-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maci74
tag
Sziasztok.
Filmlejátszás után az adott film eltűnik a mappályából. Ezt h. tudnám kikapcsolni, h. mindent jelenítsen meg továbbra is?
Annó ezt beállítottam, de már elfelejtettem h. hol található ez a menüpont a kodi beállításai között.Köszi a segítséget.
-
maci74
tag
Sziasztok.
Van 2db x3 boxom amin kártyáról fut a ce. Hogyan tudnám legegyszerűbben a belakott, jól működő rendszert áthelyezni a box belső tárhelyére h. kiváltsam az sd-t v. az usb-t?
Dual boot lenne v. csak a ce menne? Az androidot amúgy sem használtam a boxon.Köszönöm előre a segítséget.
-
maci74
tag
Üdv.
Van több X96max+ készülékem amiken CE-t használok nagy megelégedéssel.
Telekom tv go alkalmazást szeretnék telepíteni az egyikre h. tv-t lehessen rajta keresztül nézni. Próbáltam android alól, fel is telepítettem. Ám valami biztonsági figyelmeztetésre hivatkozva nem indítja el az alkalmazást.
Mit rontok el? Működik egyáltalán a tv go egy ilyen boxon? -
maci74
tag
Sziasztok.
MECOOL KM6 Deluxe-ra rá lehet tenni az S905x4 es álltalános CE-t, persze a 4GB/1Gbites verziót?
Mert a támogatott Mecoolok között nem találtam s nem szeretném téglásítani. -
maci74
tag
válasz
Beni2360 #88472 üzenetére
Szia. Köszi a választ,de valami nem ok.Ugyanazt a verziót kiírtam rufus-al a kártyára,de hiába rakom be a kártyát nem indul el a CE.Az X96-os logo+egy fekete háttér váltakozik de nem történik semmi.Tovább nem lép.
Magát a lejátszót nem lehet úgy resetelni h. teljesen előlről kezdhessem a CE tiszta telepítését? -
maci74
tag
Sziasztok!
Az X96max+ gépemben meghalt a memóriakártya.Ezen volt a CE is.Vettem egy másik kártyát de nem tudom hogyan tovább.Miként tudom a boxot újra használni CE alatt?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chrome
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M1 8GB Ram 256GB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged