- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Egyre szimpibb ez a Xiaomi Pad 5. Az árát még szoknom kell.
Kérdés, hogy érdemes várni, lesz-e rá itt-ott akció amivel érezhetően jobb áron el tudom csípni, vagy döntsem el, hogy az árukeresős 6/128GB 125E-ért árat meg tudom-e emészteni.
Külföldi webshopban sem látom olcsóbban.
-
joysefke
veterán
TECLAST M40 Pro-n kívül van valami alternatíva szakmai könyvek olvasására és pluralsightra?
Az 550g nekem kicsit soknak tűnik, hosszú távon tartani talán fárasztó lehet.
Másrészt akkuval hogy bírja? Ez a SOC nekem nem ond semmit, mennyire modern, takarékos?
Gshopper gariztatás hogy működik?
-
joysefke
veterán
Valaki ajánlotta a Teclast M40 pro-t. Az egyik teszt írja, hogy valami DRM-video hiányossága van. Ez konkrétan mit jelent? Ha én Pluralsight videókat akarok rajta nézni, az mennyire fog működni HD-ben?
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni programozáskönyvek és oktatóvideók (Pluralsight) ágyból való nézésére. Ezen kívül webböngészés. Legyen hosszú üzemidejű, viszonylag könnyű, szép kijelzőjű gép. Játék nem lesz rajta
Mit érdemes venni és honnan? Nézzük mondjuk a 70-100E közötti kategóriát.
-
joysefke
veterán
Programozás könyv olvasásra milyen tabletet tudtok ajánlani a 10 col és fölötti kategóriában? Legyen üzemidő, éles és jól szabályozható kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest