- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
Nos, én a fő-fő osztályomban definiált, és gyakorlatilag az egész (nem túl nagy) programomban globálisan (belülről) elérhető tömbökben tároltam az adatokat, így a getView-ban is elérhető volt, nem paraméterből jött be neki. Én egy gridView alá "toltam be" ezt a tömböt, amelyet bizonyos metódusok írtak, bizonyos metódusok olvastak, a grid frissítése meg volt oldva, illetve hát ugye a getView pontosan ezt végezte a módosítások után. Tehát a getView futásakor az adatok már aktuálisak voltak, és mivel "globálisak", ezért lekérdezhetők, felhasználhatók feltételek megfogalmazásához. Szerintem egy kurzort is lehet így használni, de ezt csak gondolom, nem tudom. Lehet hogy kifogásolható a módszerem, de nekem bevált és tetszik, nem látom a hátrányát.
Az említett másik módszer is biztosan járható, én magamnak ezt találtam ki erre a problémára.
-
Sianis
addikt
válasz
SektorFlop
üzenetére
A SimpleAdapter a következő módon működik.
Adott egy List, ebben vannak a ListView sorai gyakorlatilag. A List Map-eket tartalmaz, ami általában String kulccsal, String értékeket tárol. Amikor te megadod a String tömböt az adapternek:
String [] from=new String []{DatabaseHelper.TerhelesNev,DatabaseHelper.TerhelesOsszeg,DatabaseHelper.TerhelesDatum};akkor azt mondod, hogy az ilyen String kulcsokkal elérhető elemeket vegye ki a List adott elemének Map-jéből, majd ezeket az érkeket a másik tömbben magadott id-val megtalálható TextViewkba állítsa be:
int [] to = new int [] {R.id.tvLeiras,R.id.tvKoltseg,R.id.tvDatum};
Ezt mit ad visza a LogCat-ben?
Log.d("Item class:", sca.getItem(position).getClass().getName())Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Hobby rádiós topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Lexus, Toyota topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- További aktív témák...
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIN11
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest