- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
válasz
quailstorm #77452 üzenetére
Régebbi Sygic-hoz is jó a térképe?
-
teo77
őstag
válasz
nyuszi123456 #77426 üzenetére
A Ccleaner sem tudja az utólagos, sd-ről való, cuccos mappák takarítását
-
teo77
őstag
válasz
mobilizmo #77425 üzenetére
Nehezen, de kisilabizáltam, hogy ki is a mondanivalód tárgya, meg hogy miről is gondolom meg magam!
Köszönöm! Az SD-Maid ezt utólag is tudja? Mármint a korábban eltávolított appok tömött mappáit is leszedi? Amúgy használom egy ideje, de nem néztem, hogy takarítani is tud.
Nyuszi, neked is köszönöm! Használtam már a Cc-t; nekem inkább totally uninstaller kellene.
-
teo77
őstag
Csak most látom, hogy ha el akarok távolítani egy alkalmazást a hátra maradó adataival, akkor nem elég egy "Adatok törlése" és "Eltávolítás" kombót nyomnom. Az sd0-n ott marad a mappája a tartalmával. Valami app van, ami egyfajta szőröstől-bőröstől uninstaller? Köszi!
-
teo77
őstag
válasz
nyuszi123456 #77383 üzenetére
Nyuszi! Miért nem pattintod fel a Facebook appot a nyaralás idejére? A módosított megy messenger nélkül is. Ha épp nem kell, fagyasztod greenify-al vagy más egyéb appal részben vagy teljesen.
-
teo77
őstag
Az AFWall beengedi a Facebook üzeneteket, pedig nincs is engedélyezve a listában!van ötlete valakinek, hogy miért? A pipa nincs bent az "Összes alkalmazás..." sornál sem7,szóval nem az a baj.
-
teo77
őstag
Másnak sem engedi a fórum rendszere, hogy a hozzászóláshoz képet csatoljon? Se Chrome, se Dolphin nem műkszik.
-
teo77
őstag
Képet akarok a fórum hozzászóláshoz mellékelni, erre a Chrome kiírja: "az előző műveletet memóriahiány miatt nem lehet végrehajtani"
Mivaan?! 700 mega szabad RAM van! Az sd-n meg 3 giga! Mi ez, tudja valaki? -
teo77
őstag
válasz
nyuszi123456 #76329 üzenetére
Másnál is van úgy, hogy a Greenify nem engedi be a GCM üzeneteket?
-
teo77
őstag
Urak! A Facebook app által lementett fotóim hol tárolódnak? Nem találom őket, csak akkor, ha posztolni akarom. Akkor jelenik meg a galériában. Még a file finder sem találja!
-
teo77
őstag
Sziasztok! Létezik olyan tűzfal app, aminél azon appom, amelyeknél a leggyakrabban változtatok hozzáférést, az előtérbe vagy a "kedvencek" közé kerüljenek? Az AFWall+ - nál mondig összekeverednek az appok, és lehet keresgélnem az éppen szükségeset a közel 200 közül. :l Most azt használom, de az nem elég jó sajnos.
-
teo77
őstag
válasz
kriszwells #75863 üzenetére
Már nem emlékszem. Régen próbáltam. Guglizz rá
-
teo77
őstag
válasz
kriszwells #75857 üzenetére
Szia! A GMaps tudja ezt!
-
teo77
őstag
válasz
Tav-Csoves #75578 üzenetére
Köszi! Sajna, az Odinnal való flash leszedte a gyári recovery-t. :/
-
teo77
őstag
válasz
#79335424 #75573 üzenetére
Kösz szépen!
Nyomozgatni muszáj, hisz nem tudom a CSC-t.Amúgy Öcsém telója, csak én tartom karban.
A teló UK-s (Carphone Warehouse). Ott is várom a választ. A teló topikjában.
Uraim, bocsi a sok offért!
Egy "hibás", egyfájlos téglásította, mikor vissza akartam állni stockra IMEI elmászás miatt. Van EFS mentésem, de az sem hozta vissza az IMEI-t. Se modem újra flash. Egy kolléga szerint a stock vissza Odinnal visszahozza. Neki jó párszor megtette.
Nagy nehezen vadásztam egy egyfájlos, jónak tűnő stock romot, de várok a tutira. A CSC kiderítés módjára, majd a megfelelő rom felrakására. Szóval azt mondod, 3+1 fájlos legyen... Ok, szétnézek! Köszönöm a hasznos infókat! 👋 -
-
teo77
őstag
Engedtessék meg nekem egy kis off, sürgős a dolog! A kérdést feltettem már a szakmai topikban is:
"Urak! Hogy tudható meg a CSM-verzio egy téglázott SGS GT-I9300-ból? Most akarom visszahozni Odinnal, és keresem hozzá a gyári, eredeti romot.
Custom recovery nincs hozzá, stock recovery se, miután az Odin sikertelenül fejezett be egy rom flashelést. Talán (!) már megvan a jó stock recovery; mindjárt tolom fel Odinnal. Köszönöm! "
Valaki ez ügyben? -
teo77
őstag
A YouTube azt írja ki nálam, mikor próbálok bejelentkezni a fiókomba, hogy: Hiba történt a hálózattal. Ellenőrizd a hálózati kapcsolatot és a rendszeridőt! Ez meg mitől lehet vajon? Adatok törlése nem segít;másik apk sem.
-
teo77
őstag
Urak! Létezik virtuális billentyűzet androidra, amivel usb-n keresztül a laptop hibás billentyűzetét pótolhatnám?
-
teo77
őstag
Urak! Lehet olyat, hogy csak a Pandora appját nyomassam vpn alatt? Hogy ne legyen bekorlátozva egyéb appom a vpn járulékos negatívumai (pl lassú töltés) miatt.
-
teo77
őstag
válasz
jonnyjoker01 #74659 üzenetére
Banyek! Köszi az infót!
-
teo77
őstag
A Moon readerben tényleg nincs oldalra ugrás és oldal kijelzés?! WTF??!
-
teo77
őstag
Nálatok rendesen bánik a Viber pushokkal a Greenify? Nálam nem engedi be a pushokat a hibernált Viberre
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #74239 üzenetére
Igen, tudom. Korábban működött rendesen a dolog
-
teo77
őstag
Nálatok hibernálódik a Viber a Greenify által? Nálam csak befagyasztja, és közben nem sasolja a GCM-eket. :l
-
teo77
őstag
válasz
jonnyjoker01 #74160 üzenetére
Margit! Nooooormááliiis?! Hát én magam telepítettem a kis ujjacskáimmal! Már hogy lenne véletlen? Fogták magukat a kis appocskák és szabálytalanul feltelepültek? Nooooormááliiis, Margit?! Az appok nem települnek maguktóóól!
Amúgy miért? Annyira ritkaságszámba mennek? Neked is megvannak? -
teo77
őstag
válasz
jopika #73670 üzenetére
Sokan kérnek segítséget úgy, hogy kis utánajárással maguk is meg tudnák csinálni. Ezt ne rosszmájúskodásnak vedd. Jómagam is így tanultam meg sokmindent. De ettől függetlenül hiszek neked. Hogy nem tudod megcsinálni. Egyáltalán megpróbáltad? Utána mentél a dolgoknak, olvastál róla?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Olyan appot keresek, ami automatikusan megadott időn belül aktivál egy óra megjelenítést a tablet/teló kijelzőjén úgy, hogy minden tök fekete, csak a kijelző kb egy negyedét elfoglaló óra nem az;jól kivehetően látszik. Mint az álmodozás androidon, csak az nekem nem jó, mert nem aktiválódik automatikusan, mikor egy adott ideig nem érek hozzá a képernyőhöz. Létezik ilyen?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Egyéni Viber matricák betehetőek a többi közé? -
teo77
őstag
Urak! Feliratot lehet égetni android alatt? Ha igen, mivel? Köszönöm!
-
-
teo77
őstag
válasz
Orionhilles #72615 üzenetére
Vidd le 100-ra, az a legjobb! (igaz, nekem). Ennél az értéknél szinte várni sem kell.
Köszönöm a Swype-Swiftkey véleményeket! A dupla kezes, régóta okositott SwiftKey nekem jobban bejön, maradok ennél. Ékezetek már nem kell írjak, megtanulta jól atjavitani. Csak neha, egy-egy új szónál
Mr X:
👋
air:Igen, abban le van maradva. Én már betanitottam, szóval már alig kell szótő+szerkesztett toldalek megoldással operálnom.
-
teo77
őstag
Valaki használja elégedetten a SwiftKey-t 512 MB RAM-al rendelkező készüléken? Érdekelne, hogy nem túl nagy-e rá.
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #72582 üzenetére
Kösz, ezt a gombot nem ismertem!
-
teo77
őstag
Somatom! Ha most akarnál venni 2 simes telót, milyet választanál? Csak azért tőled kérdezem, mert gondolom, utána jártál töviről-hegyire, melyik lenne a bestbuy, mielőtt a mostanit megvetted!
Bocs az offert mindenkitől! Asszem, ennyi belefér! -
teo77
őstag
Nem ugorhat azon elv szerint, hogy szoftveres beavatkozás nem sértheti a hardverre vonatkozó garit.
Bár a szolgáltatók valószínűleg nem veszik komolyan a szabályzatot, pereskedni meg egyik vásárló sem szívesen megy. Én is óváros duhaj lennék pl egy knox-os kütyü esetében. -
teo77
őstag
válasz
Just_Reboot #72105 üzenetére
Tovább megyek: a root az eszköz erényöve!
Talán tudtok róla: uniós rendelet, hogy szoftveres beavatkozás nem hozható összefüggésbe a készülék hardveres meghibásodásával, és éppen ezért nem történhet garanciavesztés sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Klaus Duran: 2025 dude
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest