- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
Közben megkérdeztem még egyszer mire is kell pontosan. Kiderült, hogy valamelyik kép nyomtatásra kell. Nyomdai minőség, egy könyben jelenne meg a kép, viszont nem túl nagyban (kb 10 centi). Erre mekkora DPI ajánlott? Gondolom már itt nem lenne jó a legolcsóbb scanner?
Viszont a saját scanner előnye lenne, hogy a családi képeket is tudnánk vele digitalizálni. Mondjuk monitorméretben, esetleg nyomtatva 10*15, esetleg néhány képről A4... de gondolom már erre sem ajánlott a legolcsóbb?
Most arra hajlok, hogy kipróbálom a scannelést valahol a közelben Pesten, legalább arra az egy képre ami jó minőségben kell, a saját scanner témát meg még megrágjuk
-
HThomas
őstag
Köszi mindkettőtöknek! Szóval nem olyan olcsó a móka :S
Egyébként nem nekem kell, egy ismerősöm kért meg, hogy kérdezzek rá,,, tájképeket (is) scannelne, amiket utána prezentációkba tenne bele (gondolom standard 800*600-as projektoron, átlagos előadóteremben kivetítve). Az ilyen felhasználásra felejtős a 20K-s cucc? -
j.bravo
addikt
A dm-ben sajnos lassan de biztosan csökken a kínálat, nemrég volt még kodak, azelőtt tán fuji is, mostanában egyedül a saját márkásból láttam, abból is csak 400-ast duplapakkban.
Remélem nem vezetik ki teljesen, egész rendben volt az a dm paradies nega... a 200-as legalábbis.
Persze nagyon komoly negákkal nem vetettem össze, de akár dm-es akár más gépi minilaboros hívás mellett vsz nem is jött volna ki a difi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hegesztés topic
- Magisk
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Nikon Z50 II kit (DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- ÚJ! Sony ZV-1F
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Fuji X-S20 2.5 év garival
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest