- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Bocs, van egy elég kezdő kérdésem, de nem nagyon értem...
Egy BaseAdapter alapú Adapter külső adatokra hivatkozik. Amit private-ként tárol, azok nem maguk aza adatok, hanem csak egy mutató a távoli adatokra. (ListArray mérete kb. 200 ezer elem)
Ha valaki megváltoztatja az adatokat (mármint a tömb marad, csak hozzáad v. elvesz), akkor a notifyDatasetChanged()-del tájékoztat arról, hogy újra kell rajzolni a ListView-t. Eddig nincs is talán gond.
DE!
Ha a háttérben elindul a Filter, akkor az a távoli adatokból végez egy leválogatást. Hogyan tudom megakadályozni, hogy a leválogatás közben kívülről megváltozzanak az adatok?
Jól sejtem, hogy a synchronized( lock ) ((ahol lock egy sima private osztály-objekt)) csak a saját osztály által elkövetett változtatásoktól véd?Vagy hogyan illik ezt megcsinálni? A gyári ArrayAdapter csinál egy komplett másolatot az összes adatról, mielőtt elkezdené leválogatni. Ez nem túl idő- és munkaigényes?
Vagy mi a jó út erre? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lelit Bianca V2 kávégép
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Mint az ÚJ bivaly erős MAGYAR HP Zbook Fury G8 (Core I7 11850H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptop eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest