- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #114729 üzenetére
Melack már megválaszolta, de azért azt hozzáfűzném, hogy a SoundCloud linked azért nem volt jó, mert a keresést linkelted. Ha ott rányomtál volna a KKI/IFAT-ra, akkor már a megfelelő linket (a felhasználó lapját) kapod.
(#114731) Melack: Köszi, nagyon hasznos a linked. Sokszor keresgettem már egy ilyent, de sose találtam értelmeset.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #114725 üzenetére
"A Gdrive privát tárhelyét is használom adattárolásra, mert ahhoz sem nyúlhat a Google"
Ezt így kijelented, miközben egy másik alkalmazásnál, amiről semmit nem tudsz, már egyből azzal jössz, hogy biztos lenyúlja az adataidat. Honnan tudod, hogy a Google nem nyúl a Gdrive-os tárhelyedhez? 100%-ig biztos vagy benne?
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #114705 üzenetére
De ha a Gmail a spam mappába dobja, akkor annak az Aqua-ban sem kellene megérkeznie. Lévén ez csak egy kliens, gépen belépve is ugyanazt látod, ott is a spamek között van ugyanaz a levél. Szóval ez alapján a Gmail alkalmazást szidni elég erős.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #114700 üzenetére
Éljen a kultúra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SunMount3r #114673 üzenetére
"hogy egy olyan jó nevű szoftver is mint az ES"
Volt, valamikor régen. Én egyébként a Solid Explorer-t használom, igaz, abból az ingyenes csak egy 14 napos próbaverzió, de megéri az árát szerintem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Chris Kiki #114520 üzenetére
Akkor olyan telefont kell venni, amelyikben ez elérhető. Nekem Sony-m van, azon van erősödő csengőhang. Ha hiányzik ez a funkció, akkor b*sztasd a gyártót.
-
Bozek
nagyúr
válasz
csaszarr #114363 üzenetére
Telepítsd fel először a Mariskát, majd indítsd el. Akkor feldobja, hogy töltsd le az SVOX Classic-ot, amire rányomva behozza a Play-ben. Nálam már volt telepítve mindkettő korábban, úgyhogy lehet, hogy ezért látom.
Ha nem megy, akkor van még a Vocalizer TTS, de ennél volt aki írta, hogy nem kompatibilis az Endomondo-val. Esetleg a Google sajátja is használható már magyar nyelven.
-
Bozek
nagyúr
Azért az AquaMail se tökéletes. Bár már egy ideje én is azt használom, mert jobban bejön, mint a GMail. Viszont az eléggé problémás, hogy az "Összes kijelölése" nem is jelöl ki mindent, csak azt, ami épp látszik a képernyőn. Így ha hosszabb ideig nem távolítom el véglegesen a törölt elemeket, akkor macerás lesz később.
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #114237 üzenetére
Tettem fel ingyenes verziót root nélküli telefonra, úgyhogy igen, szerintem elég. Bár én a sajátomra (amire szintén nincs root) megvettem a fizetőst.
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #114234 üzenetére
SD Maid-hez se feltétlenül kell root. Amit root nélkül nem tud, azt meg más program se tudja szerintem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
oszi666 #114215 üzenetére
Viszonylag egyszerű megoldás: Desktop Notification, Chrome vagy Firefox kell hozzá.
Hardcore megoldás: Valamilyen automatizáló (hogy automatikusan továbbküldje az értesítést) + AutoRemote a telefonra, EventGhost a gépre. Vagy van még az AutoRemote-nak Windows-os alkalmazása is, csak azt már nem fejlesztik.
(#114216) SimonJanos: Na és hogyan? A VPN kicsit más, max. arra használható, hogy az otthoni hálózatban legyen a telefon, amikor nincs otthon. De ez még nem megoldás arra, hogy üzeneteket küldjön a gépre.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SimonJanos #114209 üzenetére
Az általam linkelt csak mobilra van, amit te írsz, az meg 1 mobil + 1 PC.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltip #114205 üzenetére
Miért is? Olvasd már el a többi hozzászólást is, az AdGuard alkalmazásokban is szűr, ha nem a Google Play-es verziót töltöd le, hanem a hivatalos oldalról. Persze meg kell venni (amihez írtam trükköt is), de ennyit megér, sokat spórolsz adatforgalomban.
(#114200) SimonJanos: Sajnos két VPN nem futhat egyszerre, ebből a szempontból problémás lehet az AdGuard használata. De ha majd lesz root, akkor már VPN se kell hozzá.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SimonJanos #114198 üzenetére
Ha ismered a trükköt, akkor nem is kerül annyiba: itt kell megvenni, 349 rubel a lifetime licenc, ami úgy 1500 Ft.
"és VPN-t kapcsol be"
És azzal mi a probléma? A VPN a telefonon fut, majdnem úgy, mint egy tűzfal. Máshogy nem lehet root nélkül reklámokat blokkolni. -
Bozek
nagyúr
válasz
SimonJanos #114189 üzenetére
"ráadásul "only in Yandex Browser and Samsung Internet browser" reklám blokkoló?!"
Nem, csak ne a Play Áruházban keresd.
Onnan ki lettek tiltva a reklámblokkolók. Innen letölthető az, amelyik nem csak a böngészőkben blokkol.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #114175 üzenetére
Persze, az is egy megoldás, csak nem túl elegáns. Igazából azért kellene, mert a hátteret cserélem a telefonomon, de ha mondjuk melóhelyen vagyok, vagy Simple-vel fizetek, akkor előtte gyorsan tudjak állítani valami gyárit. Ne azt lesegesse mindenki, hogy milyen hátterem van. Ezt egyelőre úgy oldottam meg, hogy ha letakarom a közelségérzékelőt, akkor gyárit rak be, különben meg random egy képet a mappából.
(#114176) HREH: Világos. De ha van megoldásod, írd le nyugodtan, majd tesztelem.
-
Bozek
nagyúr
Ha már előjöttek a shortcut-ok, akkor megkérdezem itt is (Tasker topikban nem kaptam választ, mondjuk ahhoz csak részben tartozik).
Van olyan shortcut alkalmazás, amivel olyan parancsikont tudok készíteni, amire hosszan nyomva a 7.1.1-ben elérhető app shortcut-okat tudom variálni? Tehát például csinálok egy parancsikont, amire hosszan nyomva ott lesz mondjuk a PowerAMP, az MX Player, a Moon+ Reader és amelyikre nyomok, azt indítja. Konkrétan ez csak egy példa, Tasker taskokat akarok futtatni egy parancsikonnal. Próbáltam a Sesame Shortcut-ot a Nova alatt, de az nem egészen azt csinálja, amit szeretnék.
-
Bozek
nagyúr
Akkor használj GMD Full Screen Immersive Mode-ot.
-
Bozek
nagyúr
válasz
hgabor19 #114070 üzenetére
Arra nem is a sima TeamViewer kell a távirányítani kívánt telefonra, hanem a TeamViewer QuickSupport. Bár nem minden telefonon működik, ki kell próbálni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
DrJános #114034 üzenetére
A DirectChat Pro most akciós (igaz, csak 190 Ft-tal olcsóbb, mint egyébként), elvileg támogatja a Messenger Lite-ot is. Innentől fogva már ahhoz is van chat-fejed.
Legalábbis a leírás szerint, nem próbáltam az alkalmazást.
Az adatlap szerint Viber-hez és WhatsApphoz is jó, bár ezeket nem használom.
-
Bozek
nagyúr
válasz
w.miki #114049 üzenetére
Lehetséges. Vagy csak rosszul van beállítva. Bár nálam Z5 Compact-on automatikusra van rakva és működik, de ez nem minden telefonnál igaz.
Esetleg a Total Recall Call Recorder-t megnézhetnéd, arról jókat írnak S4 esetében.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
FoxiestFox #114013 üzenetére
Általában roottal.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #113894 üzenetére
Egyelőre a routert nem érem el otthon, ami azt mutatja, hogy még mindig EOFF van. Sajnos én is a Nyugat-Dunántúlon élek, ahol a tegnap esti vihar kissé megtépázta a vezetékeket... De reméljük, hogy holnap már jó lesz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Narxis #113891 üzenetére
És hogyan szinkronizálsz egy telefonon lévő mappát a Dropbox-ba vagy a Google Drive-ba FolderSync nélkül?
(#113889) MikeWazowski: Ha lesz időm hét végén, akkor csinálok egy képekkel illusztrált leírást hozzá. Na meg persze attól is függ, hogy az EOFF mikor vált át EON-ra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #113874 üzenetére
"de root amúgy is kell, mert no root, no Android"
Eddig minden telefonom rootolva volt, de most a Z5 Compact nincs. Nem érzem, hogy szükségem lenne rá, sok dolgot meg lehet már oldani egyszerűen, ADB-n keresztül adott jogokkal. Tény, a mobilnet kapcsolgatása nincs benne, legalábbis nálam (de nem is tartok rá igényt), de vannak telefonok, amiken működik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
enginev3.0 #113860 üzenetére
A CloudPlayer ki tudja?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #113829 üzenetére
Miért ne menne root nélkül? A Tasker-ben egyébként van Delete File és Delete Directory is, utóbbiban van rekurzív kapcsoló is.
"Az R kapcsoló rekurzívat jelent, tehát nincs "pardon, mégse""
A sima törlésnél sincs "pardon, mégse", szóval ezzel jellemezni a rekurzív törlést nem biztos, hogy helyes. -
Bozek
nagyúr
válasz
Theory66 #113718 üzenetére
Pie Control? Esetleg ha csak a három gomb kell, akkor Simple Pie(Navigation bar)?
(#113721) zsoltzsolt: Nem azért írtam, mert baj lenne, hogy linkelted. Csak leírtam a véleményem az alkalmazásról.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #113719 üzenetére
Ez tipikusan a fiatalabb korosztálynak szóló alkalmazás, de szerintem őket is csak 1-2 napig érdekli, aztán csak foglalja a telefonon a helyet...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #113506 üzenetére
Eltaláltad.
Bár a céges telefonnál néha jól jönne, mert ritkán nézek rá, így ha elmulasztok egy hívást, csak sokára veszem észre. Múltkor is pont akkor kerestek, amikor a buszon zenét hallgattam, mire észrevettem, már eltelt 2,5 óra.
Igaz, ha beállítanám megint az AutoRemote-ot (FW újratelepítés miatt nincs beállítva), akkor kapnék értesítést a saját telefonomra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bszg@ #113501 üzenetére
Ha van értesítés, akkor ott a LightFlow, annál be lehet állítani, hogy folyamatosan jelezzen. De írta, hogy nem akar még egy programot mellé.
(#113502) zsoltzsolt: Az E-Robot mellé nem kell emlékeztető alkalmazás, abban állítod be, hogy 10.30-tól 5 percenként jelezzen, amíg le nem lövöd.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #113408 üzenetére
és (#113409) kovacsen222: Attól függ. Ennyire nem ástam bele magam a dolgokba, de például a képarányt simán be lehet állítani átkódolás nélkül is. Igaz, a videó még marad ugyanabban a felbontásban, de a lejátszó program már úgy veszi, hogy más a képarány. Ki tudja, hogy a forgatásnál mi a helyzet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #113391 üzenetére
Pedig nagyon egyszerű a megoldás.
Nevezd át ZIP-re, lépj be az Snote\Media könyvtárba és ott lesz a jegyzet JPG-ben.
Szerk: Már megint megelőztek.
De legalább én magyarul írtam.
(#113392) beg: Elegáns, nem elegáns, de még nagy cégek is használják. Sokszor kapok képet Word-be ágyazva. Szeretem, ha nem DOC, hanem DOCX a kiterjesztés, mert ez utóbbi is tömörített állományként működik, így nem kell megnyitnom se a mentéshez. De mondjuk az EPUB is tömörített állomány,
benne vannak a szövegek sima HTML-ként. -
-
Bozek
nagyúr
válasz
junior11 #113361 üzenetére
Én nem tudok jobbról, csak már nagyon várjuk a 3-as verziót, ami hónapok óta csúszik. Persze nincs mögötte fejlesztői csapat, egyszemélyes az egész, úgyhogy majd elkészül.
Nekem a Hi-Res Audio tetszik benne, tökéletesen szól. Nem tudom, hogy milyen telefonod van és hogy melyik trial verziót töltötted le. Ha tudja a telefonod a Hi-Res Audio-t, akkor érdemes a 703-as (vagy Nougat esetén a 704-es) verziót leszedni, abban már üzemel ez a funkció.
(#113376) KurohaNeko: Megvettem, próbáltam, de mindig visszatérek a PowerAMP-hoz. Zavar, hogy a Hi-Res Audio-nál nincsenek beállítási lehetőségek, csak bekapcsolni, illetve kikapcsolni tudod. Na meg az se egy nyerő ötlet, hogy kizárólag egy mappát (és annak az almappáit) tudsz kiválasztani, ahonnan keresi a zenéket. Nekem van egy MP4-es és egy FLAC-es mappám, de ezeket össze kellene dobnom, hogy normálisan működjön.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#73959936 #113335 üzenetére
Root van? Anélkül csak azokat tudja visszaállítani a DiskDigger, amiket írtál.
"On a non-rooted device, the app can only recover lower-resolution versions of your photos that it finds in your device's cache and thumbnail directories."
Ez a Pro leírásából van, de részben le van írva az ingyenesnél is.
Szerk: Látom a másik topikban már leírtad, hogy olvastál róla.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#73959936 #113299 üzenetére
És ha begyűjtöm, akkor valamelyik játékban fel tudom használni?
(#113298) Foose és (#113300) galaxys80: Ne S e t h-nek linkelgessetek. hodostamas írta, hogy "itt ÉNY-on csak sima eső lesz", erre reagált azzal, hogy "Nagyon komoly sima eső volt." Legalábbis nekem ez így jött le.
-
Bozek
nagyúr
Másnak rendesen működik az AquaMail? Nálam az Exchange fiók folyamatosan ledobál, kiírja értesítésbe, hogy nem jó a bejelentkezés. Ha belépek az AquaMail-be és nyomok egy frissítést, akkor oké, megkapom a leveleket. Azért ez a push miatt eléggé problémás. Optimalizálás ki van kapcsolva, az nem okozhatja ezt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Probert75 #113240 üzenetére
"akkor is, ha az alapalkalmazás ingyenes és csak az extra a fizetős?"
Az már a fejlesztőtől függ. Az olyanok, amiktől full lesz egy alkalmazás, általában megmaradnak, de ha játékpénzt, aranyat, gyémántot, stb. vásárolsz, az már nem biztos. De ez normál kártyás fizetésnél is így van.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #113136 üzenetére
"Robotnak miért kell külső segítség (Tesla Led) a zseblámpa kapcsolgatásához"
A Tasker-nek nem kell, ott az Alert - Torch lehetőség, azzal simán megy.
"Azt nem tudom, hogy a hardvergombok root nélküli remapolása (pl. Autoinput) működik -e kikapcsolt kijelzőnél, illetve lezárt lockscreenen."
Kikapcsolt kijelzőnél nem, de lezárt lockscreenen igen. Előbbi esetében szerintem roottal se megy, a fejlesztő azt írta róla, hogy a gombokról az Android nem küld adatot az AutoInputnak kikapcsolt kijelzőnél.
Az AutoInput esetében még probléma lehet, hogy nem tud figyelni hosszan nyomást, de kis matekkal elvileg megoldható a lenyomott és a felengedett állapot közt eltelt idő segítségével.
-
Bozek
nagyúr
Akkor használj automatizálót. Pl. Taskerrel és AutoInput pluginnal meg tudod oldani, hogy a kameragomb megnyomására be-, illetve kikapcsoljon.
Egyébként nálam a gyári olyan, hogy ott ücsörög a Quick Settings-ben, csak lehúzom a "rolót", rábökök és be is kapcsolt. A tiédet nem lehet kirakni oda?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #113030 üzenetére
"Requires Root for Pre-Nougat versions"
Lehetséges, hogy Nougat esetében már nem kell root? Mert ezek szerint csak a Nougat előtti verzióknál van szükség root-ra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #113023 üzenetére
Próbáld ki a SofaScore-t, az szerintem sokkal jobb, mint az eredmenyek.com alkalmazása. Bár ott is csak a gólnak és az egyéb infóknak (gondolom ide tartozik a piros lap és az összes többi) tudsz külön hangot beállítani.
-
Bozek
nagyúr
válasz
oszi666 #113014 üzenetére
Esetleg a topikjában is körülnézhetsz.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
tekes #112890 üzenetére
Jah, hogy te magadnak válaszoltál.
Amúgy én is használtam a Disk Usage-t, de amióta az SD Maid a rendszertisztítóm, az abban lévő Tárolóelemző funkciót használom. A Disk Usage-ben lehet egyből törölni is azt, ami sok helyet foglal el (erre most nem emlékszem)?
-
Bozek
nagyúr
válasz
atike #112875 üzenetére
Mennyire egyszerű? Mondasz is rá megoldást? Ő "örökre és visszaállíthatatlanul" akar törölni, arra meg nem elég egy fájlkezelő. Az egyetlen megoldás, ha a fájl helyét felülírja, ami viszont nem olyan egyszerű, szerintem még PC-n se. Én olyanról tudok számítógépen is, hogy a teljes merevlemezt, SD kártyát felülírja random adatokkal, de ugye ahhoz mindent törölni kellene.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #112867 üzenetére
Rossz szöveget nézel, az alapokon kívül van benne még 60 betűtípus. A lentebb lévő felsorolásban megtalálod, hogy melyek azok. Csak úgy rákerestem hirtelen, a Garamond például maga 98 dollár.
De nem kell megvenned, az alapokat az alkalmazáson belül külön le lehet tölteni (már amelyik épp nincs benn), illetve ha egy mappába felmásolod a sajátjaidat a telefonra, azt be tudod tallózni. Tudsz sajátot hozzáadni a TextMaker HD-hoz? Akkor melyik a jobb?
-
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #112845 üzenetére
Nekem sose nyavalygott a fájlkezelő telepítéséért. Igaz, a Sony-ban alapból az az alapértelmezett, de le van tiltva, mert nem akarom megvenni (Solid Explorer-t használok).
A WPS-t egyszer próbáltam, nem győzött meg. Mi a honlapjukon az az előfizetés? Mihez kell? Az OpenOffice fájlformátumokkal megbirkózik? Mert a Play-es leírásban nem szerepelnek ezek a támogatottak között.
A PlanMaker HD meg lehet, hogy a legjobb, de nem fogok 5,5 dollárt fizetni külön az Excel, külön a Word és külön a PowerPoint kezeléséért... Az úgy már 5700 Ft, az OfficeSuite teljes áron se kerül 4500 Ft-nál többe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest