- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Emperor_ #92644 üzenetére
Nem jól érted. Kiszereltem a kábelt, meg a HDD tartót is. És csak a felső borító ment vissza. Elfert volna hdd tartó, de mivel nem kell és úgy vettem észre jobb a levegő áramlás ha nincs benne. Kb 2,5 éve totál meghalt se kép se hang amikor egy réz ventilátort rögzítettem rá és oldalánál ragasztó pisztollyal rögzítettem. Most tavasszal elő szedtem mindent kipucoltsm belőle és el indult akkor kapta ezt az alu bordat. A kicsit amit látsz azt leszedtem. Amióta elindul azóta az x96max+ szanatórium a van és annak is át epitettem a hűtést ,már linkeltem. Most az is passzív hűtéssel működik.
-
Beni2360
félisten
válasz
Emperor_ #92631 üzenetére
Mint írtam kiszedtem és egy nagy hűtő bordat raktam a procira. SSD is volt benne és arról bootolt a CE de eldobalta a HDD-SSD-t és megszüntettem. Egy jó pozitívum, hogy felfelé áll a CPU.
-
Beni2360
félisten
válasz
Emperor_ #92628 üzenetére
Nekem is van egy ilyen boxom pont azt nyuzom de CE rendszeren. A belső sata portot állandóan eldobalta és ezért mindent kiszedtem belőle és felturboztam a hűtést. Androidon nem használtam sosem mert igazából nem kadenciahelyesen játssza le a filmeket. A hangnak meg akar a tv is lehet ludas mivel nincs neki ahhoz a hanghoz már drivere. Na meg a média lejátszó is ugyan ebben a cipőben járhat. Desney-hez nem tudok hozzá szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest