Hirdetés
- iPhone topik
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi! No, ez eszembe se jutott. Csak, hogy jól értem-e:
Mivel a paraméterek között van kötelező, meg opcionális, az lenne tehát a legjobb, ha készítek egy Builder-t az első létrehozáshoz. Az összes szükséges paramétert ebben megadom a Fragment első létrehozásánál; majd az előbbi módszerrel mentem és visszatöltöm az összes - immáron belső - paramétert az újraindításnál.
Ez egyúttal azt is jelenti, hogy nem kell leszármazottakat készítenem, egyetlen osztály - többféle paraméterezéssel - megcsinálja az összes tábla listázását.
((Hm. Én csak egy könnyen bővíthető programot szerettem volna, de ez a módszer hatalmas előrelépés egy szabadon (programkód változtatás nélkül) megadható adatbázisszerkezetet használó kezelő irányában
))
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
))