Hirdetés
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Frissen telepített eclipse + android sdk, nexus 7-ről koppantot virtual device (az elindul), létrehozott "üres" project (nem nyúlkáltam bele, az eclipse legenerálta, és úgy van, ahogy az hagyta), eclipse / run / run click, és ezt dobja:

Mit felejtettem el?
-
coco2
őstag
Van egy FolderSync nevű android alkalmazás. Szinkronizálni tudok vele mindenféle mappákat (nem csak az alkalmazás sajátját). Szeretnék valami hasonlót készíteni (egy nagyon-nagyon lebutított változatot), de elakadtam a kérdéssel, hogy milyen erőforrással tudok hozzáférni külső alkalmazások adatterületeihez. Bármi tipp jó lenne.
-
coco2
őstag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Android 4.x alkalmazásból a filerendszer legfelső szintjéhez szeretnék hozzáférni. Java alkalmazásból kellene csinálni, behekkelni a linuxba alatta macerásabb a kelleténél. Milyen eszközök vannak erre kitalálva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- MCDODO T03 fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest