- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Igy mar tisztabb a kep.
Az ics romban a kamera,meg a bt ugy se mukodik,gpst nem hasznalok.
Csak netre kell,ez alapjan szerintetek a ten3 hozza a smart tab szintjet?.Mivel kisebb a felbontasa elvileg kevesebb keppontot kell szamolnia,furgebbnek kellene lennie,de a 4330 procirol nem sokat lehet olvasni,a support viszont eddig jonak tunik.Lehet erdemes lenne megvarni az rk3066-ot,az tenyleg utosebb...
-
gps76
őstag
Gondoltam en,hogy valami nem teljesen kerek a tacskos myaudioval,mert ami ott van kiteve,az is akadozik,megnyitott bongeszovel nagyon belassul.Mondjuk ez a proci is elegge csucson van jaratva,de gondolom szarabbul sikerult soc-okat vesz a ceg,amik nem biztos,hogy stabilan mennek 1200-on.Meg kell probalni visszavinni,csak a 3 napos cseregarancia nem letezik mar ill. ha nincs mar belole nem kell,hogy visszavegyek,hanem javitjak akar 1 nap utan,akar egy honapig is,mert aranytalan tobbletkoltseget okoz ...
nesze neked unio...
Szerintetek vodka smart tab 7-et,mire erdemes lecserelni esszeru keretek kozt?
Mert kerdeztem en tegnap a smartq ten3-ast,csak nem akarnek visszafejlodni. -
gps76
őstag
Smartq 9.7" szerintetek jo gep?
lenne egy 45-ert.
hany tipusa van ennek,melyik jobb,rosszabb? -
gps76
őstag
válasz
Loituma69 #18466 üzenetére
Ha net megosztast akartok a myaudioval,akkor toltsetek le a wifi tether for root user progit,mert ezzel pillanatok alatt csatlakozik,es adhoc halozatkent mukodik,jobb mint a beepitett hotspot.Raadasul mutatja az adatforgalmat is
Sony teloval en is szivtam ezelott,meg laptoppal is. -
gps76
őstag
válasz
qpakcovboy #18448 üzenetére
Ezt nézd már meg nekem,hogy milyen is.
Itt a debreceni tacskóban még van jópár belőle... -
gps76
őstag
válasz
qpakcovboy #18228 üzenetére
Ha telepitesz egy kb.1 megas programot,mennyi ido alatt csinalja?
Nezd mar meg,hogy pl.a wikitech oldalrol egy,mondjuk telecom magazint,ami pdf-ben van hogy birkozik meg vele. -
gps76
őstag
Rootolva van a 9-es Myaudio,mert megneztem,de mondom nekem foleg az volt a bajom,hogy nagyon lassu a programok telepitese.Elinditottam az uninstaller pro-t,es kb. 2 masodpercenkent szamolta a programokat amikor eloszor betolti oket.
A 7-es szerianak meg szerintem elirtak a 8000 mAh akkujat,mert tul vekony,kicsi ahhoz,hogy akkora legyen benne. -
gps76
őstag
Valaki vett aztan a myaudio 9-esbol?
mert ptobaltam ott a tescobal telepiteni progit ra,es egy 1 MB fajl kb.15 masodperc alatt installalodik,mikozben mas tabon,telon ez kb.3-4 masodperc,nagyon lassu. -
gps76
őstag
válasz
tjb007 #18044 üzenetére
Azt hangsúlyozd ki,hogy a Smart Tab ICS rom fekrakása után KÁRTYAFÜGGETLEN lesz!
Az allwinner procira sok helyen max.1.2-nek írják,mert annyit tudna a proci,de a kernelben csak 1000-re van állítva,gondolom rosszabbul sikerült a chip és stabilan nem menne 1.2-ön.(emiatt biztos olcsóbban veszik az ilyeneket a gyártók)
-
gps76
őstag
padi68:nézz át a smart tab fórumba,ott sok problémára találsz megoldást,de a gyári romot érdemes kidobni,joestone fórumtárs fejleszt ics-t,meg az új jb-t,ég és föld a gyárihoz képest.
Ma megnéztem a tacskóban a Myaudio 7-es,meg 9-esét.
A hetes kijelzőben elfogadható,betekintési szögben is csak az egyik irányban megy át negativba egy adott ponton.Sebességben a csak 512 ramot észre lehet venni,be be akad sokszor.
A kilencesnek szép kijelzője van minden szögből,fényerő is van bőven.Hardverban jó az egy giga ram pár dolog elindítása,után 406 foglalt,570 szabad,viszont a proci már kevés ehhez a felbontáshoz,opera böngészővel jóval lassabb a smart tab kétmagos qualcomm procijánal,pedig az 1280-as felbontással "küzd".Nemtudom megér-e 45-öt,de én inkább megvárnám a kétmagos 2x1.6-os rockchipes verziót,annak már elégnek kell lennie.Mondjuk lehet rootolás után a romot kigyomlálva fürgébb lenne mert sokminden fut,de nem biztos.A mókus azt mondta van egy raklappal belőle,ugyhogy szerintem az újabbat akarják árulni,csak kiszórják a "régit". -
-
gps76
őstag
Tudtok ajánlani valami olyan 7"-os tab-ot,ami a voda smart tab 7-esnél - már aki használt már ilyet - sebességben jobb? (1.2 Dual Qualcomm 8260,adreno 220,1 GB ram)
-
gps76
őstag
válasz
Somacsek #14460 üzenetére
Ennek a funkciónak a mobilnetes taboknál van jelentősége,ahol kikapcsolt wifinél adatforgalmat produkál,ha be van kapcsolva a háttéradatok.
Nekem a smart tabnál rendesen működik ez funkció.Tudtok ajánlani olyan 10"-os tabot ami teljesítményben nagyon jó most és megéri megvenni.
Voda smart tab 7-esem van kétmagos qualcomm procival,1 giga rammal,ehhez képest lennék kiváncsi. -
-
gps76
őstag
Használt voda smart tab 7-ről mi a véleményetek?
mert a párom el akarja kunyerálni az Onda vx610-est,és akarhék venni valamit de kétmagost,mert az ics ”megkergül” egy ilyen procitól,meg az 1 giga ram is megteszi hatását. -
gps76
őstag
Az akkus témához egy kis csemege:
az Onda VX610-es belseje,papiron 3800 mAh-s akksi van benne,szerintem kb.annyi lehet mert nincs ráírva sehol.
[link]
a gép lelke
A wifi teljesítményén meg nem csodálkoztam Realtek kártya van benne...Egy a lényeg,ha 7"-os gépet akar valaki a kijelző 1024x600,és 1 GB RAM mert az ICS-nek kell ennyi,hogy ne akadjon.
-
gps76
őstag
Bocs az ekezetek miatt...
Aki nem akar sokat adni most egy hasznalhato tabletert az lesse meg az Onda termekeit,foglalkoznak a szoftveres ellatottsaggal is.
Nekem van egy vx610w,ami teljesen korrekt az araert,nincs semmi gond vele,van ra ICS,de 512 rammal nincs olyan jo mint a 2.3-al,ami szalad rajta.
Betekintesi szoge aranylag jo,wifije vetekedik egy netbookeval(a packard bellemben broadcom van es hasonlo az intel 4965-hoz tavolsag,racsatlakozas tekinteteben)
Van egy VI10 elite 7 collosuk is,illetve VI40 elite (9.7" IPS paneles)ami nagyobb felbontassal es 1 giga rammal van,erre mar jo az ICS.
Erdekes mert osszes romuk rootolva van,nem kell kinlodni vele,arban meg szinten bevallalhatoak.Csak azt nem tudom honnan kellene venni mert tobb helyen irnak a vam,meg az afa,stb dolgokrol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest