van kapcsolva, így létre kellett hoznom egy alkalmazás jelszót a beállításhoz.Adatok:
Felhasználónév: {teljes email cím}
Jelszó: jelszó (alkalmazásjelszó, 2 lépcsős azonosításkor)
Exchange szerver: eas.outlook.com
Port: 443
Biztonság típusa: SSL/TLS (Minden tanusítvány elfogadása) -
válasz
fulton #107036 üzenetére
Google haverommal ezt találtam.
Ezek közül valamelyik app kell vagy simán a Microsoft Outlook. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
mclaren777 #106474 üzenetére
Én a Google Mapset használom, ajánlom.
-
-
-
-
-
-
válasz
Black_Raven #106286 üzenetére
Speedtest.net appja nem jó?
Vagy folyamatos mérés kellene? -
válasz
vadászcsiga #106184 üzenetére
Jó, "kicsit" hosszan írtam le, de ez egy eléggé elterjedt majdnem gyári custom ROM.
De a kérdésre nem válaszoltál. Mit ad a külön Groups app, amit az alap FB appal vagy a böngészős FB-vel nem tudsz megtenni?
-
válasz
vadászcsiga #106182 üzenetére
Te pl. miért használod?
Én amennyit a csoportokkal foglalkozom, bőven elég annyi funkcionalitás, amit a Fb alapból ad. -
válasz
vadászcsiga #106178 üzenetére
Nálam is jó. Redmi 4 Prime, Android 6.0.1, MIUI EU dev. ROM 7.1.5
(Bár sosem értettem, már a Messenger különválasztásánál, hogy egy-egy Fb funkciónak, szekciónak minek külön app.
)
-
-
-
válasz
< CyberBob > #105942 üzenetére
Az MX Player nem fizetősben is fenn van a Playen.
-
-
-
-
válasz
vadászcsiga #105718 üzenetére
Persze, hogy nem mennek ezek a dolgok, mert ez egy böngésző alapú Fb néhány swipe funkcióval kényelmesebbé téve, plusz érdekes témákkal lehet feldobni.
-
-
-
válasz
darvinya #105653 üzenetére
Lehet, rosszul értelek, de nekem megmarad minden IAP vásárlásom.
Solid Explorer téma.
Ez az alapprogram, ez ingyenes.
Meg lehet venni IAP IS és külön, a Classic verzió unlockerét is elfogadja.Én (mivel minden készülékemen használom), így megvettem a Pro kulcsát és IAP is.
-
-
-
-
-
válasz
rozsi71 #104927 üzenetére
Találtam egy appot, a neve (meglepő módon): Quick Memo.
Ezt is nézd meg, ha nem lenne jó a Keep. -
-
-
válasz
FuRiONight #104906 üzenetére
Téved az oldal vagy regionális az akció.
-
-
-
-
-
válasz
Chris Kiki #103216 üzenetére
Én is használom, mikor nincs lenémítva a készülékem, de ezért tuti, nem tennék fel egy appot, ha a kütyüm nem tudja alapból.
-
-
-
-
-
-
Olyan alkalmazás lezáró appot keresek, ami a recent apps listát/oldalt IS le tudja zárni.
Kipróbáltam most 3-4 félét, de egyik sem képes erre.Így meg kb. semmit nem ér a program, mert a task váltó oldalon ki lehet lőni.
Korábban volt egy, ami tudta ezt, de nem emlékszem a nevére. -
-
-
-
válasz
Viktor0610 #99708 üzenetére
UP!
Ha nem jó helyen kérdezek, szóljatok!
-
-
Hogyan tudnám megállapítani, hogy mi az, ami bekapcsolja a kijelzőt?
Xiaomi Redmi 3, MIUI 8, root van.
Kikapcsoltam az "Képernyő felébresztés értesítéskor" opciót, és nem is éled fel a kijelző, ellenben időközönként bekapcsol, értesítést viszont semmi sem küld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HP notebook topic
- Óra topik
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- Milyen notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest