Hirdetés
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Bluetooth-headsetekről általában
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
egy kis segítséget szeretnék kérni, talán ez a legmegfelelőbb topik rá, ha mégsem így lenne, irányítsatok át a helyesbe.
Szóval tetszik az ICS designja, de maradnék gb vonalon, mert gyors stb... nem ez a lényeg, hanem az, hogy ugye vannak erre témák, hogy a kinézet legalább olyan legyen, ami jó is, de van amit nem ír felül, pedig szeretném, és van amit felül ír, pedig nem szeretném.
Szóval szeretnék belepiszkálni a rendszerembe is, meg a témába is. 3-4napja már a netet bújom, hogy mit hogyan lehetne, de valahogy nem akar összejönni a dolog. Kérdésem az lenne, Ti milyen programmal dolgoztok, vagy mit ajánlanátok ahhoz, hogy apk fájlokat teljesen szerkeszthetővé tegyen, de utána használható maradjon az applikáció?!
ilyen apktool, meg apk manager meg hasonlóakkal próbálkoztam, decompile-vel nincs is gond, utána a szerkesztéssel sincs, tökéletesen kiszedi a drawable fájlkokat, így felül tudom írni a pngket, és kiszedi az xml-eket is, azok is szerkeszthetők, de a compile és a sign elhasal. Vagyis van, hogy már a folyamat alatt hibába ütközöm, de legtöbbször "sikeresen" végrehajtja, majd mikor telepíteném a telefonomra, kiírja, hogy compile valami inkompatibilis eljárás történt a compile során vagy mit, most pontosan nem emlékszem rá.
A rendszerfájlok is megvannak, hogy miket kellene piszkálnom, illetve a drawable részt sikeresen át is szerkesztettem már, mert ehhez nem kellett semmi extra, csak egy winrar...
mivel custom romot használok, szeretném már úgy feltenni magamnak, hogy utána már ne kelljen témázgatnom, hanem olyan legyen, amilyet szeretnék.
Milyen programot ajánlanátok erre, ami működik is?
(ja és milyen rendszer alatt! jelenleg win7-en vagyok, de ha mást kellene alkalmazni, akkor meg tudom oldani)
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automobilista 2
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest