- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
válasz
SunMount3r #68414 üzenetére
Hát nem is hivatalos Netflix supporton járt a fejem elsődlegesen.
Köszönöm a segítségeteket, lehet csak rendelek egyet aztán hátha jutok vele valamire (vagy a közösség ) ebben az esetben az újabb 905x3 közül van ajánlott? Én az X96 4/32 eseket néztem alin.
-
helltp
aktív tag
válasz
SunMount3r #68412 üzenetére
Igen jól érelmezted, tehetetlen vagyok
. Viccet félretéve nekem eddig úgy jött le hogy az usb3 gigabit lan meg stabil nem TVs Android esetleg spdif megvan ezekben így az egyetlen dolog ami hiányzik a listáról az a hd netflix. Tökéletes sem kell legyen elég ha hozza a RPi3 szintjét (max fHD nem kell se hdr se 4k se 3d se semmi) ahogy néztem stabilan ez is megvan. Kell az usb3 + gbe mert másodlagos naskent funkcionál a média fájlokat erről osztom).
Szóval egyetlen dolog ami maradt az a Netflix hd és nem akartam elhinni hogy azt nem lehet megoldani -
helltp
aktív tag
válasz
nfsu17 #68410 üzenetére
Ez elég szomorú, nekem is eléggé b*ssza a csőröm hogy nem elég hogy fizetek plusz felárat fizetek a hd ért, még ők akarják megmondani min játsszam le..
Többek közt ezért is reménykedtem benne hátha van valami workaround (mint régebben build.props edit stb) amiről nem tudok de ezek szerint nincs, és vagy megbékülök a dualboottal vagy erről lemondhatok..
-
helltp
aktív tag
válasz
SunMount3r #68408 üzenetére
Köszi a tippet, de ugyanaz a bajom vele mint az Mi Box S-el. Igazából azért írtam ebbe a topikba mert ezek az újabb amlogic cuccokra épülő boxok pont jók lennének hardveresen és árban is, csak adódtak a fentebb írt kérdéseim. Az usb2-re rakott Ethernet adapter usbs hddvel nagyon rossz kombó sajnos, feleződik az amúgy sem acélos usb2 sebesség és tepedelem lassú lesz írni olvasni hálózaton keresztül..
-
helltp
aktív tag
Sziasztok! Évek óta egy RPi 3B OSMC-vel a média centerem de mostanában elég sokat kellett foglalkozni vele, Youtube tokenesdi plusz valami egy ideje nem jó a Netflix addonnal sem, eddig ment 720p-ben (annyit bír a hardver) most meg 480p és tele van artifacttal akármit állítok.
Úgyhogy mikor szembejöttek ezek az s905x3 alapú állítólag stabil Android 9-et futtató boxok nagyon megörültem. Mondom végre stabil fullHD netflix rendes youtube app plusz tudok nézni olyan streameket ami nincs kodira (pl. MotorTrend). Erre látom hogy mindenki a CE-t nyomtatja ezeken is, én azzal csöbörből vödörbe kerülnék.. Akkor már inkább kívánom hogy legyen GPU support RPi4-re.
TL;DR:
A kérdésem az volna hogy van-e olyan olcsó (~50$) box amin vagy van hd Netflix vagy lehet rá mókolni valahogy (Kodi add-on nem ér)? Amik nekem kellenének: Android 9, gigabit lan, usb 3 esetleg spdif.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- Gamer pc
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest