Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
50 alatti android fejlesztő?
ne viccelj, kis túlzással ennyit gyakorlatilag én egyedül össze tudnék kapni (persze nem azonnali munkára, csak lista szinten)
ha valóban 50-100 ilyen fejlesztő lenne, akkor nagy bajban lennének az erre szakosodott cégekszerintem érthető ha egy ilyen magyar hely nincs tele napi élettel, stackoverflow a go-to hely
-
bandi0000
nagyúr
Nem hinném, hogy kevesen lennének, inkább a fiatalabbak(Én még oda képzelem magam a 29 évemmel) nem magyar fórumokban gondolkodnak, ha gondom van, rögtön ugrok stacko-ra, mert ott többen vannak, talán tapasztaltabbak is, és szinte biztos, hogy lesz megoldás.
Meg ugye kb egy Android területen, ha pont nem új dologról van szó, akkor szerintem azt a kérdést már úgy is feltették
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jackson elektromos gitár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ne viccelj, kis túlzással ennyit gyakorlatilag én egyedül össze tudnék kapni (persze nem azonnali munkára, csak lista szinten)
ha valóban 50-100 ilyen fejlesztő lenne, akkor nagy bajban lennének az erre szakosodott cégek