Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Ez rendszerszintű korlátozás, hogy Ok-t kell nyomnod a felhasználói telepítések előtt. Még megkerülni sem lehet, mert annyira be van biztosítva.
Sianis
-
APK szerkesztéshez (és akár reverse engineeringre) a Virtuous Ten Studio-t szoktam használni. Nem tudom a témaAPK-ban mi van, mindenesetre a tiszta kibontáshoz és visszacsomagoláshoz jól jöhet. [link]
Tippre kell lennie egy XML fájlnak ami a témát írja le, hasonlóan a manifesthez. Majd megnézem ha lesz egy kis időm.
-
Sianis
addikt
Vagy az van, hogy felülírod azokat az ikonokat amiket meg akarsz tartni, olyannal amilyet akarsz. Vagy akkor kell a forráskód, nem tudom, hogy egy téma esetében hol vannak definiálva, hogy milyen célra milyen ikont használjon. Az viszont biztos, hogy az alap Android képei hozzáférhetőek a neten, szóval onnan is elő lehet bogarászni a rendes képeket.
Sianis
-
Sianis
addikt
Attól, hogy törlöd a hdpi könyvtárból a képeket, még a többiből, (ldpi, mdpi, xhdpi) meg fogja találni a megfelelő nevűt és azt fogja használni, csak átméretezi. Ahhoz, hogy átverd felül kell írnod ezeket az ikonokat. Ha meg egyáltalán nem találja akkor ki fog fagyni "Resouce not found" exceptionnel szerintem. Bár lehet, hogy a rendszertémák esetében ilyenkor visszaáll a gyárira.
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Eladó egy Pixel 7a
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest