- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- iPhone topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
petipetya #8776 üzenetére
Nálam a sorrend:
Laptop-netbook-okostelefon-tablet
Amíg csak a laptop-om volt, minden nap vittem a suliba, a nagy táskával, de csak lukasórákon tudtam használni, a szünetek rövidek voltak ahhoz, hogy bekapcsoljam, a netbookkal szintén, bár könnyebb volt cipelni, a telóval néha szünetben is neteztem, de igazából sokat kellett nagyítani az oldalakat, hogy élvezetes legyen, mióta a tabot használom, bármikor elő tudom venni, még a szünet végén is lehet egy két oldalt megnézni, vagy levelet és válaszolni rá. Itthon a laptopnál az asztalhoz kell ülni, a netbookkal is főleg csak ebben a helyzetben lehet jól dolgozni, míg a tabbal hanyattfekve, tv-t nézve is lehet dolgozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest