- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Lanszelot te most ki is vagy? Totál kezdő? Ismersz még bármilyen programnyelvet? C64 az mikor volt? Mert onnan ismerős egy lanszelot.. Az android tanulás az egy csomó zsákutca, kezdve a youtube videókkal, ahol lesheted 40 percen keresztül valakinek a szerencsétlenkedését (mellégépelés, indiai akcentusú angol, mellégépel egy teljes sort, amit te észreveszel, ő nem, majd kepeszt (gépel egy ujjal) és visszatörli), github az megint egy zsákutca, onnan letölthetsz kész projektet, csak a valóságban soha nem tudod betölteni az android stúdióba (pilóta vizsga kell hozzá), és persze vannak a forráskódok amik már rég elavultak..
Amit én tudok neked javasolni, hogy szerezz kész programot amit betölthetsz az android stúdióba, és belezd szét, mert abból lehet tanulni a leghatékonyabban. Mikor létrehozol egy új projektet, soha ne a legújabb api szintet állítsd be, mert arra még kevés példát találsz, és kevés a készülék is, amin fut. Ha android 10-ed van, akkor android 8 legyen az alja, max android 6, mert onnantól változott meg lényegesen a programnyelv, (Lollipop (android 5) azt már felejtsd el). A stack overflow az a legprofibb oldal programozóknak, ott zsenik vannak, ott mindig mindenre tudják a választ, viszont mindig nézd meg a bejegyzések/válaszok dátumát, mert egy 2016-os hozzászólással már lehet hogy semmire sem mész. Ha budapesti vagy, akkor tied a világ, beiratkozol egy iskolába, és mindent megmutatnak. Régen az internet előtt még voltak ilyen programozói party-k, egy kultúrházban vagy kibérelt iskolában összejött párszáz ember, de mára ilyen nincs, az ember magára maradt. Az SDK letöltögetésével én nem szoktam foglalkozni, ha valami hiányzik neki, úgyis feldob egy ablakot, hogy letöltse-e. Ha kell valami egyszerűbb program, szólj, adok és belezd. Én mondjuk nagyon elmentem a navigáció és térképészet irányába, de ha gondolod adok egy gagyi internetrádiós ébresztőórát, de ha téged adatbázisok érdekelnek, biztos olyant is tud adni valaki
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Samsung S24 ,Fold 4 , A55 ,S21 FE, S20 Ultra Hibás
- i7 / 3070 / 32gb DDR5
- Samsung Odyssey G9 S49CG934SU Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest