- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
válasz
#79335424 #79190 üzenetére
Esetleg ez működhet (bár gyorsindítás nincs) :
Set up your VPN
Add pin lock screen password protection
Lock the phone and enter the password wrong 5 times
Press OK to the message that pops up
Press “forgot pin”
Log in with your Google account
Select Lock with Pin
Press cancel and don’t set a new Pin(Itt találtam: [link] )
-
F.E.K..
senior tag
válasz
zeon.hu #79195 üzenetére
Most művelődök a témában, hát, vannak aggasztó leírások. Eddig pont ezért nem erőltettem (a htc-n eleve cyanogenmod fut, a huawei-t meg lutri ezzel piszkálni).
Ahogy látom vagy rizikózom vagy elfelejtem a számomra kényelmes képernyőzárat sajnos.
(A házirend ezen beállítása mélyen van drótozva vajon?)
-
F.E.K..
senior tag
Szép napot mindenkinek! Saját vpn szerverhez kapcsolódok időnként az androidos telefonjaimról, viszont a beépített klienshez kötelező a biztonságos zárképernyő (pin vagy minta).
A gondom csupán annyi, hogy a jelenlegi zárképernyő megoldással több, számomra fontos alkalmazást tudok gyorsan elérni, amiket így lényegesen kényelmetlenebb kezelni.
Jelenleg amennyiben szükséges a vpn elérés akkor megváltoztatom a képernyőzárat (megadom a mintát és a feloldó pin-t), beállítom a vpn kapcsolatot, csatlakozom, elintézem amit kell, majd törlöm a kapcsolatot és visszaállítom a képernyőzárat.
Van valakinek ötlete hogy hogyan tudnám a vpn használatát egyszerűsíteni? Vagy törődjek bele hogy a biztonságért kénytelen vagyok feladni a kényelemből?
-
F.E.K..
senior tag
válasz
kisspall #73756 üzenetére
Ezt most kérdezed vagy mondod?
Egyébként például: [bluetooth router]
-
F.E.K..
senior tag
-
F.E.K..
senior tag
válasz
bajzal #71303 üzenetére
Nekem ez vált be: [call recorder]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest