- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm, rengeteget tanultam! Sok példát elolvastam, de a static factory method kifejezést egyik sem említette, (csak használta.) De én nem ismertem, úgyhogy köszönöm!
Még egy kérdés: Ha jól látom, akkor általában static factory method esetén érdemes "elrejteni" a konstruktort. Fragment-nél ezt nem tehetjük meg, mert újraindításnál a rendszer a public konstruktoron keresztül indítja újra a Fragment-et.
De akkor miért készít egy csomó példa expliciten public konstruktort? Az üres, public, alapértelmezett konstruktor nem készül el automatikusan az osztályhoz? Tényleg ki KELL írni, vagy ez csak didaktikailag szerepel ott? (speciel nekem külön odaírás nélkül is működött) -
Sianis
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ezt a mondatot emelném ki rendkívül: "This Bundle will be available even if the Fragment is somehow recreated by Android.". Minden Fragmentnek kell lennie egy default konstruktornak, mert a rendszert azt fogja hívni bizonyos esetekben. És ha a fragment fel van készítve arra, hogy az argumentsből fel tudjon állni, no akkor van jól megírva a dolog.
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (3Hónap Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest