- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
zotyesz01
tag
Állítólag az integrált VGA fogja vissza ennyire. Ha PCI VGA van benne, akkor nem ennyire sz@r a helyzet. Meg persze a 133-as FSB is segíthet. Én sem tudtam benne FSB-t állítani, akárhova tettem azt a hülye jumpert, mindegy volt neki. Amikor kipróbáltam egy 550-es P!!!-at, akkor persze gond nélkül felismerte és ment benne a proci, de a 600-as celeronból nem tudtam egy plusz MHz-et sem kicsikarni. Most persze alapfeszen megy 900-on, csakhát ugye egy ST6-ban...:)
-
zotyesz01
tag
Igen, megy. Nemrég volt nekem is ilyen és ment benne.
Különben tényleg nem tuninglap, de ez még nem lenne baj, inkább az a gond, hogy a memóriakezelése valami iszonyat trágya. Sandrával néztem és 66-os FSB-vel egy P1-es gép szintjén volt 100 MB/s alatt. Egy Intel LX kenterbe verte, de egy Aladdin V is K6-2-vel sokkal jobb értékeket produkált. Nem tudtam megnézni rajta egy DivX filmet sem. Viszont azt el kell ismerni: stabil volt, akár napokig lehetett hajtani fagyás vagy bármilyen gond nélkül.
Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest