- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Ki robbantott piacot?
A Nothing. A semmiből jöttek és a legnagyobb szolgáltatók kínálatában virítanak a legelső készülékükkel. Ezt, így, konkrétan soha senki nem tudta meglépni. Lehet próbálkozni, de gyanítom hogy nem fog összejönniRáadásul itt vannak még az ünnepek is előttünk, lesz haszon őszire, hidd el nekem
Főleg egy kis, kezdő gyártó mércéjével mérve, ne egy Apple vagy Samsunghoz hasonlítsd, nem trónfosztásról beszéltem, nem kell belelátni a mondandómba olyat, ami nincs.
Egy gyenge, szagtalan puki csak ez a telefon.
Minden szavaddal egyetértek.Meg Carl is maga.
Egy beképzelt f*sz, semmi több. És ahogy mostanság nyilatkozik, leginkább a régi kínai dzsunkafongyártók hozzáállása jön le nekem.karpathy: Tökéletesen, egyelőre semmi gondom vele
Exelsior24: csak margóra, én magam amíg használtam ezt a telefont 3 bugot jelentettem be (nem apróságok voltak) és konkrétan hülyének néztek, hogy jelezzem a szolgáltatóm felé. Se egy tracking ticket, de még csak egy köszi utánaszagolunk se. Ezzel a Nothing nálam leírta magát, persze, ettől még gondolom nem sírnak tele egy tavat, de ha ez egy standard hozáállás lesz a felhasználók felé akkor később ez már lehet hogy az eladásokon is érződni fog.
moleculez: újból leírom: lehet nem jól fogalmaztam, nem trónfosztásról beszéltem. Piacot robbantani nem csak úgy lehet, hogy a legelsők vagyunk mindenben, hanem hogy kicsit felkavarják az állóvizet. És ez megtörtént. Próbálj meg egy új márka első készülékével a világ összes kontinensén ott lenni a legnagyobb szolgáltatók kínálatában. Az én szememben ez brutális teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyelőre csak egy Twitteren megosztott képpel, amin látható, hogy Nothing OS 1.5.0-öt futtat egy készülék.
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest