- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisorosz
tag
válasz
#54715584 #31155 üzenetére
Üdv!
Nexus 7-nél, ha használtan vesszük, mire kell oda figyelni? (Nem felhősödik-e nagyon? milyen problémák lehetnek?)
Illetve ezekre mindig nemzetközi garancia van? vagy az csak néhány országra vonatozik, és a tabletet vissza kell küldeni az országba ahol vették? Vagy rosszul fogom fel?Igazából nem tudom milyen tabletet vegyek. a 720p felbontás jól hangzik, tegra 3as quad-core, giga RAM mind szép és jó, de lehet megint túl méretezem a rendszerem. Nagyrészt e-book olvasás, internetezés lenne. Legalábbis ezt tervezem, de ha már erős a masina, akkor persze játékokat is kipróbálnám, de nem az lenne a main profile. Hanem e-bookok (Kindle-on), egyetemi elektornikus jegyzetek, pdf-ek, meg hírek. Ezért néztem Kindle Fire (2nd gen), csak az 1024-es felbontás, nem tudom. Volt már a kezemben egy Kindle HD, és nagyon szép képe volt. Nem tudom, hogy a sima kindle alacsonyabb felbontása mennyire érezhető, látható a HD tartalmakhoz hozzászokott szememnek
Néztem még Kobo Arc, Nook HD, de ezek itthon jóval drágábban kaphatók, vagy hasonló áron mint a Nexus. Custom Romosok is jöhetnek, Blade tulaj vagyok, úgyhogy tudom hogy mit kell vele csinálni
Szóval igazán tanácstalan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest