Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
vgyuri: Sajnos nem jó, mert tudnom kell adminisztrálnom. Az egész ajtónyitó arra kell, hogy ne kelljen szaladgálnom két emelet, hogy a lépcsőházba felengedjem az ügyfelet. Na most ha minden új ügyfelet fel kell vegyek a telefonkönyvbe ahhoz hogy be tudjon jönni, ugyanúgy le kell szaladgáljak hozzáadni. (tudom-tudom miért nem elég ha én nyitogatok, de akkor meg csengő kell, ráadásul folyamatosan vacakolhatok a telefonommal, plusz nem csak nekem van itt irodám ha más is kitalálja h ezt meg azt adjak hozzá akkor hajamat tépem) Egymillió módon meg tudtam volna ezt oldani egyszerűbben, ha nem kellene tudnom távolról adminisztrálni úgy, hogy még a WIFI is instabil amin lóg. Én ha fejlesztek akkor úgy fejlesztek, hogy minden hibalehetőség be legyen számítva, éppen hogy kalapáccsal nem csapkodom meg a tesztkészüléket
Lehet működött volna ez sokkal egyszerűbben, de minden számításba véve ez az egyetlen életképes megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest