Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Hello!
Bevezetésnek esetleg olvasd el ezt a korábbi hozzászólásomat.
Kicsit részletezve elmondom, hogy én is több (3-4) programmal próbálkoztam, a választásom végül az "AndroidKeystoreBrute_v1.05.jar" programra esett, nekem ez a program meg a közben kicsit javuló memóriám hozta meg a sikert. Ha semmit nem tudsz a jelszavadról, azaz a "normál" brute force az nagyon durva időigényű, szerintem felejtős. Nagy segítség, ha mondjuk a jelszavad hosszára emlékszel, vagy ha tudod hogy pl. csupa kisbetűvel, vagy nagybetűvel írtad. Segítségnek tűnik, ha emlékszel a jelszavad elejére, de brute force esetén szerintem ez nem nagy segítség ha utána biztosan van még 3-4 karakter, mert a keresési idő exponenciálisan nő a jelszó hosszával, és ugye a vége ismeretlen, tehát a legtöbb időt jelentő keresést nem lehet megspórolni.
Sajnos én nem emlékeztem a jelszavam hosszára, és biztos voltam benne hogy kis- és nagybetű is van benne, így nem tudtam időt spórolni, és feleslegesen vesztegettem az időt a rövidebb jelszavak keresésével. Nem árt tudni, hogy az Eclipse által generált jelszó legrövidebb hossza 6 karakter, én 4-gyel kezdtem el, tehát raboltam a saját időmet.
Sokat keresgéltem a neten, hátha van egy hatékonyabb módszer, de csak olyan véleményeket találtam, hogy nincs (legalábbis 5 hónapja nem volt, azóta nem néztem).Azonban egy jó alvás után valami emlékem visszajött a jelszóról, és nagyjából (de nem pontosan) visszaemlékezve rá, a fenti program által biztosított szótáras (wordlist) módszerrel találgattam (a program meg kombinálgatott az elemekből), és így az addig eltöltött időhöz képest rövid idő alatt sikerrel jártam. Mondhatom hogy megizzadtam, de kb. bruttó és nettó 24 óránál nem vett el többet az életemből. Azért nettó is ennyi, mert hétvége volt, itthon voltam, és a gép éjszaka is dolgozott amíg én aludtam, persze akkor még brute force volt, de mindegy. Jó lecke volt ez nekem is, és azzal együtt hogy jó néhány hónap távlatából még ma is emlékszem a jelszóra, le is írtam egy csak általam ismert helyre ...
Nem tudom, hogy ez a példa segíteni fog-e, de talán reményt ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest