- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Egyre szimpibb ez a Xiaomi Pad 5. Az árát még szoknom kell.
Kérdés, hogy érdemes várni, lesz-e rá itt-ott akció amivel érezhetően jobb áron el tudom csípni, vagy döntsem el, hogy az árukeresős 6/128GB 125E-ért árat meg tudom-e emészteni.
Külföldi webshopban sem látom olcsóbban.
-
joysefke
veterán
TECLAST M40 Pro-n kívül van valami alternatíva szakmai könyvek olvasására és pluralsightra?
Az 550g nekem kicsit soknak tűnik, hosszú távon tartani talán fárasztó lehet.
Másrészt akkuval hogy bírja? Ez a SOC nekem nem ond semmit, mennyire modern, takarékos?
Gshopper gariztatás hogy működik?
-
joysefke
veterán
Valaki ajánlotta a Teclast M40 pro-t. Az egyik teszt írja, hogy valami DRM-video hiányossága van. Ez konkrétan mit jelent? Ha én Pluralsight videókat akarok rajta nézni, az mennyire fog működni HD-ben?
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni programozáskönyvek és oktatóvideók (Pluralsight) ágyból való nézésére. Ezen kívül webböngészés. Legyen hosszú üzemidejű, viszonylag könnyű, szép kijelzőjű gép. Játék nem lesz rajta
Mit érdemes venni és honnan? Nézzük mondjuk a 70-100E közötti kategóriát.
-
joysefke
veterán
Programozás könyv olvasásra milyen tabletet tudtok ajánlani a 10 col és fölötti kategóriában? Legyen üzemidő, éles és jól szabályozható kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest