- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
GJ70
tag
Az elmúlt időszakban rengeteg hirdetést megnéztem a magyar oldalakon .
Az a furcsa ebben, hogy a hirdetők kb. fele csak előreutalás után és csak futár vagy postai után véttel juttaná el.
Az utobbiakkal nincs nekem gondom , DE : miért ódzkodnak attól, hogy személyesen vegye át az ember a terméket.
Mihelyst szóba kerül a személyes kontakt, rendszerint finoman " elhajtanak " , hogy az üzlet csak a " face to face" nélkül jöhet létre .
Ja és megkérdezik, hogy "....nem bízol bennem, pedig mekkora nagy megbízhatósági pontjaim vannak....???"
Hát ez kicsit kiábrándító !
Én elhiszem, hogy senki nem szereti - egy kinai rendelés után - ha áll benne a pénze.Én inkább fizetnék - mivel pld. nem vagyok teljesen egy perfekt angol - egy korrekt/reális közvetítői dijat annak aki segít létrehozni pinpongékkal az üzletet.
Mindenkinek szorítok, hogy ne járjon úgy mint én ....és ezzel nem sajnáltatni akarom magam, amit főztem megeszem, de tanulság .
Sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Peugeot, Citroën topik
- EAFC 25
- Revolut
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged