- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Stauffenberg #26276 üzenetére
Én is inkább Androidra szavazok mint IOSre, előbbi sokkal nyitottabb, sokkal sokoldalúbb, rugalmasabb, de én a helyedben máson is elgondolkodnék..... Szerintem kanapén olvasgatásra kicsi az a 7 coll... szerintem a 7 inkább mobilabb felhasználásra jó, kanapén inkább egy 10est olvasnék a helyedben, főleg egy 15ös laptop után.... És igen jól sejted olvasáshoz pláne nagyon fontos a magas PPI, főleg ha tényleg sokat olvasol. Szóval szerintem neked egy jó magas PPI-s 10 colos Androidos tabletre lenne szükséged és mivel elég nyitottnak tűnsz szerintem nézz még körbe a piacon vagy várj még egy kicsit mert kari előtt hátha dobnak még ki neked való cuccost.
-
faresz5
aktív tag
válasz
Stauffenberg #26276 üzenetére
Googléval nem maradsz le egy csomó érdekes tartalomról,és nem kötött mint az apple. Rengeteg ebook(+ebook) olvasó van hozzá, és lehet venni könyveket is, ha az ingyenesek nem felelnek meg. Vannak magyar, ingyenesen letölthető könyvtárak is természetesen garmadával, csak győzz válogatni meg olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest