Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Azóta változott a dolog. Kaptunk információt, hogy lehet pályázni applikáció készítésének finanszírozására max. 3 millió Ft -ra (közhasznú app. -ra), amit mi is megpályáztunk (csak cégek, magánszemélyek sajnos nem). Az állami keret sem kicsi és a pályázatíró szerint nagyon kevesen pályáznak rá, így nagy esély van, hogy összejöjjön. Ennek fényében újra kértük az ajánlatokat és hát el kell mondjam ez lett a varázsszó... szezám tárulj volt olyan cégeknél is akik előtte elhajtottak. Majd írom hogy éppen mivel haladunk.
-
Def26
félisten
válasz
MrSealRD
üzenetére
Pontosan átbeszéltük mire van szükségünk, és csak azokkal indulunk ami feltétlen kell bele. Később még tudjuk bővíteni a megbeszéltekkel. Az árban van egy év support is, ami magában foglalja a friss anyag feltöltését is.
Elég nagyok a piacon, korrekt cégnek tűnik és nem egy 5 emberes sufnicég.
kp. meg én is meglepődtem, de ez Magyarország. Ez van...
-
Def26
félisten
válasz
MrSealRD
üzenetére
Szóban megkérdeztem még egy fejlesztőt és ő is kb. ennyit mondott. Azt hittem ezt a dolgot összecsapja 2 szemüveges muki 3 nap alatt.
Mindegy, 4-500k -ban meg lehet állni, és akkor a többi kérés később kerül bele.Igazából azt nem értem, miért nincsenek ilyen sémák, vázak, valami ami közül lehet választani és akkor ezt csiszolnánk tovább. Miért kell teljesen nulláról kezdeni egy appot?
-
Def26
félisten
Üdv.
Van köztetek olyan aki üzletszerűen készít appokat? Feleségem kitalált valamit amihez szüksége van app. -ra. Idáig egy cégtől kért ajánlatot, majdnem egy millió lett a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegy, 4-500k -ban meg lehet állni, és akkor a többi kérés később kerül bele.