- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Egyre szimpibb ez a Xiaomi Pad 5. Az árát még szoknom kell.
Kérdés, hogy érdemes várni, lesz-e rá itt-ott akció amivel érezhetően jobb áron el tudom csípni, vagy döntsem el, hogy az árukeresős 6/128GB 125E-ért árat meg tudom-e emészteni.
Külföldi webshopban sem látom olcsóbban.
-
joysefke
veterán
TECLAST M40 Pro-n kívül van valami alternatíva szakmai könyvek olvasására és pluralsightra?
Az 550g nekem kicsit soknak tűnik, hosszú távon tartani talán fárasztó lehet.
Másrészt akkuval hogy bírja? Ez a SOC nekem nem ond semmit, mennyire modern, takarékos?
Gshopper gariztatás hogy működik?
-
joysefke
veterán
Valaki ajánlotta a Teclast M40 pro-t. Az egyik teszt írja, hogy valami DRM-video hiányossága van. Ez konkrétan mit jelent? Ha én Pluralsight videókat akarok rajta nézni, az mennyire fog működni HD-ben?
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni programozáskönyvek és oktatóvideók (Pluralsight) ágyból való nézésére. Ezen kívül webböngészés. Legyen hosszú üzemidejű, viszonylag könnyű, szép kijelzőjű gép. Játék nem lesz rajta
Mit érdemes venni és honnan? Nézzük mondjuk a 70-100E közötti kategóriát.
-
joysefke
veterán
Programozás könyv olvasásra milyen tabletet tudtok ajánlani a 10 col és fölötti kategóriában? Legyen üzemidő, éles és jól szabályozható kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Linux Mint
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX