- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tonyrulez
őstag
TBP-vel próbálok egy ADB mentést kicsomagolni - egy alkalmazás adatai akarom visszaállítani - de azt mondja hogy érvénytelen vagy nem támogatott. Van valami más app ami tudja kezelni? Esetleg TWRP mentésből kinyerhető valahogy az adat?
-
tonyrulez
őstag
Volt már rá példa hogy csak a kontaktok harmada szinkronizálódott csak fel, pedig hetek óta be voltak téve a kontaktok és a szinkronizálásnál is mindig az aznapi dátumot mutatta. Az már csak hab a tortán ha valamiből 2-3 másolat is készül
Olyan telefonon pedig ahol nincs gyárilag Gapps (pl. Xiaomik), feltelepítés után is előfordul hogy semmit sem szinkronizál. Ezek személyes tapasztalatok, én is örülnék annak ha egyszerűen csak működne
-
tonyrulez
őstag
válasz
WhiteWalker #91657 üzenetére
FolderSync-el tudsz felhőbe szinkronizálni mappákat, lehet automatizálni is.
-
tonyrulez
őstag
válasz
WhiteWalker #91651 üzenetére
Szerintem sehogy sem tudja, csak alkalmazásokat tud lementeni. De a képek, zenék mappából elérhetőek, nem lenne egyszerűbb onnan átmásolni gépre? Már ha oda akarod lementeni és nem a telefonra, mert akkor csak kétszer lenne meg ugyanaz két külön mappában.
-
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan launcher, amiben különböző címszavak alatt lehet létrehozni új asztalt, és egyszerre csak egyet mutasson, és váltogatni lehessen? Pl. Otthon, Munkahely, stb., és ezekre tudok tetszőleges ikont/widgetet tenni. Most úgy van megoldva, hogy mindennek van külön lapja a gyári launcheren, de egyészt vannak átfedések (egy app több helyre is kellhet), másrészt a sok oldal lelassítja a launchert. Lehet fizetős is akár párszáz forintig, kellene rá valami megoldás -
tonyrulez
őstag
ES File Explorerben a középső pontot hogy lehet eltüntetni? Anno beállításokban megtaláltam, de hiába van olyan kevés menüpont, az istenért sem találom.
-
tonyrulez
őstag
válasz
tonyrulez #78760 üzenetére
Megtaláltam azt (egy régi jegyzetnek köszönhetően), amit pár éve használtam: Bonsai Blast. Google Play-ből már törölve lett, szerintem veri a Play-es összes hasonló játékot. Reklámok sincsenek benne, de a felbontása a régmúlt időt idézi, 10"-os tableten már eléggé randa.
-
tonyrulez
őstag
Mi annak a játéknak a neve, amiben megadott úton jönnek színes golyók, és egy békából kell közéjük lőni a színes golyókat, hogy 3 vagy több egyező szín esetén eltűnjön?
-
tonyrulez
őstag
válasz
nyuszi123456 #78085 üzenetére
Miből is?
-
tonyrulez
őstag
válasz
varmi2 #78067 üzenetére
Ha nagyon fosol, Permission Master-rel azt vonsz meg tőle amit akarsz. De elvileg nem kell félni.
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Olyan audiolejátszót keresek, ami kijelzi a waveformot is, mint pl az Audacity, és az alapján is lehet navigálni. Csak wav fájlokhoz kellene. -
tonyrulez
őstag
válasz
kukinyo #77654 üzenetére
Értem. Nekem SIM-kártyák szerint teszi sorba, és melléjük tesz kis ikont, ami mutatja hogy melyim SIM-en van. Esetleg kipróbálhatod, nem hiszem hogy működne, de hátha: com.lenovo.ideafriend-de022f2621b6f2f3294191f31cafebc9.apk
-
tonyrulez
őstag
válasz
postasbeci #77627 üzenetére
Power Schedule, értékelések alapján működik, de nem használtam. Én a Tasker-t / Erobotot ajánlanám, de az ehhez overkill lenne.
Somatom: Lehet hogy ROM függő, de az én MTK-s eszközömben gyárilag van be- és kikapcsolás ütemezés is.
-
tonyrulez
őstag
Van olyan 9GAG alkalmazás ami előre becacheli a képeket? Régen még volt ilyen, de nem találom.
-
tonyrulez
őstag
válasz
pappkarcsi #75822 üzenetére
Less frequent notifications Xposed modul pont erre lett kitalálva, de nem próbáltam ki.
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Van egy tabletem, amin az alsó sáv mindig jelen van, a felső viszont eltűnik egyes alkalmazásoknál, rajta az idővel együtt. Alsó sávra hogy lehetne a jobb sarokba kitenni az időt?Hely az van ott bőven, és más tableteken van hogy ott is ott van az idő. -
tonyrulez
őstag
Youtube appban a kép miért áll meg egy idő után? Lenovo P780-on csak a kezdőképet mutatja, Asus Memopad 10-en kb. 5 másodpercig megy a videó, majd leáll. Mindkettőn 4.2 van, és a hang normálisan megy a megállt kép ellenére.
-
tonyrulez
őstag
Most néztem eszközkezelőben hogy 3 Android eszközöm van, pedig csak kettőről tudtam. Google Play saját eszközöknél a retélyes harmadik egy Samsung GT-I9100 (SGS2), szolgáltatója T-Mobile - US. Lassan két éve regisztrálva lett, és utolsó használata egy hete volt. Ezt hogy tudom törölni? Devicemanagerben nem tudok ráváltani.
-
tonyrulez
őstag
Van olyan app ami megadott időközönként bemondja az időt, esetleg az elindított timer állását? Az sem gond ha angolul mondja.
-
tonyrulez
őstag
Floating Calculator, Boat Browser hibátlanul futnak ablakos nézetben, és még voltak ezen kívül alkalmazások amiket így használtam. Feltételezem képnézegetőből is létezik ilyen, csak én nem találom.
-
tonyrulez
őstag
Egy képnézegető programot keresek, amivel külön ablakban, más app felett tudok képet kihelyezni, nagyítgatni, és az ablakot odébb tudom húzni. Ismer valaki ilyet? Előre is köszi
-
tonyrulez
őstag
válasz
philoxenia #65733 üzenetére
Ettől függetlenül ébresztés és naptár értesítések ugyanúgy szólnak. Ha lenémítom a telefont, akkor ezeket a csúszkákat húzza le nullára a telefon.
-
tonyrulez
őstag
válasz
philoxenia #65728 üzenetére
Lenovo P780, Android 4.2.1
-
tonyrulez
őstag
Hogy lehet teljesen lenémítani a telefont? Ébresztőóra és naptár értesítések néma üzemmódban is hallatszanak, van erre valami megoldás hogy ezeket is lenémítsa? Az ébesztést még ki tudom kapcsolni, de a naptárból olyan értesítések is jönnek amikre már nem is emlékszek, ezért kikapcsolni sem tudom.
-
tonyrulez
őstag
válasz
firewolf #65341 üzenetére
Connectify-vel csinálj hotspotot, telefonnal csatlakozz arra, és már mehet is AirDroid-al vagy bármelyik Wifi/FTP Android appal a fájlküldözgetés. Beletelik egy kis időbe mire elindítod a hotspotot, telefonon rácsatlakozol, appot beizzítod, gépen megnyitod stb (bár a BT mizéria se rövid), de a sokszoros sebesség nagy előny.
-
tonyrulez
őstag
Létezik arra app/xposed modul, hogy az értesítési sáv bizonyos alkalmazások futtatása alatt is megjelenjen? Van pár egyszerű játék, és hiába nincs a tetején semmi amit takarna a sáv, nem jeleníti meg, de nekem fontos lenne.
-
tonyrulez
őstag
válasz
mttssz #62450 üzenetére
Hát, ez így félmegoldás, mert nem lehet a megosztani kívánt szöveg/fájl típusához mérten szelektálni, csak globálisan, de nekem pont az lenne a legjobb, mert pl. URL-t még életemben nem osztottam meg BT-n, ellenben képeket tucatszámra. De ha csak ennyit enged a rendszer, akkor ennyivel kell beérnem. Bár elvileg tudnia kellene, mert a Google Fotók megosztás csak fénykép megosztásakor jön fel. Vagy ez alkalmazásfüggő és nem lehet belepiszkálni?
-
tonyrulez
őstag
Az alapértelmezett listát milyen alkalmazással/xposed modullal lehet módosítani? Pl. URL megosztásakor ne ajánlja fel Evernote-ot, BT-t, emailt, egyebeket, csak azokat amiket én választok ki.
-
tonyrulez
őstag
Ha Greenify hibernál egy alkalmazást, akkor gondolom értesítéseket sem kapok? Pl. Facebook, Gmail, Hangouts, Falcon Pro, GReader, Watchdog és társai. Ezeket és olyan programokat használok, amiknek eleve futniuk kell, pl. Cerberus, Tasker, Gravity Screen, Calls Blacklist, zene- és podcast alkalmazások ha hallgatok valamit. Akkor ezeket csak fehérlistára téve lehet normálisan használni? Mert most telepíteném a Greenify-t, de ha az alkalmazásaim 99%-ához felesleges, akkor inkább nem teszem.
-
tonyrulez
őstag
USA-ban korlátlan ingyen SMS küldés jár szinte minden csomaghoz, attól nem kell tartani.
-
tonyrulez
őstag
válasz
LonGleY #61422 üzenetére
Én erre a No Screen Off-ot használom, nincs widget se parancsikon, az alkalmazásindító ikonnal lehet bekapcsolni, értesítési sávból kikapcsolni, és a fizikai billentyűk megvilágítása is időben lekapcsol (próbáltam másik appot, azzal folyamatosan meg volt világítva a 3 funciógomb).
szerk: van widget csak sosem használtam
-
tonyrulez
őstag
válasz
SG3rg0 #61313 üzenetére
Nem tudja SD-re menteni, de Picture2SD Xposed modullal elvileg kijátszható.
-
tonyrulez
őstag
válasz
nyuszi123456 #61144 üzenetére
Csak nem neduddki leszármazottja vagy? Még a profilkép is ugyanaz.
-
tonyrulez
őstag
AdAway, Adblock Plus és AdFree mellé/helyett érdemes feltenni a MinMinGuard-ot?
-
tonyrulez
őstag
válasz
#79335424 #60943 üzenetére
Nem használom, de szerintem itt az angol version.
-
tonyrulez
őstag
Van olyan program amivel RSS-be lehet megosztani linkeket? Most erre a Pocket-et használom, a hozzáadott linkek a Pocket feed segítségével a gépen lévő QuiteRSS-ben jelennek meg. Van erre célprogram? Mert a Pocket minden linktartalmat letölt.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Hungarikum87 #60101 üzenetére
-
tonyrulez
őstag
válasz
BigBlackDog #60098 üzenetére
Esetleg nézd meg, hátha tudja gyárilag is a telefon. Nekem pl. Akkumulátor részletezőnél ott van az akku százalék kijelzés.
-
tonyrulez
őstag
Polaroid gyerektabletbe pl. normál SD megy.
-
tonyrulez
őstag
válasz
janosibaja #59058 üzenetére
Emlékeim szerint nem volt benne a nevében hogy secret etc., csak egy funkciója volt a rejtett indítás. Igaz ehhez kellett a bekapcsolt képernyő, és talán a menü gomb hosszan nyomására elindította a felvételt, és ugyanígy lehetett megállítani. Ha választ kapok a Play History kérdésre, akkor megpróbálom kikeresni.
-
tonyrulez
őstag
válasz
janosibaja #59053 üzenetére
Easy Voice Recorder Pro, igaz titkos indítást nem tud, de tud a háttérben rögzíteni, és az értesítési sávról lehet vezérelni (de azt is könnyedén el lehet rejteni az értesítések tiltásával). Használtam még régebben egy hangrögzítőt, ami valamely gomb hosszan nyomására indította a felvételt, de már nem tudom melyik az
(az eddig felsoroltak között nincs benne)
Más: a telepített programok listáját online hol tudom megnézni? Mobil Play-en látni az összeset, de kényelmetlen ott a keresés, webes felületen nem találtam meg, csak a megvettek listáját.
-
tonyrulez
őstag
válasz
colonia #58914 üzenetére
Én az Android Firewall-t használtam egy ideig, jól működött. Ezek a programok mind egy kaptafára működnek, azért zenelejátszóknál vannak nagy különbségek.
-
tonyrulez
őstag
válasz
GrotESC #58803 üzenetére
Ha rootolva van akkor Link2SD-vel áttehetőek az appok. A Klikkel én is szemezgettem, de sajnos az MTK-t nem támogatja, ezek szerint a tiédet sem.
ollie: lényegében egy dust plug egy gombbal a tetején, hozzávaló appban pedig funkciók állíthatók be hozzá 1, 2 vagy több rövid vagy hosszú nyomásra. Pl. ha nincs fényképező gomb, akkor ez tudja azt helyettesíteni. De alkalmazást is lehet vele indítani, pl gombnyomásra lezárt képernyővel elindul a kameraLED. Videó. Nagyon jó lenne, 180 forintot simán megér. Mi Band miatt is sírok, hogy a telefonom csak BT3.0-t tud
-
tonyrulez
őstag
válasz
NoMagix #58735 üzenetére
1. Ha rootolva van és az USB debugging be van kapcsolva akkor így még lehet esélyed a lezáró app törlésére.
2. Felveszed a kapcsolatot az app készítőivel, lehet van rá valami okos megoldás.
3. Ha OTG képes az eszköz, akkor csatlakoztass egy USB billentyűzetet, hátha.
4. Factory reset, de minden adat elveszik. -
tonyrulez
őstag
válasz
Pityesz78 #58703 üzenetére
Nem értem a problémát, Androidon be lehet állítani DNS kiszolgálót, OpenDNS-ben pedig vannak védettségi szintek, egyénileg is le lehet tiltani weboldalakat (ráadásul mindet online, nem kell hozzá a készülék sem). És mivel ezen a kiszolgálón keresztül folyik minden adat, így mindegyik böngészőben működik a védelem.
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Miután úgy vesztettem el egy CD mentést hogy konkrétan nem is volt használva, csak a rakogatástól karcolódott, áttértem HDD/pendrive+cloud mentésekre. Tizenéves 64MB-os pendrive-omon is még mindig olvasható minden adat (pedig gyakran volt használva), és van egy félrerakott 1TB-os HDD is, amihez nem lett nyúlva a mentés óta.
-
tonyrulez
őstag
SwiftKey-ben kikapcsolható valahogy az automata kiegészítés? Elvileg gyorsabban kellene tudnom tőle írni, de a javításokkal több idő megy el mint amennyit nyerek vele. A dizájnja, működése viszont tetszik, csak ez nagyon zavaró.
-
tonyrulez
őstag
válasz
LLKobe #58081 üzenetére
Közben nagy nehezen megtaláltam, hátha még működne:
hu.dallosd.szepegyenleg.apk Zippyshare -
tonyrulez
őstag
Üdv!
Létrehoztam az online Google Calendar-ban egy naptárat, ismétlődő eseményekkel amik szeptember közepétől kezdődnek (órarend). Viszont az Androidos Naptár alkalmazás csak napi 1 eseményt mutat, amikor 3-4 db van egy nap. Újratelepítés sem segített. Ezzel mit lehetne kezdeni? Tasker-el beállítanám hogy adott naptár eventjei esetén lenémítsa a telefont, de ehhez normálisan működő naptár is kellene. -
tonyrulez
őstag
válasz
tonyrulez #57135 üzenetére
Megtaláltam a probléma okát, úgy látszik az MTK CPU nem szeret beletekerni a többórás hangokba. Szerencsére a Podcast Addict-ban van erre beállítási lehetőség (Resume Playback workaround for most devices using a CPU MT65xx), és így már valóban onnan folytatja a lejátszást
-
tonyrulez
őstag
Ebből vitatkozást kihallani képesség. Pont azt írtam először hogy magyarországon használható iGO-t nem találni a Play-en, aztán jött erre egy válasz hogy pedig létezik legális, itthon is használható iGO Androidra, amiről nem tudtam, és azt hittem hogy csak én nem találom. Én is örülnék egy iGO-nak, mert a Sygic szépnek szép de nem annyira pontos mint a PNA-s iGO.
-
tonyrulez
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Videó stream letöltése
- Yettel topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest