- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulcsi
tag
válasz
tjb007 #64081 üzenetére
na valami ilyesmi lett
Én
Elméletileg ebben az eszközben 1200 mhzes processzor van, de android alatt minden cpu néző program 900mhz ír ez így rendben van?
Asus
Elnézését, de mi nem adtunk meg olyan adatot a készülékről, hogy abban 1,2 Ghz-es CPU lenne.https://www.asus.com/Tablets/ASUS_ZenPad_10_Z300C/specifications/
Hol találta meg ezt az információt?
Én
Ahol vettem ott is 1200mhz írnak illetve majdnem mindenhol azt írják annyit tud, azt láttam Intel oldalán hogy up to 1200, csak akkor ne azt írják az eladói oldalakon hanem amennyire be van állítva.http://m.edigital.hu/wifi-tablet/asus-zenpad-z300c-1b047a-16gb-wifi-tablet-white-android-p492407.html
Asus
Köszönjük, hogy az ASUShoz fordult! Megpróbálunk a lehető legpontosabb válaszokkal segíteni Önnek.Ellenőrizze az órajelet terhelés alatt is. Ha változatlanul a leírtakat tapasztalja, akkor kérem hivatkozzon arra, hogy Önt félretájékoztatták és kérjen cserét egy másik típusra.
A készülék nem hibás.
Ennyi a készülék nem hibás, ezt én is tudtam csak a sok ember azt hiszi 1200as a proci de mindegy
ez nem lényeg tehát 900Mhz es ez a gép de lehet van 1ghz meg 1.1es és talán 1.2es is, ráadásul az Asus nem is írja sehol milyen van benne találja ki az eladó vicces
Mondjuk nekem csak filmezésre és netezésre kell arra tuti
-
pulcsi
tag
de ha jó akkor miért ír ki nekem 900mhzet? 1200asnak kéne lennie kicsit furcsa, írtam asusnak hátha van valami oka
-
pulcsi
tag
Vettem egy tabot amiben elméletileg ez a proci van 1.2GHz Intel Atom x3-C3200 de az össze cpu néző progi azt írja 900mhz es ez csak amiatt van h nem ismerik fel a progik? mert ezt vettem https://www.asus.com/Tablets/ASUS_ZenPad_10_Z300C/specifications/ és a regisztrációnál is azt írja nem hamis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest