Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dregnarr1

csendes tag

Üdv!

TF700T-m van (4.2), nagyon elégedett vagyok vele, egy dolog kivételével:

A 3D-s játékok egyszerűen pofátlanul szaggatnak, még legalacsonyabb grafikai megjelenítésben is. Tegra3-as cucli van benne, igaz, hogy viszonylag régi darabnak mondható, de szerintem valami nem kóser, hisz azért ezeket legalább minimális szinten kell, hogy futtassa. legalábbis papíron.

Van esetleg valamilyen megoldás/ellenőrzési lehetőség, hogy minden úgy működik-e, ahogy elvárható, esetleg valamilyen szoftveres megoldás a dologra? Nem igazán értek hozzá, szóval jöhet bármilyen ötlet.

Köszönöm!

• dregnarr1

csendes tag

válasz peterk #37860 üzenetére

Nem teljesítmény volt az oka, amiért 220-ért nem találtam laptopot, hanem mindenképpen convertible/flip-top/notebook-tablet/forgatható kijelzős gépet szerettem volna, és ahogy az kiderült tegnap, ez túl kevés pénz egy olyan laptopért, ami rendelkezik ezzel a tulajdonsággal ÉS kellően erős is. Ezért hát lemondtam a teljesítményről, és inkább újragondolva az eredeti felállást, egy szimpla tabletet tűztem ki célul, a korábbi kommentemben megjelölt lehetőségekkel.

Lenne még egy kérdésem:
    Van egy külső merevlemezem, USB-n keresztül csatlakoztatható PC-hez. Ha szerzek egy "USB to mini-USB" kábelt, akkor egy mini porttal rendelkező tablet (maradjunk az Infinity-nél) felismeri azt rendesen?

• dregnarr1

csendes tag

válasz kelzsoca #37856 üzenetére

Igen, ahogy a minap engem is felvilágosítottak, ennyi pénzből igazából nem tudom azt megoldani, hogy az eredetileg számomra megfelelő készüléket szerezzem be, így jutottam arra a döntésre, hogy megelégszek egy ezért a pénzért kapható tablettel, függetlenül attól, hogy nem lesz olyan, mint amit laikusként kezdetben reméltem.

• dregnarr1

csendes tag

válasz kelzsoca #37852 üzenetére

Nem tudom tábláknál ez mennyire lényeges, nyilván a jobb teljesítménnyel bíró darabokra pályázok, de mondjuk egy Photoshop CS6-ot ígyse-úgyse leszek képes futtatni egyiken sem (legalábbis ebben az árkategóriában), szóval igazából csak az ezért a pénzért elérhető legerősebbet keresem.

Kinézet/dizájn egyáltalán nem érdekel, csak technikailag ne legyen semmilyen negatív megoldása (pl. ölembe fűt, vagy csak úgy tudom fogni, hogy leárnyékolom a wi-fit, meg ilyenek).

@z0d1AK: Ez az Excite mikortól lesz kapható itthon, előreláthatólag?

@Fandango: Hát igen, durva, de azt hiszem erre még várnom kell:)

• dregnarr1

csendes tag

Üdv!
    Nos, kiderült, hogy a 220-as keretem egy nevetséges összeg ha notebook-ot szeretnék (tényleg az:D), így azt hiszem rákényszerülök egy csekélyebb tudású készülékre, maradnak a tabletek.

Elég sok gépet végignéztem és olvastam a lehetőségekről, és tudatlanként így elsőre szinte minden tekintetben az Infinity tetszett leginkább, még ilyen Nexus 10 meg Samsung Tabok mellett is..

Szeretnék segítséget kérni a megfelelő gép kiválasztásában, megköszönöm, ha valaki tesz pár ajánlást a választandó készülékekre vonatkozólag.

Nincs sok igényem, igazából az Infinity talán elégséges is lenne, kérdés, hogy a megjelenése óta adtak-e ki olyan gépet, ami körülbelül ugyanazért az árért már jelentősen többet nyújt.
    :
    Szóval:
    1. Keretösszeg: 220.000 +- 10-20ezer
    2. Mindenképpen olyan darabot szeretnék, amihez jár (esetleg plusz összegért vehető) és csatlakoztatható külön billentyűzetes dokkoló, olyan, ami nem csak tartóként funkcionál, de így össze is csukható a gép, mintha laptop lenne (pl. ahogy az Infinity-nél is láthatjuk).
    3. Lehetőség szerint legalább egy teljes méretű USB port legyen rajta (ez csak másodlagos, de jó lenne)
    4. Természetes fényeknél is a lehető legkönnyebben olvasható legyen (tehát a szabadban is használható legyen).

bónusz: Eredetileg win8-as (nem RT) darabokat néztem, de sokkal többe kerülnek mint az Androidos változatok, ráadásul szinte kevesebbet tudnak és a negatívumokról is többet hallani (pl. dokkolós VivoTab 280k+, gyengébb felbontással és kijelzőminőséggel). Ha esetleg azóta már van valamilyen wiin8-as alternatíva Infinity-re, az is érdekelne.

Köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés