Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bandi0000

nagyúr

válasz szebenyid #4900 üzenetére

Ez rajtad áll, a példában, ahol létrehozza az emlékeztetőt, azt kidobot egy függvénybe, és onnantól kezdve annyit mentessz el belőle ahányat akarsz

Maga a beállítás ennyi:
    A requestCode-nak egy egydi azonosítónak kell lennie, én pl Id-t adtam át, azért adtam hozzá még 1000-et, hogy biztos ne legyen azonos, bár már nem emlékszek pontosan rá :D

Mindenesetre ha törölni vagy módosítani akarod a már elmentettet, akkor kell az az azonosító

Ez csak a beállításé, nyilván kell még létrehozni egy osztályt ami örököl a BroadcastReceiver-től, itt lehet "megmondani" hogy milyen értesítés legyen, feldobjon e egy felületet stb stb

Tehát át kell nézned a linkelt tutorialt, az alapján ha létre tudsz hozni egyet, akkor gyakorlatilag már többet is
    Intent intent = new Intent(context, AlarmReceiver.class);
    intent.putExtra("requestCode", requestCode); // kulcs-érték pár, így tudsz átadni neki értéket

AlarmManager alarmManager = (AlarmManager) context.getSystemService(Context.ALARM_SERVICE);
    PendingIntent pendingIntent = PendingIntent.getBroadcast(context,safeLongToInt(requestCode)+1000,intent,0);

alarmManager.set(AlarmManager.RTC_WAKEUP, calendar.getTimeInMillis(),pendingIntent);

Új hozzászólás Aktív témák