- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Real_Necro #154438 üzenetére
Ne nekem
Somatomnak!
-
crok
Topikgazda
válasz
Real_Necro #154432 üzenetére
Összefoglaló
MacroDroid - Topikja: [link] Összefoglalója: [link]
Tasker - Topikja: [link] -
crok
Topikgazda
Olyasmi ez amit keresel mint a Google Lens?
-
crok
Topikgazda
válasz
SunMount3r #154424 üzenetére
Ezek az appok min. Android 8-at kérnek, már a 2020-as APK-k is Android 6-t kértek minimum, utoljára APKMirror szerint utoljára 2018 Aug. 25-n volt olyan kiadás ami tudott még futni Android 4.4 és felette, utána November 18-tól már olyat látok csak ami Android 6 és felette megy - ezért nem látod már.
Sorrendben én ezt ajánlanám:
Softmaker termékek: TextMaker szövegszerkesztő - Planmaker táblázatkezelő - Presentations Prezentációkészítő
ONLYOFFICE Documents
Collabora (Libre)Office
SmartOffice - View & Edit MS Office files & PDFs
AndrOpen Office
Polaris Office
OfficeSuite
WPS Office#154423 BestofJAVA: "kikapcsolt telefon mellett" -- az még szerintem a Pegasus-al se
-
crok
Topikgazda
válasz
SpaceJam #154350 üzenetére
A GMail-t mindig "elokoskodjak".. torold a GMail frissiteset, akkor megint jo lesz egy ideig, majd frissitesz kesobb (automatikus frissitest esetleg kapcsold ki, regebbi verziot apkmirror-rol vagy hasonlorol is be tudsz szerezni).
Ha nem kivanalom a GMail app akkor FairEmail vagy MailDroid. Szerintem jobbak is amugy.
-
crok
Topikgazda
válasz
rushty #154323 üzenetére
Én ezen megyek végig esténként:
https://www.playstoresales.com/apps/sales/games/
https://www.playstoresales.com/apps/sales/apps/
https://www.androidpolice.com/tags/app-sales/
https://www.app-sales.net/nowfree/
https://www.app-sales.net/activesales/
https://android.giveawayoftheday.com/
https://www.reddit.com/r/googleplaydeals/new/
El vannak mentve egy bookmark "könyvtárban" aztán jobb klikk mind megnyitása.. -
crok
Topikgazda
válasz
kaciokos #154320 üzenetére
Arra írta, hogy a vacs által ajánlott app már nem ingyenes hanem (most épp) 699.- Amúgy fél-egy napra tényleg ingyenes volt, ő még (gondolom) be tudta húzni.
-
crok
Topikgazda
válasz
efi99 #154279 üzenetére
Szépen körbe van balettozva de [itt] van a lényeg:
Can I transfer app data installed on my old device to a new device by using Smart Switch Mobile?
The app data installed on your old device can be transferred to your new device, but only if they are both Galaxy devices.
* Both OS: Android M(6.0) OS or higher
However, app data transfer may be restricted depending on the OS version and the type of app. (App data recovery is not available when transferring data from devices with Android N(7.0) OS or higher to devices with Android M(6.0) OS or lower.)
* Note: Data for matching apps that you've already installed and used on your new Galaxy device will not be recovered and replaced with data from your old Galaxy device.Szóval aláhúzott részek:
- nyilván megy ha nincs letiltva magában az appban (allowBackup="false") mert a saját készítésű cuccainak adhat a gyártó a gyári ROM-ban xml-ben permission whitelist-ben külön jogosultságokat (gyanítom ezért mondja hogy csak Galaxy-ról csak Galaxy-ra, pl. itt egy példa, amiben pont a Samsung ad ki a saját alkalmazásainak whitelist-el külön jogosultságot és így használhat pl. egy app zoom kamerát - de ha letörlöd az app-et és ugyanazzal a package névvel felteszel egy teljesen másik app-et akkot az az app is "megkapja" ezt a jogosultságot, pl. a GCam/bármi a zoom kamerát, 3rd party-ként, mikor elvileg nem is lehetne..).- valamint ha már fent volt egy app pl. mert a Google fiókba beléptél és visszaállítást kértél és a Smart Switch már csak utána van futtatva vagy már eleve fent volt egy app mert pl. rendszerapp (GMail pl.) akkor oda nem fog tudni már adatot visszaállítani (spec. eset ha gyári Galaxy alkalmazás).
-
crok
Topikgazda
válasz
fecus #154264 üzenetére
Az attól függ.. ha Xiaomi akkor egyelőre nem fog menni mert eltörték a Notification history-t MIUI 12-ben.. Android 11-től a rendszer része elvileg és vagy el sincs rejtve (értesítések menüben bent van) vagy elő is hozható pl. Activity Launcher-el. A másik megoldás hogy felteszel olyan app-et aminek adsz hozzáférést az értesítésekhez az meg elmenti és magában az app-ben visszanézheted:
Notification History
Notification History Log -
crok
Topikgazda
válasz
szabi__memo #154229 üzenetére
"Pixelen készülékeken stock van, ami gyakorlatilag az alap Android (amit ők adnak ki, AOSP) + ugye a GMS." nem teljesen, hiszen: "AOSP with Google services, apps," eddig ok, de "features & modifications included" - vagyis Google módosítások is vannak benne a Pixel ROM-ban.
"Az hogy az Androidot a Google csinálja továbbra sem is kérdés." - Én értem hogy honnan jössz, persze, de ez se teljesen igaz mert akár te is tudsz kódot beküldeni, de úgyis az fogod mondani hogy de úgyis a Google hagyja jóvá úgyhogy ammen.
-
crok
Topikgazda
válasz
szabi__memo #154227 üzenetére
"Csak mert új Android-verzió bemutatóval együtt szoktak Pixel készülékeket bemutatni." -- ezért is mondtam, mert én úgy tudtam ahogy itt is le van írva:
Stock Android
Stock Android is very easily confused with AOSP these days, but there’s a significant difference. Back in 2012-13 when Android was just gaining pace and market share, AOSP was called stock Android as well, but with the introduction of Google’s own smartphone brands, then Nexus and now Pixel, the term ‘Stock Android’ is now defined as the flavor of Android Google uses on its Pixel smartphones. It is basically AOSP with Google services, apps, features & modifications included. So, the variant of AOSP used on Google’s Pixel lineup is referred to as Stock Android. -
crok
Topikgazda
válasz
szabi__memo #154223 üzenetére
A saját brand-jüket Pixel-nek hívják ahogy én tudom, ami olyan mint a Xiaomi-nál a MIUI, a Samsung-nál a OneUI, az Oppo-nál a ColorOS vagy a OnePlus OxygenOS, Huawei EMUI. Mind Android, mindnek az AOSP végső soron az alapja + a vendor kód. De mindegy, felesleges ezen vitázni, Linux-on ugyanez van.. most akkor a disztró linux vagy csak a kernel linux.. de az Android is egy erősen módosított linux.. a kernel.. is.. na mindegy, vitázni nem akartam
Mellesleg a Fortnite és Epic dologot üdvözlöm. Abból azért remélem lesz valami - valami ami jó a felhasználóknak (is).
-
crok
Topikgazda
válasz
szabi__memo #154221 üzenetére
Pixelre fogjak kiadni a sajat Android verziojukat es ezzel kb egy idoben a vegleges AOSP forrast - ami nem ugyanaz. Utana a tobbi gyarto hozzalathat a sajat Android forkjukhoz, ilyen-olyan custom UI elemekkel, stb.
-
crok
Topikgazda
válasz
SunMount3r #154194 üzenetére
+1 Az Extended Keyboard Helper-re, en is azzal hasznalom (+Logitec K400 asszem').
-
crok
Topikgazda
válasz
Siriusb #154178 üzenetére
A link.. az az elemzés 2018 márciusi. egy 2019-es hsz-ben kérdezik az írótól hogy amúgy letesztelte-e a későbbi verziókat. Persze nem.
FairMail, pár hete vettem meg. Csak azért nem a MailDroid mert egy darab email-re se válaszol, még olyanra se amiben pénzről (is) lenne szó. Ha nem hát nem.. meg a fizetős változat valami nagyon régen volt frissítve (cca. egy évvel előrébb járt a free mint a paid) mikor a döntést hoztam, persze most, miután írtam neki egy héttel.. Szept. 2-n adott ki hozzá frissítést.. na mindegy. -
crok
Topikgazda
válasz
szabi__memo #154117 üzenetére
Az bizony az lett volna.. foleg ha meg mukodott is..
-
crok
Topikgazda
válasz
Zozo0525 #154107 üzenetére
Már a Google Pay-re gondolsz? Régen hívták Android Pay-nek.
-
crok
Topikgazda
válasz
g_g_g #154054 üzenetére
Nem lesz ilyen hosts file, a Facebook nem dolgozik 3rd party ad szolgaltatoval (o maga az ad szolgaltato) igy nincs mit tiltani - a wrapper-ek is ugy szedik ki a reklamot hogy pl. a mobil nezetet lehuzzak es kigyomlaljak (nem jelenitik meg) a reklamot. A modositott Facebook app XDA-n is ilyen (volt, amig csinalgattak).
-
crok
Topikgazda
válasz
Oldman2 #154014 üzenetére
Ha azt akarod tudni, hogy javult-e a helyzet akkor majd azután töröld max. ha már látod hogy történt valami - különben nem lesz összehasonlítási alapod. Példa: kalibrálatlan / rosszul kalibrált coulomb mérő az utángyártott akkuban -> 1%-on áll órákig.. addig viszont lehet úgy néz ki úgy merül mint balta a Balatonban.
Utána már lesz értelme elölről kezdeni. -
crok
Topikgazda
válasz
scott_free #154005 üzenetére
Magadnak vagy valaki másnak? Gyereknek pl.?
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #153909 üzenetére
Asztali Chrome-on most változtattam jelszót mert lejárt volna: hiba nélkül megy ki-be, amit akarok. Nem használsz reklámblokkolásra valamit, bármit, akármit? Egyik-másik böngésző már maga csinálja a DNS feloldást, más meg odabízza a rendszerre, így lehet blokkol valamit és azért nem akar menni.
-
crok
Topikgazda
válasz
kokokka #153636 üzenetére
Pl. BatchApkTool-a is "szétszedheted" az APK-t, utána ott lesz minden file, de ettől még használhat az app amit nézegetsz pl. APK-n belül blob-ot is, OBB-t és abban levő adatot is.
-
crok
Topikgazda
válasz
martonl #153564 üzenetére
Igy van, mara mar "binaris" a kapcsolo.
Nem a GPS modul ami fogyaszt hanem az ebrenlet mig olyan pontos helyzetet tud a keszulek adni amilyet az app ker. A helyzetmeghatarozas beallitasai kozt kerhetsz Google helyzetmeghat. segitseget, ekkor a Google adatbazisai segitenek (BT, WLAN es cella adatokbol) vagy custom ROM-on ott az UNLP. Szoval elso korben az appon mulik, hogy milyen helyadatot (pontos, kozelito) ker es milyen gyakran. Ettol fugg a merules.. -
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
Pierre75 #153544 üzenetére
Ez egy toast ami sokat jelenik meg..? Akkor ez egy értesítés.. akkor a beállításokban az értesítések közt nincs-e egy olyan menüpont, hogy értesítési előzmények vagy valami hasonló? Vagy egy Notification log nem mutatja meg mikor megjelenik?
-
crok
Topikgazda
válasz
Fall-N #153438 üzenetére
Plusz azért érdemes megemlíteni, hogy nem tudja minden app adatait menteni (ha a fejlesztő úgy föntött hogy android:allowBackup="false" ugye) valamint a Google mentésnél az app data 25MB-ra van korlátozva per app. De pl. Wifi hálókat, kontaktokat, SMS-eket, telepített appok listáját (és abból automatikus visszatelepítést) megcsinálja.
-
crok
Topikgazda
Youtube pilot: Premium Lite
Havi $6.99-ért reklámmentes Youtube.
Ha megmarad akkor lesz egy olyan Premium amiben reklám nincs és nincs Youtube Music, nincs "többletszolgáltatás". Csak reklám nincs. Meglátjuk ráharap-e az Internet népe (a pilot országok közt természetesen hazánk nem szerepel, csak Belgium, Dánia, Finnország, Luxemburg, Hollandia, Norvégia és Svédország). -
crok
Topikgazda
válasz
MathiusHU #153427 üzenetére
Annak szerintem így ennyi volt. A mélytisztító már nem pakolászik semmit sehova, nincs kuka ahonnan visszaállítható lenne. Borzasztó megtévesztő egyébként az egész "mélytisztító" dolog a MIUI-ban.. a fényképek törlése is úgy megy, hogy amit ő úgy ítél meg hogy "nem fontos" azt előre bejelöli törlésre, a felhasználó meg rábök és törlés.. persze alapból az elmosódott vagy többször elkattintott és esetleg nem túl jól fókuszált képek kerülnek ilyen helyzetbe de.. hát nyilván ha csak pár másodperc van a képek közt SE biztos, hogy te nem az elmosódottat tartanád meg mert azon jobb az elkapott élmény. Aztán ott van, hogy alapból kijelöli a screenshot-okat.. jó, de ha nekem pl. fontos adat volt rajta..? Aztán van ilyen kategória, hogy véletlen fotók.. na most hogy ezeket honnan veszi melyik véletlen és melyik volt direkt készített.. az AI.. tök jó képeket simán törlése ítél mert csak.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #153384 üzenetére
Hagyd úgy nyugodtan vagy töröld a letöltést a listából (de nyilván a file-t ne): le van töltve a belső tár IDMP könyvtárban (hacsak máshova nem állítottad hogy letöltse).
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #153380 üzenetére
Tudom, hogy működik, mert kipróbáltam és csak aztán ajánlottam
Durván overkill szerintem amúgy "sima" használatra, nem igazán arr avaló de amúgy használható, igen, adblocker is van benne. Keress rá ebben az írásomban, írtam róla pár hasznos / okos dolgot (keress rá hogy 1DM).
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #153378 üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz
g_g_g #153375 üzenetére
Ez nem alkalmazás hanem OS kérdés. Amúgy a tömörítés jól jöhet, igen, csak nyilván több idő lesz a backup, a digest gen-t nem kapcsolnám ki mert annál rosszabb nincs, mint mikor úgy gondolod hogy van egy jó mentésed aztán kiderül hogy hibás/sérült.. és kiderülhetett volna ha van digest és le tudod ellenőrizni hogy ép-e a mentés. Szóval én meghagynám. a free space check kikapcsolás is jött már jól.. ugye a partíciók telítettségét meg tudja mondani a recovery, hogy mennyi hely van rajtuk betöltve és mielőtt nekilát a mentéshez ellenőrzi, hogy van-e annyi hely egyáltalán a mentésre kijelölt helyen. Ha nincs el se indul alapból. Ha kikapcsolod akkor elindul mert nem nézi (pl. volt úgy, hogy a mentés mindennel 4GB kellett volna legyen de be volt kapcsolva a tömörítés és nem volt csak 3GB hely.. simán megcsinálta a mentést 2.7GB-re amúgy de el se indult volna ha nem kapcsolom ki az ellenőrzést és nem ment volna végig ha a tömörítés nincs bekapcsolva).
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Új design-t és egyben új stabil kiadást kapott a K-9 mail, ígéretük szerint mostmár a Doze módhoz és egyéb, régóta jelen elvő Android sajátossághoz is hozzáreszelték az új verziót - viszont csak Android 5 és felette fog mostantól menni. [Hír] [Changelog] Egyelőre Google Play-ről még csak a beta programban lehet leszedni (a csatlakozás fél perc..) vagy lehetőség van GitHub-ról vagy F-Drod-ról is letölteni.
-
crok
Topikgazda
válasz
albiosz #153295 üzenetére
Pl. Super Backup & Restore - SMS, híváslista, kontaktlista file-ba mentése, visszaállítása file-ból.. app APK-k mentése. Root nélküli. Vagy SMS Backup & Restore - másik SMS, híváslista, kontaktlista mentése file-ba, visszaállítása file-ból.. Böngészőben meg tudod nyitni a készített SMS-, kontakt- és híváslista XML file-t, lehet nézni / olvasni.. a nézegető csak megnyitja a file-t, nem tölti fel sehova, helyben a böngészőben történik a feldolgozása és megjelenítése az XML-nek. Szintén Root nélkül.
-
crok
Topikgazda
válasz
Harbinger85 #153272 üzenetére
Nézd meg akkor mondjuk APKMirror-on hogy a variant-ok közt mire van írva (pl. Deezer itt: 4.4+ KitKat és felette). GO-n is el kéne menjen. De én pl. biztosan nem vennék GO-t.
-
crok
Topikgazda
válasz
Npeter25 #151470 üzenetére
Na. Volt itt egy kérdés, miszerint PDF számlában vagy mentett képen levő QR kódot OTP Simple vagy pl. iCsekk appal hogy lehet beolvastatni / befizetni, ha lehet. Na, egyelőre simán nem lehet.
DE.
Az van, hogy a nem Google Play-ből hanem F-Droid-ból installált (tehát bizonyos Google Play korlátozásoktól mentes) Shelter-be átpakolt Simple-nek vagy iCsekk-nek ha beállítod, hogy legyen az un. File Shuttle bekapcsolva akkor megy egy feature aminek a neve Image chooser as Fake Camera, így a PDF-ből ha a QR-t ki lehet nyerni (miért ne lehetne, akár screenshot-al) akkor be lehet tolni a Fake Camera-ba, az iCsekk meg hasonlók pedig akár meg is ehetik.
-
crok
Topikgazda
válasz
Nordik #153269 üzenetére
Ha az oldalon a beviteli mezők helyesen vannak elnevezve akkor működik, ha a böngészőben nincs kifejezetten letiltva teljesen vagy egy-egy oldalra hogy mentésre kerüljön az adott oldalon (vagy mindenhol) a jelszó.. akkor működik. Ha nem ez a helyzet akkor fogalmam nincs miért, de erre a kettőre a másodperc tizedrésze alatt gondolok, mert ez a két legtöbbször előforduló dolog. Ha le van tiltva hogy megjegyezze azt a passwords.google.com-on is látod a beállításokban meg a Chrome-ban is a beállítások -> (autofill) jelszókezelőben ott van hogy elmentse-e a jelszavakat meg ha van letiltott oldal akkor az is látszik.
-
crok
Topikgazda
válasz
Nordik #153266 üzenetére
Arra nincs manuálisan lehetőség csak úgy simán hozzáadni..
DE! Megoldás az van.
Csinálsz egy CSV-t (sima text file-ként) ilyen kinézettel benne:
name,url,username,password
link.valami,https://link.valami/,belepesi_user,belepesi_pass..és importálod a passwords.google.com-on => profit
-
crok
Topikgazda
válasz
F.E.K.. #152336 üzenetére
Na, hátha végre.. szóval Google Chrome Canary-ba elvileg visszakerült és Chrome 91-ben is előszedhető az Új tabon megnyitás a tab group-ban megnyitás helyett.
@androidpolice
chrome://flags
chrome://flags/#enable-start-surface -> Enabled Single Surface V2 Finale
chrome://flags/#enable-tab-grid-layout -> Enabled without auto group
Chrome restart
Appváltóban Chrome-ot bezárni vagy force close
és ha lehet nekik hinni akkor lesz "Open in new tab" ha linket nyomunk hosszan.. -
crok
Topikgazda
válasz
szabi__memo #153253 üzenetére
Van tán' ha az app úgy is tudja kérni, de ha paranoia van akkor a Bouncer a "megoldás".
-
crok
Topikgazda
válasz
szabi__memo #153250 üzenetére
Mukodni mukodik, meg is vettem, de az, hogy ertelme van-e azt nyilvan csak te tudod (hogy mire es miert kell).
-
crok
Topikgazda
válasz
szabi__memo #153247 üzenetére
Bouncer-t ismered? Most volt akcios..
-
crok
Topikgazda
válasz
HoTaZo #153240 üzenetére
Nem azellen véd hogy TE csinálj screenshot-ot hanem hogy pl. egy másik app, a tudtod és beleegyezésed nélkül, programozottan csináljon.. de pl. a Google Asszisztens(?) az nyakra főre csinálhat ha úgy állítod be mert ugye a kereséshez felismeréshez az kellhet ha a képernyődről akarsz valamire rákeresni.. naaamindegy. Remélem érted a logikát (semmi baj, ha te sem (:
-
crok
Topikgazda
válasz
[HUN]Tyson #153214 üzenetére
Moderációs szabályzat 10. pont. + "A jelszót tudni kell, ha nem tudod, akkor a tulajdonjogot igazoló papírokkal mehetsz egy szervízbe, ott megoldják"
"hogyan tudnám megkerülni a jelszót" -- ha volna rá mód mennyit érne a védelem?.. Ha megírja neked itt bárki hogy mi a mód mennyire illene az ÁSZF-be?
Fejezzük itt be szerintem.
-
crok
Topikgazda
Chrome-ban a beállításokban alul, az Advanced részben van egy Home page menü, az be van kapcsolva? Ott van beállítva valami spam link? (Meg ezt ajánlom még, hátha segít elindulni / kideríteni mi lehet még azon a készüléken, mert az Android szakmaiban feltett kérdéseiddel együtt ez már így ez elég elátkozott készülékenek tűnik nekem.....).
-
crok
Topikgazda
válasz
gyulank #153114 üzenetére
A Vanced Kit nem az eredeti Vanced, a Vanced nincs fent a Play-ben (nem veletlen). A Vanced eredeti oldala a vancedapp.com
-
crok
Topikgazda
válasz
alex devil #153100 üzenetére
Settings -> Connection settings -> Lista legvégén nincs ott az Android Auto?
-
crok
Topikgazda
válasz
sopruk #153095 üzenetére
Requires Android: 8.0 and up -- vagyis minimum Oreo viszont a te Redmi 4X-ed (ha gyári ROM-ot használsz) akkor Nougat mert MIUI 11.0.2.0.NAMMIXM
-
crok
Topikgazda
válasz
Elemental #153084 üzenetére
Logcat vagy bugreport, belekeresnék, hogy a com.life360.android.safetymapd miért áll le, mert ha így állogat le akkor ott valami más gond lesz, nem feltétlen az app. Lehet nálad még a híres Webview dolog csapott le most, mert hát nem mai a vas és a rendszere se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Gumi és felni topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest