- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Ki ne ismerné a Re-Voltot?
Íme most már Androidon is
RE-VOLT Classic (Premium) -
pvt.peter
őstag
am. mostanság várható vmi akciózás a google playen?
régebben volt egy ilyen hullám, hogy x ideig adott alkalmazásokat olcsóbban lehetett megvenni -
pvt.peter
őstag
válasz
Milestone2 #20086 üzenetére
egész takaros lett
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
aokp_i9100_jb-mr1_milestone-1 van fent jelenleg a telómon.
Korábban pedig az eggyel korábbi verzió volt fent: aokp_i9100_jb-mr1_build-6
Nem tudom, hogy a rom frissítésnek köszönhetően-e de mostanság, amikor feloldom a telefont, akkor mindig aktiválódik a GPS és próbálja meghatározni a helyet. Ami sikerül is, tehát nem ragad be hosszú időre.
A probléma ezzel csak az, hogy korábban nem csinált ilyet, gyakorlatilag csak akkor használta a GPS-t, ha tényleg szükség volt rá, pl. Google térkép, Endomondo stb.
A kérdésem: mitől lehet ez, hogy állandóan próbálja a helyzetet meghatározni, illetve mivel lehetne a folyamat aktivitását csökkenteni? (tehát csak tényleg akkor keressen, amikor valóban szükség van rá, ne mindig amikor feloldom a képernyőt)
Esetleg van-e vmiféle alkalmazás ami az ilyesféle "bugot" javítja vagy fixálja a GPS-t?Segítséget előre is köszönöm.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan alkalmazás amivel kapásból minden alkalmazás SD kártyára töltődik/telepítődik amit Google Playről szedek le.
Azért kérdezem, mert van egy HTC WildFire S típusú készülék amire fel lett rakva CM10, és igencsak kevés a belső tárhelye a készüléknek (150MB), ebből is csak 30-40MB van szabadon.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Android platformon szeretnék alkalmazást fejleszteni.
A probléma ezzel csak annyi, hogy még nincs témám.
Szeretnék Tőletek alkalmazásötleteket kérni, tehát ki milyen hasznos/értelmes/használható alkalmazást tud ajánlani. Elegendő akár csak 1 mondatban megfogalmazni, a többi majd én mögé képzelem.Válaszotokat előre is köszönöm,
Peti -
pvt.peter
őstag
Profile Scheduler alternatívát tud vki ajánlani?
Sajnos nem tudom a repülőgép üzemmódot aktiválni a programon keresztül
(Airplane toggle not working in 4.2 - Blocked by Google)Esetleg ismer/használ vki olyan progit ami kikerülte azóta ezt a blokkolást?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Profile Scheduler, helyett tud vki alternatívát ajánlani?
CM10.1 van fent nekem, ebből kifolyólag JB4.2.1
Google blokkolta benne a repülőgép üzemmód kapcsolóját, amit én előszeretettel használtam...
[link] -
pvt.peter
őstag
Üdv!
Szakdolgozati témámhoz keresek vmi kiinduló pontot.
Annyi biztos, hogy Android alapú alkalmazást szeretnék írni, csak nincs ötletem, hogy mit is.
Ki milyen alkalmazást javasolna?
Saját magamnak még az is feltétel, hogy hasznos alkalmazás legyen,
természetesen ingyenes lenne az alkalmazás Google Playen keresztül.Javaslatokat, ötleteket előre is köszönöm.
-
pvt.peter
őstag
válasz
atillaahun #3934 üzenetére
én eddig tcm -et használtam, de ez sftp, smb kapcsolatot is képes kezelni, illetve cloud szolgáltatásokat is ismeri
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Ismer vki olyan appot, mely a rendszerprofilokat tudja váltogatni bizonyos intervallumonként?
Választ és segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest