- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Evangelista
üzenetére
Szívesen leírom, bocs nem az volt a szándékom hogy a segítséget elutasítsam
, de azért írtam hogy nem lényeges mert nem változtattam igazán, pl a "gyárilag" felrakott kodit kicseréltem egy normál alap kodira, egy újabbra és olyanra ami nincs piszkálva, ugyanazzal a fájlnévvel - csak más mérettel, aztán beraktam egy plusz lejátszóprogramot - amit később kivettem de az sem segített,( ha lehetne mást is tennék hozzá de nem sikerült). Hozzáírtam pár sort egy bin mappában található scripthez. Ha már csak ennyit csinálok, pontosabban még a script módosítás sem kell, akkor sem működik már a telepítés. Nem tudtam hogy ennyire kényes ez a nugát. 
Hol találom ezeket a Systemui-ban és Frameworkben? Szétszedtem mindkettőt már, de úgy látom kicsit más módon oldják már meg mint a 4.4 alatt
Konkrét értéket pl nem találok
Valószínűleg ez meg fogja haladni a képességeimet, ez nem az a rendszer amihez hozzáértés nélkül nagyon hozzá tudok nyúlni. 
Pontosan mit értesz a belső alkalmazásokon?Érdekelt volna hogy hogyan tudok a Systemui-ban található értékeket megváltoztatni, pl ami a fejlesztői menü része(pl "window_animation_scale_entries" id="0x7f0b000c") de itt sajnos nem olyan értéket találok amit tudnék módosítani. Azaz szeretném ha a beállítások telepítés után olyanok legyenek amit úgyis beállítanék utólag. ( ez sem nem lenne fontos, csak érdekel) Amiket olvastam erről az nem biztató számomra

Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de azért írtam hogy nem lényeges mert nem változtattam igazán, pl a "gyárilag" felrakott kodit kicseréltem egy normál alap kodira, egy újabbra és olyanra ami nincs piszkálva, ugyanazzal a fájlnévvel - csak más mérettel, aztán beraktam egy plusz lejátszóprogramot - amit később kivettem de az sem segített,( ha lehetne mást is tennék hozzá de nem sikerült). Hozzáírtam pár sort egy bin mappában található scripthez. Ha már csak ennyit csinálok, pontosabban még a script módosítás sem kell, akkor sem működik már a telepítés. Nem tudtam hogy ennyire kényes ez a nugát.