Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmate91
csendes tag
Hali!
Csináltam egy rendkívül egyszerű alkalmazást, ami már majdnem úgy működött, ahogy szerettem volna, erre felrakom a 2. tabletre is (össze-vissza 2 tableten kéne egyenlőre futnia az app-nak, ráadásul azonos típuson) és az nem rakja ki nekem teljes képernyőre, hanem kis telefonos nagyságban hagyja. Sajnos nem is értek hozzá, úgyhogy valaki jó szájbarágósan elmagyarázná, hogy mi lehet a problémám megoldása?
Köszönöm!
(wayteq xtab70 ha segít
) -
hmate91
csendes tag
Üdv!
App Inventorban próbáloztam több megoldással is, de zéró előrelépést tettem
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet animációs "töltés jelzőt" csinálni? Forgó mozgást szeretnék párosítani a képhez.A másik kérdésem az, hogy azt hogy tudom megoldani, hogy a tableten megnyitott pdf dokumentumra 'bezár' gomb kerüljön. Asztalin egyszerűen adtam hozzá egy gombot, menüparancs - fájl - kilép, sajnos ez nem vált be androidon
gondolom sokatoknak ez nem meglepetés, nekem az volt.Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- Elsa Gladiac 940 ( geforce 6800 ) pcie 256mb
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)