- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocska86
csendes tag
Sziasztok!
Előre leszögezném, hogy kezdő vagyok az android programozás terén...
A telómhoz szeretnék csinál egy usb háttértár programot. A programom már az alap funkcióját ellátja.Viszont, ha PC-re csatlakoztatom, és valamit írok, vagy valamit törlök az SD kártyáról, akkor az a telefonra való visszacsatolás után nem látszik.
Ha látni akarom az SD kártya tartalmának a változását, akkor újra kell indítanom a telefon.
A kérdés tehát az lenne...hogy milyen módon tudnám az SD kártya teljes tartalmát újra olvastatni?
Próbálkoztam a MediaScannerConnectionClient-el, de sikertelenül.
A kátrya tartalmát ugyan beolvassa, de változásokat nem nem jeleníti meg, vagy nem is észleli.
Gondolom valami hasonló metódus kellene, mint ami bootoláskor lefut, de mivel nem tudom, hogy pontosan mi is az, ezért nem tudtam elindulni ezen a vonalon.
Örülnék, ha valaki tudna útmutatást adni!Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest