Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Frissítettem egy programot a Play Áruházban, és ahogy az lenni szokott, egy órás kepesztés után jött csak össze. November óta csak 29-es API szinten lehet feltölteni/frissíteni, és így generáltak nekem (mint mezei programozónak) egy jó kis feladványt. Kezdődött azzal, hogy [alkalmazásom]>Éles verzió, és ott az Új kiadás létrehozása gomb szürke maradt. Az üzenetek között észrevettem, hogy nyilatkozni kell, hogy a program nem hírcsatorna, ezt megtettem, de továbbra is szürke maradt. Stack Overflow olvasgatás, majd Éles verzió>Kiadások>Kiadás részleteinek megtekintése>Kiadás részleteinek szerkesztése, na és ide van eldugva a feltöltős oldal. Feltöltöttem az app-ot, de nem volt jó, mert mint fent említettem, minimum 29-es API kell neki! Átállítottam a Gradle-ben a 28-at 29-re, aztán vörösbe borult minden:
implementation 'com.android.support:appcompat-v7:28.0.0'
implementation 'com.android.support:support-v4:28.0.0'
implementation 'com.android.support:recyclerview-v7:28.0.0'
implementation 'com.android.support:cardview-v7:28.0.0'
próbáltam 29-es verziót keresni, de nincs, mert ez a formátum így megszünt! Megint Stack Overflow olvasgatás, majd jobb klikk, Refactor>Migrate to androidX, és lett ez:
implementation 'androidx.appcompat:appcompat:1.0.0'
implementation 'androidx.legacy:legacy-support-v4:1.0.0'
implementation 'androidx.recyclerview:recyclerview:1.0.0'
implementation 'androidx.cardview:cardview:1.0.0'
na ezt már elfogadta, nyomtam egy éles verzió gombot, és várom hogy elbírálják. Ha most belépek a Console-ba, már minden a régi, vagyis az Új verzió létrehozása gomb újra aktív. Még egy érdekesség, hogy a compileSdkVersion/targetSdkVersion 29 lett, de a telefonom Android Pie (28), mégis gond nélkül felment a telefonra is az új verzió, régebben ezt szerintem nem engedte meg. Remélem volt akinek tudtam segíteni.
Üdv: -domel
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi