Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én is inkább Androidra szavazok mint IOSre, előbbi sokkal nyitottabb, sokkal sokoldalúbb, rugalmasabb, de én a helyedben máson is elgondolkodnék..... Szerintem kanapén olvasgatásra kicsi az a 7 coll... szerintem a 7 inkább mobilabb felhasználásra jó, kanapén inkább egy 10est olvasnék a helyedben, főleg egy 15ös laptop után.... És igen jól sejted olvasáshoz pláne nagyon fontos a magas PPI, főleg ha tényleg sokat olvasol. Szóval szerintem neked egy jó magas PPI-s 10 colos Androidos tabletre lenne szükséged és mivel elég nyitottnak tűnsz szerintem nézz még körbe a piacon vagy várj még egy kicsit mert kari előtt hátha dobnak még ki neked való cuccost.
-
faresz5
aktív tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Googléval nem maradsz le egy csomó érdekes tartalomról,és nem kötött mint az apple. Rengeteg ebook(+ebook) olvasó van hozzá, és lehet venni könyveket is, ha az ingyenesek nem felelnek meg. Vannak magyar, ingyenesen letölthető könyvtárak is természetesen garmadával, csak győzz válogatni meg olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX