Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
lehet nem jól fogalmaztam. telórol írtam..
szóval Te azt mondod, hogy először úgy csináljam meg, hogy egy listFragment, amin csak a képek tábla jelenik meg. szóvel úgymond "független" a másiktól (nem az adatbázisra gondolok).
és itt cisnálok egy dialogot, amin kiválasztom, melyik tekercshez tartozzon a felvivendő kép?
és így már listázni simán tudnám a JOIN-nal. így értetted nem?
a függelten tekercs táblát nem értem, azt hogy érted?azt kellene megoldani, hogy rákatt a tekercsre, átdob a hozzá tartozó képeket tartozó listára.
ekkor, mivel nincs kép, de megvan a tekercs ID-je, létre tudom hozni a képeket, mert megvan az ID, nem jól gondolom? mármint a film ID-je megvan, innentől nincs sok gond, vagy rosszul értem?az összes kép kilistázását későbbre hagynám
nem hiszem, hogy felesleges lenne, ha valaki rákeres erre a topikban, legalább fog valamit találni

Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest